Jump to content

CU Liquid


blizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eνα μάζεμα copy paste .... για τους νέους 

Αν έρθεις ηλεκτρονικά στο cu έχεις κάποια δώρα , και με το bring a friend κωδικό που θα ζητήσεις και θα βάλεις κατά την εγγραφή σου επιπλέον δωράκι  ( τωρα ΄δίνουν 5 χ 2  gb το μήνα με κάθε ανανέωση 12 ευρω για ενα χρόνο - o κωδικός βγαίνει και από το cu app από αυτόν που σε προσκαλεί)  . Στα υπόψην και τα 30 ευρω δωρο του liquid (μια φορά για 33 μέρες) και την απεριόριστη ομιλία μέχρι τώρα (last edit 3/5/23)

Εδώ Μεταφορά εμπειρίας για την εγγραφή . 

Μόλις έρθεις , κάνεις και αυτά

  • 4G ΝΑΙ στο 1285
  • WIFI στο 1339
  • Κ στο 1252 δεν σε χρεώνει όταν τελειώσουν τα mb σου (το liquid δεν επιρεάζεται ,έχει χρέωση μόνο 0.0012ευρω/mb δλδ 1.2ε/gb με όριο 1.5ευρω την μέρα και μετά όλα απεριόριστα)
  • 1285 υπηρεσίες τηλεφωνητή , χαμένης κλήσης  κλπ , 1252 για υπόλοιπα
  • Φραγή στη λήψη 5ψήφιων sms υψηλής χρέωσης, μέσα από τις Υπηρεσίες των app: Link
  • Προσωπικά σε όποιο smartphone και να είχα οι ρυθμίσεις MMS & APN μπαίνουν αυτόματα με την εισαγωγή της SIM. .... Αλλιώς Θα σας στείλουν sms
  • Κατεβάζετε τις app myvodafone και mycu από τα επίσημα google-aple store ενω υπάρχουν και οι σελίδες myvodafone.gr και myvodafonecu.gr για εισοδο από browser . Αν εγγραφείς σε μια από τις 2 σελίδες παίρνεις εναν κωδικό - login που δουλέυει ακόμα και στις εφαρμογές για μέγιστη ευκολία κυρίως αν έχεις περισσότερες από μια σιμ. 
  • Αρχίζεις να μαζέυεις πόντους Big bang - αφού κατεβάσεις την εφαρμογή - θα χρειαστούν στο μέλλον για πολλά πράγματα ... 
  • Βγάζεις dual sim με την πρώτη ευκαιρία  7 ευρω εφάπαξ με εχει βολέψει τρομερά για να παίρνω το μικρό κλασικό κινητό όποτε θέλω , το smart μπορεί μάλιστα να δουλέψει και ως hub για ιντερνετ ταυτόχρονα 

Και μια περίληψη στα πάντα    

CU Καρτοκινητό   Βάζεις χρήματα από λιγα cent (με αγορά προιοντος απο σουπερ μαρκετ) , η επιλογές 8 ευρω και πάνω με διάφορους τρόπους και εχεις ανανέωση του προηγούμενου υπολοίπου για 60 μέρες ... ακόμα και από μπαριτσα αυτόματης ανανεωσης του liquid. Δεν έχει ανανεωση με μεταφορά χρημάτων  . Στους 2 μηνες χάνεις τα λεφτα που εχεις βαλει  αν δεν ανανεωσεις με κάποιο τρόπο (τα πακέτα δεν χάνονται ουτε τα δώρα αν δεν έχουν λήξει)  στους 3 μηνες κόβονται τα εισερχόμενα (εκτος αν εισαι φοιτητης)

Υπάρχουν αρκετά πακέτα να επιλέξεις ή να γίνεις liquid και όπου δεν εχεις υπόλοιπο από κάποιο πακέτο θα εκμεταλευτείς τις πολύ χαμηλές χρεώσεις ανα λεπτο/mb

Με κάθε ανανέωση 12 ευρω έχεις από το shake 2 gb δώρο για 30 μέρες (με roll over) ή 6gb με 2 ευρω συν μερικά ακόμα μικρά bonus .

LIQUID  Oσο είσαι liquid μιλας με 0.0065 ευρω το λεπτο/sms (3 λεπτα βγαίνουν 2 cent) ,  data 0.0012/mb (βγαίνει 1.2 ευρω το gb) με οριο 1.5 ευρω την μερα μην ξεχαστείς - μετα ολα δωρεαν. Αν ομως έχεις υπόλοιπα από δώρα ή πακέτα αγορασμενα  (πχ από το cu) εχουν προτεραιότητα έναντι των χρημάτων. Οτι χρηματικό υπόλοιπο δεν ξοδέψεις μπορείς να το χαλάσεις οποτε θες και για αγορές προιόντων και εκτός τηλεφωνίας με το smartpay  η το big bang. 

Οσο είσαι liquid συνεχίζουν να ισχύουν τα πάντα που είχες στο cu ... από τα χρήματα με την μέρα λήξης τους μέχρι τα πακέτα και τα δώρα.  Μπορείς να ενεργοποιήσεις και μετά να απενεργοποιήσεις το liquid στο vodafone cu όποτε θές, δωρεαν και γρήγορα (5 λεπτα) χωρις να χάσεις η να αλλάξει απολύτος τίποτα οταν επιστρεψεις cu  - απλά μην αφήσεις την μπάρα αυτόματης ανανέωσης υπολοίπου να σου τραβήξει λεφτά - δλδ κατα την ενεργοποίηση του liquid της βάζεις ημερομηνία χρέωσης κάποιες μέρες μπροστά.

Η  ημερομηνία αυτόματης χρέωσης στην μπάρα μπορεί και να αλλάζει όποτε αλλάξεις γνώμη για να μην σε χρεώσει και ποτέ - η αλλαγή να γίνει ώς 24 ώρες πριν την μέρα χρέωσης (09;00 το πρωι)  Προσοχή πρέπει να ανανεώσεις μέσα σε 60 μέρες όπως πάντα  , μπορείς και με τον παλιό τρόπο χειροκίνητα όπως στο cu. 

Οσο είσαι liquid με κάθε ανανέωση 12 ευρω παίρνεις 200 mb δώρο και δίνεις αλλα 300 σε 3 φίλους (με 8 ευρω οχι).  Το shake μπορείς να το πάρεις αν ανανεώσεις από το cu και οταν μετά γίνεις liquid το κρατάς. Στο liquid δεν βλέπεις τα πακέτα του cu για αγορά εκτός από τις προσφορές (πχ καλοκαιρινά απεριόριστα) και του big bag , αλλα οτι αγοράσεις οταν ακυρώσεις το liquid και επιστρέψεις στο cu, θα δουλέυει και όταν ξαναενεργοποιήσεις το liquid .

Με την χρήση της αυτόματης μπάρας εχεις δώρο μέχρι 30 ευρω για μια φορά ανα σιμ που τα παίρνεις την ημέρα που θα την βάλεις να σου κάνει ανανέωση υπολοίπου ( την 1η φορά δεν θα ανανεωσει το υπόλοιπο σου για 60 μέρες αλλα δεν θα σε χρεώσει κιόλας , ενω θα σου δώσει το ποσό που επελεξες για 33 μερες δωρο ) Μπορείς να τα ξοδέψεις με τις χρεώσεις του liquid ή να αγοράσεις πακέτα προσφορών και οτι βλέπεις στο ΒigΒang  . Επίσης έχεις δώρο απεριόριστα λεπτά κάθε μήνα που επιλέγεις ανανέωση 15 ευρω και άνω. Προσοχή αν βγείς από το liquid οσο έχεις αυτα τα δώρα  χάνονται (αν έχεις αγοράσει πακέτο με το δώρο  θα μείνει - δες και εδω  ) και μην ξεχάσεις να αλλάξεις το ποσό της επόμενης ανανέωσης που θα γίνει κανονικά με χρέωση.

Η είσοδος στο liquid απαιτεί να εχεις αποθηκεύσει μια κάρτα και να εχεις δώσει 0.01 cent για έλεγχο λειτουργίας (μπορεί να είναι και virtual αλλά αυτές δεν σου δίνουν όλες την δυνατότητα αυτόματης ανανεωσης - μόνο της χειροκίνητης) . Μπορείς να ακυρώσεις το liquid και να ξαναμπεις χωρίς να τσεκάρει κάθε φορά την κάρτα σου .

 Smart pocket  Μπορείς να ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ του λογαριασμού σου σε σουβλάκια ή αγορές σουπερμαρκετ και άλλα ... δουλέυει και σε cu και σε liquid με μόνη απαιτηση να έχεις βάλει 12 ευρω πριν 30 μέρες (οι οροι που γράφουν δεν ειναι οι σωστοι) και είναι από μόνο του κατι τρομερό αφου τελειώνει τα έμεσα πάγια και τον εκβιασμό να σου δεσμευουν οι παροχοι τα λεφτά που σε αναγκάζουν να βάζεις . Ιδανικό για τις χαμηλές ανάγκες με τις χρεώσεις του liquid.

Η ανανέωση των 8 ευρώ αν μπει από μπάρα αυτόματης χρέωσης του liquid δεν μετράει στο σύνολο 12 ευρω που απαιτούνται (bug)

Εδώ ενα παράδειγμα μια αγοράς από το σουπερμαρκετ e-fresh . Αν αγοράσεις από εστίαση e-food έχεις και 10% έκπτωση στο ποσο αν βάλεις εστω μερος αυτου με smart pocket... άλλα καταστήματα εδω και πληροφορίες . Υπάρχει όριο 20 ευρω κουπόνια την μέρα και 100ευρω το μήνα, μόνο το e-fresh δέχεται πολλαπλά , κόβεις ότι ποσό θές αλλά οχι μεγαλύτερο από αυτό που θα πληρώσεις γιατι θα χαθεί οτι περισέψει.

BIG BANG είναι ένα απλό ευκολο παιχνιδάκι αντανακλαστικών που παίζεις μια φορά την εβδομάδα μέχρι 8 λεπτά μέγιστο  και σου δίνει πόντους για να παρεις λιγες ωρες δωρεαν ιντερνετ η να αγοράσεις πακετα όπως 200gb με 10 ευρω   , ακόμα και hardware από το υπόλοιπό σου με μια μικρή έκπτωση κάπου 10% συνήθως από την τιμη της αγοράς (καμια φορά ακόμα και χωρις λεφτά)  , έχει και κληρώσεις , δουλέυει και εντός liquid κανονικα.

Μπορείς να μαζέψεις ευκολα σε 1 μηνα τους 30.000 πόντους που θέλει το μεγαλύτερο πακέτο 200gb/10ευρω από το παιχνίδι , ενω το καλοκαίρι μπορείς να το σταματήσεις για φτηνότερη προσφορά απεριορίστων πχ , συν περιόδους με πολλούς επιπλέον πόντους.  

Τρομερός συνδιασμός   ιντερνετ από το Big bang με το 0.0065 ευρω ανα λεπτό/sms  του liquid  για ομιλία.

 Η εφαρμογή δεν δείχνει τα δωρεάν χρηματα σου (μόνο τα πραγματικά) αλλά δουλέυουν .

 Cashe Back  κανεις ανανεωση υπολοίπου 60 μερών με την αγορά προιόντος (κοστους 1 ευρω πχ) από  σχεδόν ολα τα σουπερμαρκετ , 

Η σελίδα pockee.com και η εφαρμογή της σου επιστρέφουν χρήματα απλα στην τράπεζα, το vodafone app όμως τα βάζει στο cu και ανανεώνει το υπόλοιπο 60 μέρες.  Αγοράζεις ένα προιόν από τα 16 σουπερμαρκετ που γράφει το pockee.com - ακριβώς ίδια συσκευασία προιόντος με αυτή που βλεπεις εκει και κοιτάς επίσης να υπαρχει  διαθεσιμότητα κουπονιών . Θα σκανάρεις την απόδειξη από το vodafon app και σε 2-3 μέρες θα έχεις εκει το cashback που έγραφε το προιόν (αν εχει χαρακτηριστεί με έκπτωση από το σουπερμαρκετ που το πήρες θα έχεις το αναλογο cachback που γράφει διπλα) Δεν εχει σημασία αν η τιμή αγοράς είναι διαφορετική η από που θα το πάρεις ... όταν η επιστροφή μπει, θα επιλέξεις πότε θα μεταφερθούν στο cu τα χρήματα της επιστροφής που έδωσε το προιόν για την ανανέωση υπολοίπου σου.

Καρτα νεων για όσους είναι κάτω των 30  η έχουν κάποιο γνωστό , κάθε φορά που που βάζεις 12 ευρω σου δίνει αλλα 10 δώρο (διαρκουν 30 μέρες αυτα  οι οποίες πρέπει να περάσουν για να τα ξαναπάρεις)... . Κόστος 10 ευρω το χρόνο (οχι μεγαλυτερης διάρκειας κάρτα) , Δουλέυει και στο liquid και για αγορές big-bang (ας μην τα δείχνει) και παντου εκτός το smart pocket 

Πάρε να εχεις , δηλώνεις απλά 3 αριθμούς cu για να κερδίζεις και εσυ και οι αλλοι απο 100mb σε κάθε ανανεωση , εχει roll over.

Μεταφορά χρημάτων  είναι δωρεάν προς το παρόν  - δεν δουλέυει αν το ενα εχει εκπτωση φόρου και το άλλο όχι , ισως και αναμεσά σε φοιτητικό και μη

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Προφανώς πονταρει στην αγνοία και αδιαφορία του καταναλωτή. Όπως και στο F2G VS συμβόλαιο ΝΟVA 15€. Και στο F2G βάζεις αναγκαστικά 15€ για να αγοράσεις πακετο, αλλά με τα ίδια λεφτά έχεις όλα απεριόριστα στο συμβόλαιο NOVA 15€. Το ένα είναι πανακριβο σε συγκριση με το άλλο. 
E δεν είναι το ίδιο

Έχω ένα f2g δεν αγοράζω κανένα πακέτο και το έχω μόνο για τις εισερχόμενες

Και βάζω κάρτα μόνο κάθε καλοκαίρι

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, soiramk said:

Ευχαριστώ πολύ!
Κάποια ερωτησούλες ακόμα αν δε σε πειράζει...
 ....
Τα smart pocket και cash back τι είναι και πως δουλεύουν;
Tις προσφορές CU Around τις προσφέρει και το Liquid αν θες να πάρεις ένα κωδικό;
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα.

Αν θες, μπορείς να δεις και το σχετικό θέμα:

https://myphone.gr/forum/topic/192912/

 

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, HEO said:

Έχω ένα f2g δεν αγοράζω κανένα πακέτο και το έχω μόνο για τις εισερχόμενες και βάζω κάρτα μόνο κάθε καλοκαίρι
 

Εχμ, δεν έχει φραγή εισερχομένων μετά από 2 μήνες;

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Link to comment
Share on other sites

Ολο λένε θα το κάνουν δίμηνο αλλά μπραβο το κρατάνε 12 !!! και επίσης δεν βλέπω διαφορά στο f2g και σε συμβόλαιο νοβα , 2 ευρω διαφορά για απεριόριστη ομιλία που είναι λογικό οταν σε δεσμέυουν, με data απεριόριστα εχει 33

Tο liquid ειναι μια υπηρεσία του cu,  έχουν αυτό το σύστημα και έχουν πολλές και διαφορετικές , που σχεδόν πάντα συνδιάζονται κιόλας ... βεβαια οντος αν κάποιος δεν ξέρει τι είναι το BB ή το liquid πληρώνει πιο πολλά. 

 

1 ώρα πριν, soiramk said:

Και αν σου μένει χρηματικό υπόλοιπο από όσο κατάλαβα μεταφέρεται στον επόμενο μήνα 

Ολες οι ανανεωσεις που πληρώνεις λεφτά είναι ίδιες , δλδ 60 μερες για όλα. υπάρχουν διαφορες στα bonus, αν ανανεωσεις από cu παίρνεις shake , αν το κάνεις με 15 ευρω από την αυτόματη μπαρα του liquid παιρνεις απεριοριστη ομιλία 30 μερες αλλά όχι to shake , και δεν μπορεις να βγείς να το πάρεις γιατι θα χάσεις τα απεριόριστα

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, blizard said:

και επίσης δεν βλέπω διαφορά στο f2g και σε συμβόλαιο νοβα

Πες μου πόσο κοστιζει στο F2G απεριοριστα λεπτα/σμσ/ιντερνετ.

Το συμβόλαιο nova 15 τα δινει με 15€ (μετά τα 2gb συνεχιζει απεριοριστο ίντερνετ με κόφτη).

Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ το ήξερα !!! μπράβο τους .....  Απεριόριστο ιντερνετ με 15 ευρω η  nova (εστω με κόφτη) συν δωρεαν ομιλία . Θα το φέρουν και f2g να έχουμε σοβαρό ανταγωνισμό γιατι τα 2 χρόνια είναι λίγο βαριά, δεν ξέρεις αυρίο τι θα γίνει.

Το liquid έχει 200 gb για 8 μήνες και το καλοκαίρι αλλους 4 απεριόριστα, συν 1000 λεπτα κάπου βγαίνει με 15 ευρω  ... χωρίς συμβόλαιο η κόφτη αλλά πρέπει να παίζεις το big bang (προς το παρόν έχουν και δωρεαν ομιλία δώρο)

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, blizard said:

ΔΕΝ το ήξερα !!! μπράβο τους .....  Απεριόριστο ιντερνετ με 15 ευρω η  nova (εστω με κόφτη) συν δωρεαν ομιλία . Θα το φέρουν και f2g να έχουμε σοβαρό ανταγωνισμό γιατι τα 2 χρόνια είναι λίγο βαριά, δεν ξέρεις αυρίο τι θα γίνει.

Το liquid έχει 200 gb για 8 μήνες και το καλοκαίρι αλλους 4 απεριόριστα, συν 1000 λεπτα κάπου βγαίνει με 15 ευρω  ... χωρίς συμβόλαιο η κόφτη αλλά πρέπει να παίζεις το big bang (προς το παρόν έχουν και δωρεαν ομιλία δώρο)

Ε τωρα εαν τα κόβεις και τα ραβεις οπως σε βολευει για μα μην παραδεχτεις οτι εκανες λαθος τι να πω.

ΥΓ: ξεχασες να γραψεις "συν δωρεαν σμσ". Βασικα "απεριοριστα" ειναι.

Edited by kouerti
Link to comment
Share on other sites

H nova έχει κόφτη μετά τα 2gb στα 384kbps. Αν αυτό είναι απεριόριστα δεδομένα εν έτει 2023.... δουλευόμαστε...

Κάποιοι ψάχνετε και καλώς κάνετε να συγκρίνετε τα διάφορα προϊόντα. Αλλά ας λέμε τα πράγματα ως έχουν και αυτό πάει προς όλες τις μεριές.... Η μέχρι τώρα εμπειρία λέει πάντως ότι κάποια στιγμή και το liquid θα γίνει λιγότερο συμφέρον. Οπως πχ έγινε λιγότερο συμφέρον και το Bigbang ως προς τις δωρεάν επιλογές.. Το ευχαριστιόμαστε όσο κρατήσει. Αν όμως... ΑΝ.. φτάσει στο σημείο να γίνει τελείως ασύμφορο ας έχουμε το θάρρος όσοι σήμερα το υποστηρίζουμε, να λέμε και τότε αλήθειες..

Edited by bbbb
Link to comment
Share on other sites

Οκ και τα 384 βρε παιδιά για αρχη , λογικά θα ανέβουν σύντομα ... ΑΛΛΑ να το φέρουν σε f2g πρώτα για να μπορείς να GO αν δεν το ανεβάζουν , μην σε παγιδέψουν 2 χρονια εκει ... εμεις έχουμε 200gb  και 4 μήνες απεριόριστα χωρίς οριο η συμβόλαιο με μόνο 9 ευρω μέσο όρο . Συν οτι προς το παρόν εχουμε και την απεριόριστη ομιλία δωρεαν. 

2 ώρες πριν, kouerti said:

Ε τωρα εαν τα κόβεις και τα ραβεις οπως σε βολευει για μα μην παραδεχτεις οτι εκανες λαθος τι να πω.

Δεν τα έφερα όπως με βολέυει ΑΥΤΕΣ είναι οι τιμές  !!!  απλά δεν ήξερα οτι έχουν έως 384kbps απεριόριστο ιντερνετ .Πιο ανενημέρωτος μου φαίνεται να είναι αυτός που θα κάνει συμβόλαιο 2 χρόνια  παρά αυτός που περιμένει ακόμα.

 

EDIT

Ειδα ότι έχουν χρέωση 0.0049 !!! το mb για οποτε θές ταχύτητα ανω του 384, δλδ 5 ευρω το 1 gb αντί 1.2 ευρω/GB του  liquid  ... πανακριβοι !!!, οπότε φοβάμαι το έως 384 ισως είναι και χαμηλότερο εντελώς μη λειτουργικό για να αναγκαστείς να πληρώσεις τόσα πολλά , δεν εχει ουτε πακετα εκει.

1 ώρα πριν, bbbb said:

Αν όμως... ΑΝ.. φτάσει στο σημείο να γίνει τελείως ασύμφορο ας έχουμε το θάρρος όσοι σήμερα το υποστηρίζουμε, να λέμε και τότε αλήθειες..

Με 0.0065 το λέπτο ομιλία sms (πιο φτηνη στο ΚΟΣΜΟ) και το smart pocket είναι ποτέ δυνατόν να γίνει ασυμφορο για πολύ μεγάλη ομάδα ατόμων ?  Ακόμα και στο internet εχουν 1.2 ευρω το gb όταν οι αλλοι 2 απαντησαν με 5ευρω το GB.

Δεν μιλάμε για κάτι δωρεαν που το σταματάνε ... αν τώρα καταργήσουν τα βασικά όπως το smart pocket , ή ανεβάσουν 20 φορές πανω την τιμη ναι θα ειναι κάτι σαφες για να δουμε . Για εμενα το τερμάτισαν απο τιμη με σκοπο θα έχουν για πολλά χρόνια ένα μεγαλο κοινό που δεν θα μπορεί κανεις να αγγίξει .

Αν κάποιος τολμήσει να τους αντιγράψει και να μπορείς να βγάζεις τα λεφτά σου , με ίδιες τιμές χρέωσης ... ε τότε θα είναι κουκιά μετρημένα ... δεν θα το κάνει ποτέ κανεις αυτό ειναι πολυ μακρια , θα ασχοληθούν με πιο μεγάλα πακέτα και απεριόριστα.

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

Εχμ, δεν έχει φραγή εισερχομένων μετά από 2 μήνες;
Όχι δεν έχουν

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Link to comment
Share on other sites

Εάν διαβάσετε ξανά το ποστ που πρωτοαναφέρομαι για το συμβόλαιο της νοβα, θα δείτε ότι απαντάω στην ερώτηση του φίλου της Nova τον λογο που το f2g είναι πιο ακριβό από το συμβόλαιο των 15€. 

Μετά το επόμενο μου ποστ ήταν απάντηση στον φίλο του liquid που είπε ότι δεν έχουν διαφορά το f2g με το Nova 15€.

Διαβάστε ξανά τα 2 ποστ και μην με σταυρωνετε... 

Πιο πριν από όλα αυτά έγραψα ότι το liquid είναι πολυ πιο φτηνό από το απλό CU (συγκεκριμένα το είπα CU killer) και ότι όταν καταφέρω να φάω τα πολλά λεπτά ομιλίας που έχω στον βάτραχο θα τον φέρω φορητότητα στο liquid... 

ΥΓ. Ουδέποτε σύγκρινα το liquid με το συμβόλαιο της Nova. 

Edited by kouerti
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, kouerti said:

όταν καταφέρω να φάω τα πολλά λεπτά ομιλίας που έχω στον βάτραχο θα τον φέρω φορητότητα στο liquid... 

 

Μια γενικότερη παρατήρηση σε αυτό. Δύσκολο να καταναλώσεις λεπτά ομιλίας κτλ κάτι που μάζευες χρόνια σε χρήση κανονική και όχι βιαστική μη τα χάσεις, αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες ζωής σου.. Ειναι η παγίδα που πέφτουμε σχεδόν όλοι με τα κανονικά πακέτα κινητής. Μας ακριβαίνουν οι εταιρίες τα πακέτα απο χρόνο σε χρόνο, μας μεταφέρουν τα λεπτά στο νέο πακέτο που είναι ακριβότερο συνήθως και προσφέρει και περισσότερα λεπτά κτλ ως "τυράκι" αλλά πρακτικά για τις συνθήκες ζωής μας και τη χρήση μας ήταν υπεραρκετό και το προηγούμενο φθηνότερο πακέτο. Ετσι για να μην τα χάσουμε βάζουμε κάρτα κάθε μήνα. Εχοντας ως ασφάλεια ότι κάποια στιγμή ίσως τα χρειαστούμε και δεν τα έχουμε.. Βέβαια αυτή η στιγμή μπορεί να μην έρθει και ποτέ ή κάποια στιγμή να στα φάει πάλι η εταιρεία αν δεν κάνει μεταφορά στο νέο ακριβότερο πακέτο.. Προσωπικά φυσικά και προτιμώ να υπάρχει η μεταφορά και να μην χάνεται κάτι που πλήρωσα.

Αυτό το "πρόβλημα" ή πρόβλημα φαίνεται προς ώρας πως το λύνει το liquid με την μετατροπή των χρημάτων στο smart pocket. για το μέλλον θα δείξει...

Edited by bbbb
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, bbbb said:

Μια γενικότερη παρατήρηση σε αυτό. Δύσκολο να καταναλώσεις λεπτά ομιλίας κτλ κάτι που μάζευες χρόνια σε χρήση κανονική και όχι βιαστική μη τα χάσεις, αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες ζωής σου.. Ειναι η παγίδα που πέφτουμε σχεδόν όλοι με τα κανονικά πακέτα κινητής. Μας ακριβαίνουν οι εταιρίες τα πακέτα απο χρόνο σε χρόνο, μας μεταφέρουν τα λεπτά στο νέο πακέτο που είναι ακριβότερο συνήθως και προσφέρει και περισσότερα λεπτά κτλ ως "τυράκι". Ετσι για να μην τα χάσουμε βάζουμε κάρτα κάθε μήνα. Εχοντας ως ασφάλεια ότι κάποια στιγμή ίσως τα χρειαστούμε και δεν τα έχουμε.. Βέβαια αυτή η στιγμή μπορεί να μην έρθει και ποτέ ή κάποια στιγμή να στα φάει πάλι η εταιρεία αν δεν κάνει μεταφορά στο νέο ακριβότερο πακέτο.. Προσωπικά φυσικά και προτιμώ να υπάρχει η μεταφορά και να μην χάνεται κάτι που πλήρωσα.

Αυτό το "πρόβλημα" ή πρόβλημα φαίνεται προς ώρας πως το λύνει το liquid με την μετατροπή των χρημάτων στο smart pocket. για το μέλλον θα δείξει...

Το smart pocket είναι πραγματι μια βολική υπηρεσία, αρκεί να μην ζητάει αγορά πακετου, που όπως είπαν οι φίλοι εδώ δεν ζητάει στο liquid. 

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, bbbb said:

Βέβαια αυτή η στιγμή μπορεί να μην έρθει και ποτέ ή κάποια στιγμή να στα φάει πάλι η εταιρεία αν δεν κάνει μεταφορά στο νέο ακριβότερο πακέτο.. Προσωπικά φυσικά και προτιμώ να υπάρχει η μεταφορά και να μην χάνεται κάτι που πλήρωσα.

ΣΩΣΤΑ ..και όσο περιμένεις να αλλάξεις νοοτροπία (που δεν θα γίνει) πληρώνεις κάθε μήνα περισσότερο από όσο θα πλήρωνες αλλού ...  χάνεις και τους μήνες που έχει προσφορά πχ το liquid  , ενω αν περιμένεις το καλοκαιρι ή μια μέρα κάτι έκτακτο υπάρχουν λύσεις όπως να πάρεις κάποιο απεριόριστο τότε ή το ημερήσιο του liquid . Γενικά χαμένος είσαι και αυτό είναι τρελό πλεονέκτημα της χρέωσης liquid σε σχέση με τα πάκετα ακόμα και αν αυτά ήταν θεωρητικά φτηνότερα .

30 minutes ago, bbbb said:

Αυτό το "πρόβλημα" ή πρόβλημα φαίνεται προς ώρας πως το λύνει το liquid με την μετατροπή των χρημάτων στο smart pocket. για το μέλλον θα δείξει...

Τι περίπου φοβάσαι στο μέλλον να δεις ???  να καταργηθεί το smart pocket - εχουμε το cashe back , να καταργηθεί και αυτό  πιθανότατα θα ανεβάσουν για καιρό τα δώρα του Bigbang , είναι μια νοοτροποία που χτίζουν πολλά χρόνια μόνοι τους και σιγά σιγά προσθέτουν κομάτια στο παζλ ...  κανονικά δεν θα επρεπε να φοβαται κανεις ότι θα τα αλλαξουν όλα μαζι για κάποιο λόγο. Εκτός αν μου ξεφέυγει κάτι.

7 ώρες πριν, kouerti said:

Προφανώς πονταρει στην αγνοία και αδιαφορία του καταναλωτή. Όπως και στο F2G VS συμβόλαιο ΝΟVA 15€. Και στο F2G βάζεις αναγκαστικά 15€ για να αγοράσεις πακετο, αλλά με τα ίδια λεφτά έχεις όλα απεριόριστα στο συμβόλαιο NOVA 15€. Το ένα είναι πανακριβο σε συγκριση με το άλλο. 

Μην αρπάζεσαι , εμεις απλά σου εξηγούμε γιατι το σχόλιο σου είναι λάθος .... ΔΕΝ είναι πανάκριβο το f2g γιατι σε βάθος 2 χρόνων θα βγεί πιο φτηνό ,  ο ενημερωμένος ΔΕΝ θα πήγαινε. 

Δεν υποτιμώ τα 384, (κατεβάζεις 100 gb θεωριτικά το μήνα το Θυμάμαι από το  1ο dsl που τόσα είχα κατεβάσει 😉  , πιο πρακτικά μιλάμε για καμια 10ρια με κόπο και φυσικά δεν αξιζει η δέσμευση , αλλά όταν το φέρουν στο f2g και το ανεβάζουν στο 1-2 πχ θα αλλάξουν πολλά πράγματα ...  Μπραβο για την σωστη προσπαθεια και μας ενδιαφέρει όλους αλλα τωρα μακρια.

 

 

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, blizard said:

Μην αρπάζεσαι , εμεις απλά σου εξηγούμε γιατι το σχόλιο σου είναι λάθος .... ΔΕΝ είναι πανάκριβο το f2g γιατι σε βάθος 2 χρόνων θα βγεί πιο φτηνό ,  ο ενημερωμένος ΔΕΝ θα πήγαινε. 

 

 

Μόνο εσυ το βλεπεις έτσι φίλε μου. Και μάλλον εσυ έχεις αρπαχτει. Εγώ σε ρώτησα να μου πεις κόστος όλων απεριοριστων στο f2g (αφου ισχυριστηκες ότι δεν έχει διαφορά με το συμβόλαιο νοβα 15€) και εσυ αντί να απαντήσεις άρχισες να λες για liquid... Έτσι βεβαιωσες ότι έχω απόλυτο δίκιο. 

Το ξαναγράφω για τελευταία φορά, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ανάμεσα σε α) απλό CU VS liquid, το CU είναι πανακριβο, και β) f2g VS νοβα 15€, το f2g είναι πανακριβο. 

Οποιοσδήποτε δει τις χρεώσεις δεν μπορεί να διαφωνήσει. 

Edited by kouerti
Link to comment
Share on other sites

Σου ξαναλέω   ... το επιπλέον που παρέχει το συμβόλαιο είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ , δεν είναι πραγματικά απεριόριστα οπως λες . Πρακτικά δεν θα κατεβάσεις πάνω από 10 GB-20 GB και θα σου βρεί και το λάδι, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ συμβόλαιο για τόσο λίγα αν είσαι ενημερωμένος οπότε σε ενημέρωσα τι παίζει στην αγορά (εδω) για να ξερεις .

Αντίθετα το f2g είναι πακέτο μια χαρά αν σε καλύπτει ...  οταν μάθεις για το καλύτερο  φέυγεις.

Τo liquid και το Βig bang είναι υπηρεσίες του cu , συνδιάζονται και επιλέγεις.

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, kouerti said:

Το ξαναγράφω για τελευταία φορά, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ανάμεσα σε α) απλό CU VS liquid, το CU είναι πανακριβο, και β) f2g VS νοβα 15€, το f2g είναι πανακριβο. 

Οποιοσδήποτε δει τις χρεώσεις δεν μπορεί να διαφωνήσει. 

Εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Για παράδειγμα αν κάποιος νοιώθει αβέβαιος με το liquid και μηνιαία δεν χρειάζεται sms ενώ του φτάνουν καμμιά 300αριά λεπτά ομιλίας και καμμιά 15αριά Gb, υπάρχει στο απλό CU το πακέτο big bang combo με 100' προς όλους και 3Gb για 7ημέρες με 2€ & 750 κρυστάλλους, το οποίο μπορείς να το πάρεις και 4 φορές το μήνα back to back και κάνει και μια χαρά rollover και θα τη βγάλει μια χαρά με 8€ και πάει περίπατο η ταμπέλα CU killer.

Απλά το CU Liquid είναι μια επιλογή κατάστασης του CU, που απ'ό,τι δείχνει ως τώρα, για μια μεγάλη πλειοψηφία χρηστών, θα είναι game changer.

Screenshot_20230223-010933.png

Edited by johndouk
Link to comment
Share on other sites

Μόνο που οι 750 κρύσταλλοι που δείχνεις είναι στην μισή τιμή έως τέλος Φεβρουαρίου (κανονική τιμή 1500 κρύσταλλοι) και τα 100 λεπτά είναι 3λεπτα, ενώ το liquid χρεώνει ανά 1 λεπτό... 

Εχω παρατηρησει ότι οι 2 φανατικοί υποστηρικτές του liquid "ξεχνάνε" τις μισές πληροφοριες (και όλως τυχαίως τις αρνητικές πληροφορίες), ή απλά έχουν ελλειπης ενημέρωση. 

Το liquid εάν συνεχίσει ετσι θα "σκοτώσει" το απλό CU και θα φέρνει στην εταιρία τα μισά μηνιαία έσοδα, να δω πως θα το μαζέψουν μετά... 

Link to comment
Share on other sites

Και 1500 παλι μαζευονται ευκολα oμως. Πως θα το μαζεψουν αν δουν οτι βγαινουν χαμενοι; με τον τρόπο που γνωρίζουν πάντα δηλαδή με χειροτέρευση των όρων χρήσης και αυξηση τιμων... δεν έχουν ανάγκη αυτοί κάποιον τρόπο θα βρουν πάλι να στα παίρνουν... και παντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι σε ολες τις εταιριες που όπως και να το κάνουν ότι και να κάνουν θα τους λένε και μπράβο και θα θεωρούν ότι και πάλι συμφέρει χίλια τοις χιλίοις

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, bbbb said:

. και παντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι σε ολες τις εταιριες που όπως και να το κάνουν ότι και να κάνουν θα τους λένε και μπράβο και θα θεωρούν ότι και πάλι συμφέρει χίλια τοις χιλίοις

AYTO  είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της χώρας μας ... Και ακομα και αν ο Ελληνας δεί κατι καλο στην χώρα του που θα μπορουσε να βοηθήσει και αυτόν , θα πέσει να φάει το παίδί του παρα να βοηθησει.

Αυτη την κακια νοοτροπία την εκμεταλευονται όλοι , και τα κόματα και πάροχοι  !!!

Η vodafone ομως επενδύει σε καινοτομίες και τιμές . κάρτα νεων (και όχι μονο για νεους) , big bang, smart pocket cashe back , liquid  , και ετσι εδω υπάρχει απλά η αναγκη  να ενημερώνουμε και να βοηθάμε τον κόσμο , όχι το ψέμα , αξίζουν πραγματικά και δεν το ξέρουν ολοι , κοντρα δλδ στην νοοτροπία που περιγράφεις.

4 ώρες πριν, kouerti said:

Εχω παρατηρησει ότι οι 2 φανατικοί υποστηρικτές του liquid "ξεχνάνε" τις μισές πληροφοριες (και όλως τυχαίως τις αρνητικές πληροφορίες), ή απλά έχουν ελλειπης ενημέρωση. 

Με εχουν κατηγορήσει πολλές φορές οτι λέω ψέματα και την μια ήταν 2 άτομα ταυτόχρονα( συν κατι likes) ακριβώς για το οτι το smart pay θελει πακέτο στο liquid μαλιστα !!!! τους ρωτησε και ο mod που κάνω λάθος και αν υπήρχε κάτι πραγματικο πίστεψέ με θα το έλεγαν !!! 

Στην vodafone δεν υπάρχει λόγος να ξεχνάς ότι έχει  λιμιτ 384   🙂  ... τα εχουμε δοκιμάσει, ξέρουμε πως είναι καλα και απλά αρκεί να ενημερωσεις και να καταλάβει ο άλλος  ... αντίθετα θα δείς χρήστες να λένε ευκολα πράγματα που δεν ισχύουν χωρις να ξέρουν να εχουν διαβάσει η ρωτήσει (πχ θέλει πακέτο το smart pay , δεν μπορείς να βγεις απο το liquid , πρέπει να πληρώσεις καθε μηνα , τα λεφτα ειναι χαμενα και μην ακουω για σουβλάκια κλπ ) γιατι έτσι είναι η νοοτροπία χωρίς να σκέφτονται ότι αν κάνουν λάθος θα στερήσουν απο κάποιον που τους πιστέψει κάτι τόσο καλο ... 

 

Πρέπει να λέμε την αλήθεια και να ενημερωνουμε σε κάθε επίπεδο στην ζωή μας ... όσο πιο πολλοί μας την πέφτουν τόσο καλύτερα μάλιστα γιατι θα πει ότι ήταν μεγαλύτερη η αναγκη.

Στην τηλεφωνία πχ έχουμε το εθνικό θέμα του πραγματικού ιντερνετ για τους νέους... δλδ η κάρτα νέων και το  ΒΒ , που το ένα δεν ξέρω καν αν έχει τοπικ , το άλλο έλεγαν οτι θα κλείσει όπου ναναι, γινεται ψιλοάχρηστο πλέον κλπ 

Το smart pay και το casheback έσπασαν την φυλακή των χρημάτων που βαζουμε χρονια και θέλει άτομα να το φωνάζουν ... φυσικά δεν θα σταματήσουν να σε κατηγορούν  αλλά είναι μια νοοτροπία που δεν αλλάζει .

Φυσικά και για το liquid με τέτοιο απίστευτο 0.0065 που συνδιάζεται με τοσους τροπους δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι στο δεν βαριέσαι  ....  και σιγά μην υποκρίνομαι μετριοπάθεια τώρα σαχλαμάρες.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ... γιατι το ψέμα είναι ευέλικτο και φαίνεται πιο αληθοφανές , επίσης αν σε σε βαθος χρόνου θυμηθούν 10 ψέματα που ειχες πει, λές 20 νεα και θα είσαι θετικός , συν σπόντες για αυτόν που λέει την αλήθεια και καθονται. H αλήθεια όσο μεγαλύτερη είναι τόσο πιο λιγοι το πιστέυουν, ελάχιστοι το θυμούνται οταν επιβεβαιωθεί και δεν μπορείς να σηκοφαντίσεις και εσυ όσους το κανουν σε εσενα, θέλει αντοχές .

 

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, kouerti said:

Μόνο που οι 750 κρύσταλλοι που δείχνεις είναι στην μισή τιμή έως τέλος Φεβρουαρίου (κανονική τιμή 1500 κρύσταλλοι) και τα 100 λεπτά είναι 3λεπτα, ενώ το liquid χρεώνει ανά 1 λεπτό... 

Ναι, όντως, 750 αντί 1500 μέχρι 28/2.

3 ώρες πριν, kouerti said:

Εχω παρατηρησει ότι οι 2 φανατικοί υποστηρικτές του liquid "ξεχνάνε" τις μισές πληροφοριες (και όλως τυχαίως τις αρνητικές πληροφορίες), ή απλά έχουν ελλειπης ενημέρωση. 

Ένα παράδειγμα απλά σου έφερα που δεν ισχύει το CU killer που γράφεις. 

3 ώρες πριν, kouerti said:

Το liquid εάν συνεχίσει ετσι θα "σκοτώσει" το απλό CU και θα φέρνει στην εταιρία τα μισά μηνιαία έσοδα, να δω πως θα το μαζέψουν μετά... 

Εγώ δεν είμαι μέτοχος της Vodafone, είμαι καταναλωτής και κοιτάω την τσέπη μου.

Είμαι φανατικός υποστηρικτής της προσωπικής μου οικονομίας.

Και κάτι ακόμα προς kouerti: επιμελώς προσπαθείς να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι επιχειρώ να παραπληροφορήσω η να παραπλανήσω, εντούτοις σε κανένα ποστ μου δεν έγραψα ψέμματα.

Σου προτείνω να ξανακοιτάξεις λίγο τα δικά σου.

Link to comment
Share on other sites

Σου έγραψα παραπάνω 5-6 χοντρά (για εσένα ήταν 🙂  ) 

Εσυ κατηγόρησες και γενικέυοντας μάλιστα  Τον JD (εμεσα) για ενα λαθάκι !!!  ώς άνθρωπος ξέχασε οτι ήταν 50% προσφορά οι κρύσταλλοι (μικρή σημασία)  .Και εμενα απλά γιατί όταν μου είπες πως με 15 ευρω έχεις και απεριόριστο ιντερνετ στην nova απάντησα ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο θέλει 33 (δεν ειχα προσέξει οτι υπάρχει και απεριοριστο με οριο 384kbps που υπονοούσες)

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, blizard said:

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ... γιατι το ψέμα είναι ευέλικτο και φαίνεται πιο αληθοφανές   ... επίσης αν σε σε βαθος χρόνου θυμηθούν 10 ψέματα που ειχες πει, λές 20 νεα και θα είσαι θετικός , συν σπόντες για αυτόν που λέει την αλήθεια και καθονται

Ακριβώς. Και μάλιστα υπάρχουν και κάποιοι  "έξυπνοι" που επιχειρούν να περάσουν το ψέμα μέσα από πλάγιες διατυπώσεις και ερωτηματικές προτάσεις.

Παράδειγμα: "Ξέρουν άραγε οι δικοί του ότι είναι αλήτης;"

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to CU Liquid

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...