Jump to content

Μένουν χωρίς υποστήριξη τα OnePlus 7 και 7T


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θλιβερά τα νέα για τους ιδιοκτήτες συσκευών OnePlus 7 ή το OnePlus 7T, αφού πλέον είναι επιβεβαιωμένο και επίσημα πως η εταιρεία δεν θα κυκλοφορεί ενημερώσεις λογισμικού για τις σειρές OnePlus 7 και 7T 2019, όπως αποκαλύφθηκε μέσω μιας πρόσφατης ανάρτησης στο επίσημο φόρουμ.

Η OnePlus κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημέρωση OxygenOS 12 MP3 για το OnePlus 7, το OnePlus 7, το OnePlus 7T και το OnePlus 7T Pro. Οι αναρτήσεις των ανακοινώσεων έχουν πλέον υποβληθεί σε επεξεργασία ώστε να αποκαλυφθεί ότι αυτή ήταν η τελευταία ενημέρωση και ότι αυτά τα τηλέφωνα δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας στο μέλλον.

Το τελευταίο firmware περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Δεκεμβρίου 2022 και βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα του συστήματος και τη συνδεσιμότητα δικτύου. Αυτό είναι τώρα διαθέσιμο σε χρήστες στην Ινδία, στην ΕΕ και άλλες παγκόσμιες αγορές.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η OnePlus πρόσφατα άλλαξε τον κύκλο ενημέρωσης και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει τώρα ενημερώσεις λογισμικού για τέσσερα χρόνια για ορισμένα από τα τηλέφωνά της, από φέτος. Το ίδιο ακολούθησε η Oppo για να αντιμετωπίσει τη Samsung, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η μόνη που προσφέρει ταχύτερες ενημερώσεις λογισμικού.

[via]

{}
Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά OnePlus 7 και η σειρά 7T έπρεπε να λάβουν δύο σημαντικές ενημερώσεις σύμφωνα με την προηγούμενη πολιτική ενημέρωσης της OnePlus. Ωστόσο, που κυκλοφόρησαν το 2019, κατέληξαν να πάρουν τρεις . Οι σειρές OnePlus 7 και 7T ήρθαν με OxygenOS 9 και 10, αντίστοιχα, και τώρα έχουν το OxygenOS 12.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...