Jump to content

Βελτιωμένη πλέον η προβολή περιεχομένου του TikTok σε tablet


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρκετές αλλαγές έφερε το Android 12L της Google και πρόσθεσε νέες δυνατότητες για την επίλυση προβλημάτων συμβατότητας και τη βελτίωση της εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών σε tablet και αναδιπλούμενες συσκευές. Έχουμε ήδη δει την Google να ενημερώνει πολλές δικές της official εφαρμογές για να εκμεταλλευτεί τα 12L και στο περσινό συνέριο I/O, η εταιρεία υποσχέθηκε ότι και οι εφαρμογές τρίτων θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Το TikTok φαίνεται να έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές που λαμβάνει αυτές τις νέες βελτιστοποιήσεις που εστιάζουν στο tablet, χάρη σε μια εκλεπτυσμένη οριζόντια διάταξη σε συσκευές μεγάλης οθόνης.

Η υπηρεσία βίντεο σύντομης μορφής κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία προσανατολισμού για tablet Android, όπως εντοπίστηκε από το 9to5Google. Η ενημέρωση προσελκύει ακόμη και κάποια ιδιαίτερη προσοχή του κοινού χάρη σε ένα αποκλειστικό banner στο Google Play Store, το οποίο σας προσκαλεί “Flip your tablet for TikTok.”. Η ενημερωμένη έκδοση εμφανίζει τα κουμπιά Home, Friends, Inbox, Profile και Create σε ένα μενού πλοήγησης στην αριστερή πλευρά.

Ο οριζόντιος προσανατολισμός βίντεο πλήρους οθόνης του TikTok εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε δοκιμή στα τέλη του περασμένου έτους με λίγους χρήστες. Το πείραμα περιελάμβανε την εμφάνιση ενός κουμπιού σε βίντεο που δεν συμμορφώνονταν με την αναλογία διαστάσεων 16:9 της εφαρμογής, όπως τα τετράγωνα βίντεο στη ροή σας. Όταν πατηθεί, το βίντεο θα επεκταθεί οριζόντια για να γεμίσει ολόκληρη την οθόνη.

Εκτός από το νέο μενού πλοήγησης, ο οριζόντιος προσανατολισμός του TikTok μπορεί να χωριστεί σε δύο στήλες, με το δεξί χέρι να δείχνει την περιοχή σχολίων μόλις πατήσετε το σχετικό κουμπί.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...