Jump to content

Ορίστε τι να περιμένετε από το 2023 έως το 2025 όσον αφορά την σειρά Google Pixel


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα προϊόντα της Google πρωταγωνιστούν γενικά σε πολλές διαρροές. Tώρα όμως έχουμε μια διαρροή ενός roadmap που αποκαλύπτει κάθε smartphone που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για την περίοδο από το 2023 έως το 2025.

Από το επόμενο έτος, το Pixel 7a (κωδική ονομασία “lynx”) και το Pixel Fold (κωδική ονομασία “felix”) θα αναφερθούν για πρώτη φορά κατά την διάρκεια του Google I/O τον Απρίλιο ή τον Μάιο – πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστούν στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας. Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν αναφέρεται ως Pixel Notepad, φαίνεται ότι το Pixel Fold θα είναι το πραγματικό εμπορικό όνομα για το πρώτο πτυσσόμενο της Google.

Το Pixel 7a φέρεται να έχει ακριβώς την ίδια τιμή με το Pixel 6a, στα 449 $ στις ΗΠΑ. Αναμένετε ότι το επερχόμενο μοντέλο θα προσφέρει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση και οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90 Hz. Το Pixel Fold, από την άλλη, επιβεβαιώνεται ότι κοστίζει 1.799 δολάρια.

Φτάνοντας αργότερα το 2023, το Pixel 8 θα είναι ελαφρώς μικρότερο από το Pixel 7 , ενώ το 8 Pro θα διατηρήσει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το 7 Pro. Και τα δύο θα τροφοδοτούνται από ένα νέο chipset, που πιθανότατα θα διατεθεί στην αγορά ως Tensor G3. Το δίδυμο Pixel 8 δεν θα έχει πολλές διαφορές σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Το 2024, υπάρχει ένα σχέδιο για την κυκλοφορία του Pixel 8a στην αγορά, αλλά αυτό μπορεί να καταργηθεί προς όφελος ενός διετές ρυθμού κυκλοφορίας για τη σειρά Pixel a, ανάλογα με την επιτυχία των πωλήσεων του Pixel 7a (ή την έλλειψή του). Εάν το Pixel 8a κυκλοφορήσει, περιμένετε 499 $, 50 $ περισσότερο από τον προκάτοχό του.

Η σειρά Pixel 9 θα έχει τρία μέλη: το Pixel 9 (αναμένεται να διατηρήσει το μικρότερο μέγεθος του Pixel 8), το Pixel 9 Pro (μέγεθος οθόνης περίπου 6,7″), αλλά και ένα άλλο μοντέλο Pro-level με οθόνη 6,3″ και όλα τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου Pro. Εάν αυτό δεν έχει νόημα, το θέμα είναι ότι η Google θα μιμηθεί την Apple – σκεφτείτε το νέο τηλέφωνο 6,3″ ως το iPhone Pro, ενώ το 6,7″ λειτουργεί ως Pro Max. Φυσικά και οι τρεις αυτές νέες συσκευές θα διαθέτουν ένα νέο SoC, το Tensor G4.

Θα υπάρξει επίσης ένα νέο αναδιπλούμενο το 2024, αλλά δεν είναι γνωστά πολλά ακόμα γι ‘αυτό. Υπάρχουν κάποιες εικασίες ότι η Google περιμένει να δει πόσο καλά θα πάει το Pixel Fold.

Για το 2025, η εταιρεία θα μπορούσε να προχωρήσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις ανάλογα με το πόσο επιτυχημένη (ή όχι) θα είναι η στρατηγική της για το 2023 και το 2024. Η Google προφανώς “παίζει” με την ιδέα ενός πτυσσόμενου στυλ και αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025 μαζί με τα τρία slab Pixel εκείνης της χρονιάς.

Από την άλλη πλευρά, αν το αναδιπλούμενο τηλέφωνο δεν πρόκειται να φανερωθεί, τότε θα δούμε τέσσερα μη αναδιπλούμενα Pixel – με ένα μοντέλο vanilla σε μικρά και μεγάλα μεγέθη και ένα μοντέλο Pro σε μικρά και μεγάλα μεγέθη.

Όλες αυτές οι πληροφορίες φέρονται να προέρχονται από αξιόπιστη πηγή και φέρεται να έχουν ελεγχθεί διεξοδικά.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...