Jump to content

Το 4G μονόδρομος για την Huawei και το επόμενο έτος


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα στοιχεία που προέρχονται από έναν γνωστό tipster του Weibo αποκαλύπτουν ότι οι ναυαρχίδες της Huawei του χρόνου θα έχουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες chipset, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής στο πρότυπο 5G.

Από την άλλη πλευρά, ο tipster προβλέπει ότι δεν θα υπάρξει καμία αναγέννηση για το chip Kirin. Επομένως, η σειρά Huawei P60 θα χρησιμοποιεί ενσωματωμένα chipset της Qualcomm. Ωστόσο, θα εξακολουθεί  να είναι μια συσκευή 4G.

Ο tipster εκτιμά περαιτέρω ότι ο κινέζος κατασκευαστής τεχνολογίας θα συνεχίσει να λειτουργεί μέσα σε ένα περιβάλλον με αντίξοες συνθήκες επιβίωσης. Ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει την Huawei να λανσάρει νέες τεχνολογίες για να παραμείνει ανταγωνιστική στον κλάδο.

Προς το παρόν, η Huawei κυκλοφόρησε τις σειρές P50 και Mate 50 με chipset 4G Snapdragon. Ο κατασκευαστής τεχνολογίας έχει ιδιαίτερα πρόσβαση σε αυτούς τους επεξεργαστές 4G από το απόθεμα τσιπ της Qualcomm.

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, η Huawei παρουσίασε μόνο smartphone 4G και αυτό οφείλεται στην έλλειψη του σημαντικού στοιχείου RF. Αυτά απαιτούνται για την ενεργοποίηση σημάτων 5G στο SoC και εξακολουθούν να είναι μακριά από την εταιρεία.

Το 2019, η Huawei μπήκε στη μαύρη λίστα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και στη συνέχεια δεν μπορεί να δημιουργήσει νέους επεξεργαστές για κινητά. Ως εκ τούτου, η Huawei βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε τρίτους παραγωγούς chip, όπως η Qualcomm.

Η έλλειψη σημαντικών εξαρτημάτων έχει προκαλέσει στην Huawei μεγάλη σύγχυση, καθώς δεν μπορεί να ενεργοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα στα τηλέφωνά της, ακόμη και σε μοντέλα flaghip.

Ωστόσο, η Huawei αναπτύσσει νέες τεχνολογίες για να εγκαταστήσει καλύτερη δικτυακή βοήθεια. Αυτό γίνεται μέσω καλύτερου υλικού W-iFi και σήματος, στο οποίο η Huawei ήταν η καλύτερη στον κόσμο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...