Jump to content

Honor 80 GT: Ήρθε επίσημα με Snapdragon 8+ Gen 1 SoC και οθόνη 120 Hz


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κινεζική Honor μόλις ανακοίνωσε ένα νέο smartphone με γνώμονα τα παιχνίδια. Η εν λόγω συσκευή ονομάζεται Honor 80 GT και είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1. Ο σχεδιασμός του απέχει πολύ από τα υπόλοιπα μέλη της σειράς και προσφέρει οθόνη OLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Σε γενικές γραμμές το Honor 80 GT κάνει ντεμπούτο με κορυφαία εμφάνιση και διαθέτει μεγάλη ορθογώνια μονάδα κάμερας, ευθυγραμμισμένη κάθετα. Η μονάδα είναι χωρισμένη σε δύο, το επάνω μέρος φιλοξενεί δύο κάμερες και το κάτω έχει άλλη κάμερα και LED φλας.

Το νέο μοντέλο προσφέρεται σε τρία χρώματα: Interstellar Black, Streamer Mirror και Light Rain Meteor. Έρχεται με πάχος 7,9mm και ελάχιστο βάρος 187g.

Περνώντας στην περιγραφή των υπόλοιπων προδιαγραφών, το Honor 80 GT διαθέτει ένα επίπεδο πάνελ OLED 6,67 ιντσών που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ρυθμό δειγματοληψίας αφής 300 Hz, μέγιστη φωτεινότητα 1400 nit και 2160 Hz υψηλής συχνότητας PWM dimming.

Για μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, το τηλέφωνο τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 +, σε συνδυασμό με LPDDR5 RAM και ROM UFS 3.1. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα ανεξάρτητο chip οθόνης που μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό καρέ του παιχνιδιού έως και 100% και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά 25%.

Η συσκευή διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης κάμερας. Συσκευάζει μια μονάδα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος με μια κύρια κάμερα 54MP (Sony IMX800), έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 8MP και μια μονάδα macro 2MP. Υπάρχει μια κάμερα selfie 16MP στο μπροστινό μέρος.

Το smartphone έρχεται με IR blaster, NFC και γραμμικό κινητήρα και τρέχει το MagicOS 7.0 που βασίζεται στο Android 13. Τροφοδοτούμενο από μπαταρία 4.800 mAh, το Honor 80 GT υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 66 W.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα Honor 80 GT

Προς το παρόν, το Honor 80 GT είναι διαθέσιμο μόνο στην ηπειρωτική Κίνα. Ωστόσο, η μάρκα μπορεί σύντομα να το φέρει στη διεθνή αγορά. Οι προ-παραγγελίες του ξεκινούν απόψε και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Ιανουαρίου. Η τιμή είναι:

  • 12 GB + 256 GB: 3299 γιουάν (473 $ / 39.118 Rs.)
  • 16 GB + 256 GB: 3599 γιουάν (516 $ / 42.695 Rs.)

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...