Jump to content

Η Razer κάνει νέα αρχή ανακοινώνοντας τα Razer Blade 16 και 18


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Razer φαίνεται να ακολουθεί την τάση και άλλων κατασκευαστών, οπότε ανακοινώνει στα πλαίσια της CES 2023, τη νέα γενιά φορητών υπολογιστών Razer Blade, δύο μοντέλα με μεγέθη οθονών 16 και 18 ιντσών.

Όπως αναφέρει επισήμως και η Razer, οι δύο φορητοί υπολογιστές διαθέτουν το τελευταίο chipset Core i9 HX Intel 13ης γενιάς που η γνωστή κατασκευάστρια ημιαγωγών αποκάλυψε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Οι φορητοί υπολογιστές περιλαμβάνουν επίσης επεξεργαστές γραφικών της σειράς RTX 40 της Nvidia, οι οποίοι λειτουργούν έως και 175 W TGP, διαθέτουν αναβαθμίσιμη μνήμη DDR5 5600 MHz και προσφέρουν τεχνολογίες ψύξης θαλάμου ατμού.

Προηγουμένως, οι προσφορές της Razer περιελάμβαναν ένα μοντέλο 15 ιντσών και ένα μοντέλο 17 ιντσών. Για το 2023, η Razer φαίνεται να ανεβαίνει μια ίντσα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα τον πρώτο φορητό υπολογιστή Razer Blade 18 ιντσών της εταιρείας.

Ωραία ποιότητα κατασκευής και πολλές δυνατότητες για το Razer Blade 16

Το Razer Blade 16 διαθέτει επεξεργασμένο πλαίσιο αλουμινίου με οθόνη mini-LED διπλής λειτουργίας 16 ιντσών με δυνατότητα HDR. Αυτή η οθόνη μπορεί να φτάσει τα 1000 nits φωτεινότητας και προσφέρει λιγότερο από 3 ms χρόνο απόκρισης. Προσφέρει επίσης δύο λειτουργίες για την οθόνη — λειτουργία δημιουργού και gamer.

Η λειτουργία δημιουργού λέγεται ότι βελτιστοποιεί την οθόνη για τους δημιουργούς, ενεργοποιώντας την εγγενή ανάλυση UHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αντιθέτως, η λειτουργία gamer αυξάνει τον ρυθμό ανανέωσης ομαλά στα 240 Hz με εγγενή ανάλυση FHD+.

Πολλές οι ίντσες στο νέο Razer Blade 18

Όχι μόνο το Razer Blade 18 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής 18 ιντσών της εταιρείας, αλλά είναι επίσης ο πιο ισχυρός φορητός υπολογιστής που έχει κατασκευάσει ποτέ η Razer, σύμφωνα με την εταιρεία. Η οθόνη 18 ιντσών προσφέρει ρυθμό ανανέωσης QHD+ 240 Hz για ομαλό παιχνίδι. Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής έρχεται με κάμερα 5 MP, συστοιχία 6 ηχείων χωρικού ήχου THX, εξαρτήματα με δυνατότητα αναβάθμισης, ολοκληρωμένη επιλογή θύρας και υπερ-αποδοτική ψύξη θαλάμου ατμού.

Δυστυχώς, ο κατασκευαστής δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για την επόμενη γενιά φορητών υπολογιστών Blade. Ωστόσο, η εταιρεία αποκάλυψε ότι οι φορητοί υπολογιστές θα είναι διαθέσιμοι το 1ο τρίμηνο του 2023. Ανέφερε επίσης ότι το Blade 16 θα πωλείται για 2.699,99 $ και το Blade 18 για 2.899,99 $ στο Razer.com, στα καταστήματα Razer και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...