Jump to content

Ming-Chi Kuo: Δεν θα χαθεί εύκολα από την αγορά το iPad mini γιατί το πτυσσόμενο iPad θα είναι ακριβό


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία ευθύνη δεν έφερε, τουλάχιστον κατά τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του, το iPhone για το άδοξο τέλος του iPod, για μερικά χρόνια το συγκεκριμένο MP3 player ήταν φθηνότερο και έτσι έβρισκε απήχηση στο κοινό. Τώρα που η Apple ετοιμάζεται να εισέλθει σε μια νέα κατηγορία προϊόντων, στις πτυσσόμενες συσκευές, φήμες στροβιλίζονται γύρω από το θέμα και λένε ότι η εταιρεία “θα σκοτώσει” άλλο ένα παλιό της προϊόν, μάλλον θα διακόψει το iPad mini μετά την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου tablet τους στην αγορά.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση και το σκεπτικό είναι απλό – το πτυσσόμενο iPad θα έχει “σημαντικά υψηλότερη τιμή” από το mini. Το ίδιο το iPad mini (2021) χρειάστηκε να ανέβει προσφάτως τιμολογιακά, καθώς η αγορά ηλεκτρονικών ειδών εξακολουθεί να μην έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Στα όσα περιγράφει ο Kuo προσθέτει ότι υπάρχει ένα νέο iPad mini σε εξέλιξη που θα φέρει ένα πιο γρήγορο chipset. Το μοντέλο του 2021 κυκλοφόρησε με το τότε σημερινό Apple A15 Bionic. Το νέο mini αναμένεται να φτάσει στα τέλη του 2023 ή το πρώτο εξάμηνο του 2024 και μέχρι εκείνη τη στιγμή θα είναι διαθέσιμα τα chipset A16 και A17.

Η Apple σκέφτεται να μεταφέρει την παραγωγή iPad στην Ινδία, καθώς σχεδόν όλα τα εργοστάσιά της βρίσκονται στην Κίνα και έχουν επηρεαστεί από κάθε κύμα COVID.

Όσον αφορά το πτυσσόμενο μοντέλο, οι αναλυτές πιστεύουν ότι η Apple θα ξεκινήσει με μια συσκευή μεγέθους iPad καθώς θα ήταν ευκολότερη (και λιγότερο επικίνδυνη) από μια συσκευή μεγέθους iPhone. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρέχοντα σχέδια στοχεύουν σε κυκλοφορία το 2024. Μπορεί να είναι τεράστιο καθώς υπάρχουν αναφορές ότι η Apple συνεργάζεται με τη Samsung και την LG για την ανάπτυξη αναδιπλούμενων οθονών OLED με μέγεθος έως 20,25 ιντσων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...