Jump to content

Apple: Αντικαθιστά το iTunes για Windows


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγάλο… ξεσκαρτάρισμα πραγματοποιεί εδώ και καιρό η Appe, αφαιρώντας ότι θεωρεί πλέον περιττό και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το iTunes που σύντομα θα καταργηθεί από τα Windows. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι προσθέτει εκδόσεις preview τριών νέων εφαρμογών της Apple – Apple Music, της Apple TV και των Apple Devices – ως μέρος της έκδοσης preview των Windows 11.

Το Apple Music θα εξυπηρετήσει την τοπική μουσική βιβλιοθήκη ενός χρήστη των Windows και θα του δώσει πρόσβαση στην επί πληρωμή υπηρεσία Apple Music.

Λέγεται επίσης πως με το Apple TV θα συνδυάσει τη συνδρομή Apple TV+ με πρωτότυπο περιεχόμενο, καθώς και περιεχόμενο από Paramount+, AMC+, Showtime, Starz και άλλα. Εδώ θα βρείτε επίσης τις ταινίες που έχετε αγοράσει από το iTunes και θα μπορείτε να νοικιάσετε νέες κυκλοφορίες.

Οι συσκευές Apple θα αναλάβουν τον συγχρονισμό με άλλες συσκευές (iPhone, iPad, iPod), καθώς και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά τοπικών αντιγράφων, καθώς και ενημερώσεις λογισμικού έκτακτης ανάγκης – αυτή η λειτουργία έχει μεταφερθεί στο Finder του macOS όταν συνδέετε ένα iPhone.

Αυτό αφήνει τα podcast και τα βιβλία ως τις μόνες ουσιαστικές λειτουργίες του iTunes που μένουν εκτός Apple Music, TV και Devices. Δεν είναι σαφές εάν η Apple θα τα προσθέσει αργότερα υλικό στις νέες εφαρμογές ή αν σχεδιάζει μια τέταρτη εφαρμογή μόνο για αυτές.

Η Microsoft προειδοποιεί ότι η εγκατάσταση οποιασδήποτε από αυτές τις νέες εφαρμογές σε μορφή preview θα σταματήσει το iTunes στα Windows, επομένως να το έχετε υπόψη σας εάν έχετε μια μεγάλη, επιμελημένη τοπική βιβλιοθήκη. Η απεγκατάσταση των νέων εφαρμογών θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε ξανά το iTunes.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...