Jump to content

OnePlus 11: Λίγος χρόνος απομένει για να το δούμε στην global αγορά


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό η OnePlus κάνοντας ήδη την πρώτη της κίνηση για το 2023 παρουσιάζοντας το OnePlus 11 με το πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 2. Η νέα ναυαρχίδα αντικαθιστά το OnePlus 10 Pro και όπως μπορείτε εύκολα να δείτε, αφήνει πίσω της το επίθημα “Pro”. Το τηλέφωνο κυκλοφόρησε στην Κίνα και τώρα η δημιουργός του ετοιμάζεται να το φέρει στις παγκόσμιες αγορές. Όπως φαίνεται, η διεθνής παραλλαγή βρίσκεται ήδη στα τελικά στάδια δοκιμών και σήμερα εντοπίστηκε στο Geekbench.

Το OnePlus 11 θα ξεκινήσει το παγκόσμιο ταξίδι του τον Φεβρουάριο. Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει ξεκάθαρη ημερομηνία για ορισμένες παγκόσμιες αγορές, αλλά όσον αφορά για την Ινδία, η συσκευή θα προσγειωθεί εκεί στις 7 Φεβρουαρίου. Καθώς η ημερομηνία πλησιάζει, η OnePlus δοκιμάζει τις παγκόσμιες μονάδες για να κάνει μερικές αναπροσαρμογές. Από πλευράς υλικού, δεν αναμένουμε σημαντικές διαφορές μεταξύ της Global και της κινεζικής έκδοσης.

Το OnePlus 11 εμφανίστηκε στο Geekbench με αριθμό μοντέλου CPH2451. Όπως και η κινεζική έκδοση, έχει τον Snapdragon 8 Gen 2 με μέγιστη ταχύτητα 3,19 GHz. Το τηλέφωνο σημειώνει σκορ 1.468 στις δοκιμές ενός πυρήνα και 4.965 στο τεστ πολλαπλών πυρήνων. Η καταχώριση επιβεβαιώνει επίσης το Android 13. Ωστόσο, η παγκόσμια παραλλαγή θα έχει το OxygenOS 13. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κινεζικές μονάδες τρέχουν το Color OS 13 της Oppo.

Υπάρχει επίσης χώρος για εκπλήξεις στο λογισμικό, καθώς οι νέες ναυαρχίδες τείνουν να φέρνουν φανταχτερά νέα χαρακτηριστικά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...