Jump to content

Σημειώστε την ημερομηνία διεξαγωγής του Samsung Galaxy Unpacked


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμένουν πως και πως αρκετοί fans της τεχνολογίας το νέο Samsung Unpacked, γιατί θα είναι η στιγμή που θα ανακοινωθεί η πολυφημισμένη σειρά Galaxy S23. Η Samsung ενημέρωσε τη σελίδα Unpacked, η οποία επιβεβαίωσε την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης της νέας σειράς.

Αρχικά, η σειρά Galaxy S23 φημολογήθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου. Τώρα, όμως, η υπόθεση πήρε εντελώς αντίθετη τροπή και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Samsung στην Κολομβία, η σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου!

Το teaser από την επίσημη σελίδα δεν λέει πολλά, αλλά προβάλλει τη νέα σχεδίαση της κάμερας. Υπάρχουν φύλλα και πασχαλιές στη γωνία από τις εικόνες που εμφανίζονται, κάτι που πιθανώς υποδηλώνει τα χαρακτηριστικά χρώματα της σειράς Galaxy S23. Το πράσινο χρώμα των φύλλων είναι για το S23 Ultra, ενώ το λιλά είναι για το τυπικό S23.

Σε άλλα νέα, διέρρευσαν τα επίσημα renders των Galaxy S23 και S23 Ultra και από αυτές τις διαρροές, μάθαμε ότι τα χρώματα της σειράς θα περιλαμβάνουν: Botanic Green, Misty Lilac, Cotton Flower και Phantom Black. Και πάλι, αυτά τα χρώματα ταιριάζουν με το επίσημο teaser και τις προηγούμενες διαρροές που είχαμε σχετικά με τις συσκευές.

Οι προδιαγραφές της σειράς Galaxy S23 διέρρευσαν πλήρως. Ωστόσο, από τις φήμες, μάθαμε ότι το S23 Ultra θα έρχεται με κύριο αισθητήρα 200 MP. Πρόσφατες φήμες δείχνουν ότι το S23 Ultra θα τραβήξει επίσης καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες. Και σχετικά με τα S23 και S23 Plus, οι φήμες προτείνουν ένα βελτιωμένο κύριο αισθητήρα 50 MP. Επίσης, τα τελευταία νέα υποδηλώνουν ότι η σειρά δεν θα έχει την πιο πρόσφατη και κορυφαία τεχνολογία οθόνης.

Γνωρίζουμε επίσης ότι και τα τρία μοντέλα θα λάβουν το Snapdragon 8 Gen 2 και θα ενσωματωθεί στις global εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung μπορεί να θέσει τέλος στο Exynos στην αγορά της ΕΕ.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...