Jump to content

CU Liquid


blizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

 

Το CU Liquid έρχεται να αλλάξει για πάντα την καρτοκινητή στην Ελλάδα
(23 Νοεμβρίου 2022)

Το πρώτο digital καρτοκινητό που προσαρμόζεται αυτόματα στα θέλω του συνδρομητή χωρίς περιορισμούς από πακέτα! Το Vodafone CU καινοτομεί και παρουσιάζει το CU Liquid, ένα νέο digital-only καρτοκινητό που υπόσχεται να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η συγκεκριμένη κατηγορία υπηρεσιών στην Ελλάδα, καθώς καταργεί την επιλογή προκαθορισμένων πακέτων φωνής και δεδομένων και προσφέρει την απόλυτη ελευθερία στους πελάτες Vodafone CU να αξιοποιήσουν τα χρήματά τους, ακριβώς όπως το χρειάζονται. Πρόκειται για το πρώτο σχετικό προϊόν που διατίθεται από τον όμιλο Vodafone σε παγκόσμιο επίπεδο και το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Vodafone Ελλάδας.

Το liquid είναι μια επανάσταση  και βασικά είναι πάρα πολύ απλό και φτηνό ....  χωρίς συμβόλαιο ή δέσμευση ούτε καν πακετου που έχουν τα καρτοκινητά μιλάς ΟΣΟ ΘΕΣ με χρέωση στο υπόλοιπό σου ανά λεπτό - βγαίνει 2 cent για 3 λεπτα/sms  και το ίδιο με το ιντερνετ ανά mb - 1.2 ευρω το GB 

Τα χρήματα που θα περισσέψουν από τις φτηνές χρεώσεις και από την έλειψη πακέτων (και ελάχιστη χρήση αν θες με την ιδια χαμηλή χρέωση) μπορείς να τα ξοδέψεις σε αγορές προιόντων εκτός τηλεφωνίας σε λογικές τιμές .

*Προσοχή πριν μπείτε στο  liquid  αλλά ακόμα και πριν κάνετε αίτηση φορητότητας ή νέας σιμ διαβάστε παρακάτω για τα πολλά δώρα ώστε να μην τα χάσετε από παράληψη.

 

Πιο αναλυτικά 

LIQUID : Oσο είσαι liquid μιλας με 0.0065 ευρω το λεπτο/sms (3 λεπτα βγαίνουν 2 cent) ,  data 0.0012/mb (βγαίνει 1.2 ευρω το gb) με οριο 1.5 ευρω την μερα μην ξεχαστείς - μετα ολα δωρεαν. Αν ομως έχεις υπόλοιπα από δώρα ή πακέτα αγορασμενα  (πχ από το cu) εχουν προτεραιότητα έναντι των χρημάτων. Οτι χρηματικό υπόλοιπο δεν ξοδέψεις μπορείς να το χαλάσεις και για αγορές προιόντων και εκτός τηλεφωνίας με το smartpocket η σε αγορες hardware απο το big bang. 

Οσο είσαι liquid συνεχίζουν να ισχύουν τα πάντα που είχες στο cu ... από τα χρήματα με την μέρα λήξης τους μέχρι τα πακέτα και τα δώρα.  Μπορείς να ενεργοποιήσεις και μετά να απενεργοποιήσεις το liquid στο vodafone cu όποτε θές, δωρεαν και γρήγορα (5 λεπτα) χωρις να χάσεις η να αλλάξει απολύτος τίποτα οταν επιστρεψεις cu  - απλά μην αφήσεις την μπάρα αυτόματης ανανέωσης υπολοίπου να σου τραβήξει λεφτά - δλδ κατα την ενεργοποίηση του liquid της βάζεις ημερομηνία χρέωσης κάποιες μέρες μπροστά.

Η  ημερομηνία αυτόματης χρέωσης στην μπάρα μπορεί και να αλλάζει όποτε αλλάξεις γνώμη για να μην σε χρεώσει και ποτέ , η ωρα χρέωσης ειναι 09;00 το πρωι τις μέρας που επέλεξες .  Προσοχή πρέπει να ανανεώσεις μέσα σε 60 μέρες όπως πάντα και πρέπει να έχεις το νού σου αφου η μπάρα είναι απλό εργαλείο αυτοματοποίησης και όχι συνδρομη , μπορείς και με τον παλιό τρόπο χειροκίνητα όπως στο cu. 

Οσο είσαι liquid με κάθε ανανέωση 60 ημερών γίνεται όπως ολα τα καρτοκινητά ,   με 13 ευρω ονλινε η 8 απο κατάστημα παίρνεις 100 mb δώρο - δίνεις αλλα 300 σε 3 φίλους .  Το shake 2.5 gb μπορείς να το πάρεις αν ανανεώσεις από το cu και οταν μετά γίνεις liquid το κρατάς. Στο liquid δεν βλέπεις τα πακέτα του cu για αγορά εκτός από τις προσφορές (πχ καλοκαιρινά απεριόριστα) και του big bag , αλλα οτι αγοράσεις μόλις επιστρέψεις στο cu, θα δουλέυει και όταν ξαναενεργοποιήσεις ξανα το liquid .

Με την χρήση της αυτόματης μπάρας εχεις δώρο μέχρι 30 ευρω για μια φορά ανα σιμ που τα παίρνεις την ημέρα που θα την βάλεις να σου κάνει ανανέωση υπολοίπου ( την 1η φορά δεν θα ανανεωσει το υπόλοιπο σου για 60 μέρες αλλα δεν θα σε χρεώσει κιόλας , ενω θα σου δώσει το ποσό που επελεξες για 33 μερες δωρο ομιλία .  Καλύτερα να εχεις κλειστή την καρτα οταν σου δίνει τα 30 ευρω , να μην έχεις παρει 2 δώρα απο 2 σιμ με την ιδια καρτα και ισως να μην ειναι κατω των 3 μηνων η σιμ μπας υπάρξει προβλημα)
Τα δωρα - χρήματα μπορείς να τα ξοδέψεις με τις χρεώσεις του liquid ή να αγοράσεις οτι βλέπεις στο ΒigΒang (ασχετα αν εκει δεν σου δείχνει τα δώρο λεφτα υπαρχουν και με προτεραιότητα ) . Επίσης έχεις δώρο απεριόριστα λεπτά κάθε μήνα που επιλέγεις αυτοματη ανανέωση 15 ευρω και άνω . Προσοχή αν βγείς από το liquid οσο έχεις αυτα τα δώρα  χάνονται (αν έχεις αγοράσει πακέτο με το δώρο  θα μείνει - δες και εδω  ) και μην ξεχάσεις να αλλάξεις το ποσό της επόμενης ανανέωσης που θα γίνει κανονικά με χρέωση. 

Η είσοδος στο liquid απαιτεί να εχεις αποθηκεύσει μια κάρτα και να εχεις δώσει 0.01 cent για έλεγχο λειτουργίας (μπορεί να είναι και virtual αλλά αυτές δεν σου δίνουν όλες την δυνατότητα αυτόματης ανανεωσης - μόνο της χειροκίνητης) . Μπορείς να ακυρώσεις το liquid και να ξαναμπεις χωρίς να τσεκάρει κάθε φορά την κάρτα σου .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eνα μάζεμα γενικό για τους νέους με  πράγματα που επιδρούν και στο liquid. 

Αν έρθεις ηλεκτρονικά στο cu έχεις κάποια δώρα , και με το bring a friend κωδικό που θα ζητήσεις και θα βάλεις κατά την εγγραφή σου επιπλέον δωράκι  ( τωρα ΄δίνουν 5 χ 2  gb το μήνα με κάθε ανανέωση 12 ευρω για ενα χρόνο - o κωδικός βγαίνει και από το cu app από αυτόν που σε προσκαλεί)  . Στα υπόψην και τα 30 ευρω δωρο του liquid (μια φορά για 33 μέρες) και την απεριόριστη ομιλία μέχρι τώρα (last edit 3/5/23)

Εδώ Μεταφορά εμπειρίας για την εγγραφή . 

Μόλις έρθεις , κάνεις και αυτά

  • 4G ΝΑΙ στο 1285
  • WIFI στο 1339
  • Κ στο 1252 δεν σε χρεώνει όταν τελειώσουν τα mb σου (το liquid δεν επιρεάζεται ,έχει χρέωση μόνο 0.0012ευρω/mb δλδ 1.2ε/gb με όριο 1.5ευρω την μέρα και μετά όλα απεριόριστα)
  • 1285 υπηρεσίες τηλεφωνητή - απενεργοποίηση , χαμένης κλήσης  κλπ , 1252 για υπόλοιπα
  • Φραγή στη λήψη 5ψήφιων sms υψηλής χρέωσης, μέσα από τις Υπηρεσίες των app: Link
  • Προσωπικά σε όποιο smartphone και να είχα οι ρυθμίσεις MMS & APN μπαίνουν αυτόματα με την εισαγωγή της SIM. .... Αλλιώς Θα σας στείλουν sms
  • Κατεβάζετε τις app myvodafone και mycu από τα επίσημα google-aple store ενω υπάρχουν και οι σελίδες myvodafone.gr και myvodafonecu.gr για εισοδο από browser . Αν εγγραφείς σε μια από τις 2 σελίδες παίρνεις εναν κωδικό - login που δουλέυει ακόμα και στις εφαρμογές για μέγιστη ευκολία κυρίως αν έχεις περισσότερες από μια σιμ. 
  • Αρχίζεις να μαζέυεις πόντους Big bang - αφού κατεβάσεις την εφαρμογή - θα χρειαστούν στο μέλλον για πολλά πράγματα ... 
  • Βγάζεις dual sim με την πρώτη ευκαιρία  7 ευρω εφάπαξ με εχει βολέψει τρομερά για να παίρνω το μικρό κλασικό κινητό όποτε θέλω , το smart μπορεί μάλιστα να δουλέψει και ως hub για ιντερνετ ταυτόχρονα 

CU Καρτοκινητό   Βάζεις χρήματα από λιγα cent (με αγορά προιοντος απο σουπερ μαρκετ) , η επιλογές 8 ευρω και πάνω με διάφορους τρόπους και εχεις ανανέωση του προηγούμενου υπολοίπου για 60 μέρες ... ακόμα και από μπαριτσα αυτόματης ανανεωσης του liquid. Δεν έχει ανανεωση με μεταφορά χρημάτων  . Στους 2 μηνες χάνεις τα λεφτα που εχεις βαλει  αν δεν ανανεωσεις με κάποιο τρόπο (τα πακέτα δεν χάνονται ουτε τα δώρα αν δεν έχουν λήξει)  στους 3 μηνες κόβονται τα εισερχόμενα (εκτος αν εισαι φοιτητης)

Υπάρχουν αρκετά πακέτα να επιλέξεις ή να γίνεις liquid και όπου δεν εχεις υπόλοιπο από κάποιο πακέτο θα εκμεταλευτείς τις πολύ χαμηλές χρεώσεις ανα λεπτο/mb

Με κάθε ανανέωση 12 ευρω έχεις από το shake 2 gb δώρο για 30 μέρες (με roll over) ή 6gb με 2 ευρω συν μερικά ακόμα μικρά bonus .

 Smart pocket  Μπορείς να ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ του λογαριασμού σου σε σουβλάκια ή αγορές σουπερμαρκετ και άλλα ... δουλέυει και σε cu και σε liquid με μόνη απαιτηση να έχεις βάλει 12 ευρω πριν 30 μέρες (οι οροι που γράφουν δεν ειναι οι σωστοι) και είναι από μόνο του κατι τρομερό αφου τελειώνει τα έμεσα πάγια και τον εκβιασμό να σου δεσμευουν οι παροχοι τα λεφτά που σε αναγκάζουν να βάζεις . Ιδανικό για τις χαμηλές ανάγκες με τις χρεώσεις του liquid.

Η ανανέωση των 8 ευρώ αν μπει από μπάρα αυτόματης χρέωσης του liquid δεν μετράει στο σύνολο 12 ευρω που απαιτούνται (bug)

Εδώ ενα παράδειγμα μια αγοράς από το σουπερμαρκετ e-fresh . Αν αγοράσεις από εστίαση e-food έχεις και 10% έκπτωση στο ποσο αν βάλεις εστω μερος αυτου με smart pocket... άλλα καταστήματα εδω και πληροφορίες . Υπάρχει όριο 20 ευρω κουπόνια την μέρα και 100ευρω το μήνα, μόνο το e-fresh δέχεται πολλαπλά , κόβεις ότι ποσό θές αλλά οχι μεγαλύτερο από αυτό που θα πληρώσεις γιατι θα χαθεί οτι περισέψει.

BIG BANG είναι ένα απλό ευκολο παιχνιδάκι αντανακλαστικών που παίζεις μια φορά την εβδομάδα μέχρι 8 λεπτά μέγιστο  και σου δίνει πόντους για να παρεις λιγες ωρες δωρεαν ιντερνετ η να αγοράσεις πακετα όπως 200gb με 10 ευρω   , ακόμα και hardware από το υπόλοιπό σου με μια μικρή έκπτωση κάπου 10% συνήθως από την τιμη της αγοράς (καμια φορά ακόμα και χωρις λεφτά)  , έχει και κληρώσεις , δουλέυει και εντός liquid κανονικα.

Μπορείς να μαζέψεις ευκολα σε 1 μηνα τους 30.000 πόντους που θέλει το μεγαλύτερο πακέτο 200gb/10ευρω από το παιχνίδι , ενω το καλοκαίρι μπορείς να το σταματήσεις για φτηνότερη προσφορά απεριορίστων πχ , συν περιόδους με πολλούς επιπλέον πόντους.  

Τρομερός συνδιασμός   ιντερνετ από το Big bang με το 0.0065 ευρω ανα λεπτό/sms  του liquid  για ομιλία.

 Η εφαρμογή δεν δείχνει τα δωρεάν χρηματα σου (μόνο τα πραγματικά) αλλά δουλέυουν .

 Cashe Back  κανεις ανανεωση υπολοίπου 60 μερών με την αγορά προιόντος (κοστους 1 ευρω πχ) από  σχεδόν ολα τα σουπερμαρκετ , 

Η σελίδα pockee.com και η εφαρμογή της σου επιστρέφουν χρήματα απλα στην τράπεζα, το vodafone app όμως τα βάζει στο cu και ανανεώνει το υπόλοιπο 60 μέρες.  Αγοράζεις ένα προιόν από τα 16 σουπερμαρκετ που γράφει το pockee.com - ακριβώς ίδια συσκευασία προιόντος με αυτή που βλεπεις εκει και κοιτάς επίσης να υπαρχει  διαθεσιμότητα κουπονιών . Θα σκανάρεις την απόδειξη από το vodafon app και σε 2-3 μέρες θα έχεις εκει το cashback που έγραφε το προιόν (αν εχει χαρακτηριστεί με έκπτωση από το σουπερμαρκετ που το πήρες θα έχεις το αναλογο cachback που γράφει διπλα) Δεν εχει σημασία αν η τιμή αγοράς είναι διαφορετική η από που θα το πάρεις ... όταν η επιστροφή μπει, θα επιλέξεις πότε θα μεταφερθούν στο cu τα χρήματα της επιστροφής που έδωσε το προιόν για την ανανέωση υπολοίπου σου.

Καρτα νεων για όσους είναι κάτω των 30  η έχουν κάποιο γνωστό , κάθε φορά που που βάζεις 12 ευρω σου δίνει αλλα 10 δώρο (διαρκουν 30 μέρες αυτα  οι οποίες πρέπει να περάσουν για να τα ξαναπάρεις)... . Κόστος 10 ευρω το χρόνο (οχι μεγαλυτερης διάρκειας κάρτα) , Δουλέυει και στο liquid και για αγορές big-bang (ας μην τα δείχνει) και παντου εκτός το smart pocket 

Πάρε να εχεις , δηλώνεις απλά 3 αριθμούς cu για να κερδίζεις και εσυ και οι αλλοι απο 100mb σε κάθε ανανεωση , εχει roll over.

Μεταφορά χρημάτων  είναι δωρεάν προς το παρόν  - δεν δουλέυει αν το ενα εχει εκπτωση φόρου και το άλλο όχι , ισως και αναμεσά σε φοιτητικό και μη

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το 1ο πόστ οταν άνοιξε το θεμα ήταν αυτό  χωρίς edit ,  το αφήνω για λόγους ροής της συζήτησης 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ουσιαστικά  το cu liquid είναι η κλασική καρτοκινητή cu με την επιπλέον επιλογή να πληρώνεις σε χαμηλότατες τιμές από το υπόλοιπό σου  (πχ 1 ευρω οι 150 κλήσεις ενός λεπτού  η τα 150 σμσ , και 1 gb = 1.5 ευρω) και με τεράστια ευελιξία  ... μπαίνεις και βγαίνεις πανέυκολα σε 5 λεπτά και δεν αλλάζει τίποτα από όσα αγόρασες στο cu με τα πακέτα να έχουν πάντα προτεραιότητα εναντι του χρηματικού υπολοίπου .

Πχ Αν δεν εχεις  λεπτά ομιλίας το κάνεις liquid  σε 5 λεπτά δωρεάν και αυτόματα και βγαίνεις όποτε θές  .... αν έχεις αγοράσει μόνο το 200 gb - 10 ευρω το κάνεις liquid και μένεις για πάντα  ... αν βάζεις λεφτά μόνο με το cashe back αγοράζοντας 1 ευρω το μηνα σάλτσα το κάνεις liquid και μπαινοβγαίνεις μια φορά τους 2 μηνες , αν θές να χαλάσεις το υπόλοιπο σου σε smart pocket αλλά δεν έχεις πακέτο μπαίνεις και το κάνεις από το liquid κλπ κλπ ... αν δεν είσαι τούβλο θα το καταλάβεις με μια δοκιμή και θα βρείς τρομερές επιλογές, δεν έχει τίποτα κρυφό και περιεργο η δεσμευτικό .

Για να πάρεις τις δωρεάν απεριόριστες κλήσεις  πρέπει να είσαι cu  liquιd και να περιμένεις την μέρα που θα γίνει η αυτόματη πληρωμή 15 ευρω με κάρτα (εσύ ορίζεις την ημερομηνία - αν βγείς  θα σταματήσουν) . Η ανανέωση που γίνεται έτσι δεν σου ανανεώνει το shake (πρέπει να βγείς για να εμφανιστεί) ,οπότε  αν το θέλεις πρέπει να εχεις κάνει και άλλη ανανέωση πριν μπείς στο liquid , όπως και σε κάποια πακέτα που ίσως είναι χρήσιμα πχ απεριόριστα νύχτα . Μπορείς να αγοράσεις κανονικά από μεσα ότι είναι στο  BB, πχ 200gb  10 ευρω , 8gb 6ευρω και τις προσφορές εποχής με δωρεαν η φτηνά απεριόριστα ....   

Με το smart pocket   μπορείς να χαλάσεις το υπόλοιπο σε e-food ε-fresh και δουλέυει χωρίς απαίτηση αγοράς πακέτου για να μπορείς να εκμεταλευτείς  την προσφορά καλύτερα . Εχει απαιτηση να βάλεις κάρτα την πρώτη φορά αλλά δεν σου παίρνει λεφτά φτάνει να μην ξεχνάς να αλλάζεις  την ημερομηνία ,  μια ανανέωση ισχύει κλασικά ανα 60 μέρες αλλιως χάνεις τα λεφτά αφου είναι cu.

Edited by blizard
εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, blizard said:

Με το CU Liquid, με 12€ τον μήνα μπορείς......

 

Στο CU Liquid είναι όλα έυκολα και ξεκάθαρα .
 

😂🙃

Link to comment
Share on other sites

Tα μαθηματικά και η λογική σε αυτό που μπέρδεψε και εσενα και τον φίλο σου (κατα σύμπτωση) είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ αν έχεις επαφή με ότι μάθαμε στο δημοτικό . Το δύσκολο ειναι να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ και με τόση ευελιξία χωρίς δεσμέυσεις και πάγια !!!

Ακόμα και στις παλιές εποχές του φτηνού αστικού στον Οτε με μόνο 10 cent ανα κλήση , ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ  ... τώρα με μισό cent το λεπτό που είναι πιο φτηνό από σχεδόν όλα τα πακέτα , και επιπλέον χωρις πάγια η δεσμέυσεις (smart pocket , cash back , ΒΒ hardware, χωρίς συμβόλαια ή μεταφερόμενα λεπτά) και με τόσες ακόμα επιλογές να το συνδιάσεις ο εγκέφαλος κολλάει και αρχίζει το χαχανο μη πιστευοντας τι διαβάζει .

Οποιος και αν τολμούσε να το κάνει θα ελεγα το ίδιο . Φαντάσου πχ κάποιος που αγοράζει όλο το 2023  κάθε μηνα το πακέτο της  frog (60 λεπτά - 3ευρω) να κατέληγε στο τέλος του χρόνου με 360 λεπτά υπόλοιπο και κατανάλωση 360 λεπτα , συν 50 ευρώ πληρωμένα και χαμένα για πάντα .... να πάταγε το frog  liquid και η χρέωση του να έπεφτε από 1 ευρώ το λεπτό σε 1 CENT !! Για τα 360 λεπτά που μίλησε θα πλήρωνε 2.5 ευρω !!! (και λιγότερα  γιατί τα πακέτα πάντα σε κάνουν να χαλάς πιο πολύ οταν ξεπερνάνε τις ανάγκες σου) . Τωρα φαντάσου να είχε και  smart pocket για να χαλάσεις οτι έρβαλες !!!  να αγοράσεις κάτι από το γερμανό. Μην σου πω για συνδιασμούς με κανα BB , έστω οι 4 εβδομάδες απεριόριστο ιντερνετ να συνδιαζονταν με το liquid για ομιλία, ακόμα και κάρτα ιντερνετ ξεχωριστή μπορείς να βάλεις, 300 λεπτά ομιλίας με liquid κάνει 2 ευρω για όλο το χρόνο !! απλά δεν υπάρχει.

Τεσπα , το liquid είναι για έξυπνους, ούτε η vodafone θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατι από τους ανενημέρωτους και τους χαζούς κονομάνε ... δεν θα το δείς στις ειδήσεις , δεν θα το δεις σε φορουμ (να σε πληρώνουν 1 ευρω για κάθε γέλιο και κότερο στους mod μπορεί  οπότε έχεις εμενα και ίσως κανά φίλο (δεν εχω ιδέα για τα social  media) αλλά είτε σε 5 μήνες ή σε 5 χρόνια θα το καταλάβεις θες δεν θες , δίαβασε ξανά τωρα που ίσως μπήκες στο κλίμα να δούμε αν συνεχίσει το γέλιο ή οχι.

Link to comment
Share on other sites

Για την ώρα μπορώ να σου πω ότι δεν είναι "μισο cent το λεπτό" (ή 0,0065Ε , όπως γράφει), αλλά σε κάθε 1 sms πχ αφαιρεί 0,01Ε (1 cent δλδ) καθώς κάνει στρογγυλοποίηση.

Δοκίμασε το στέλνοντας πχ 6 sms (στο όριο των χαρακτήρων το καθένα) σε 6 διαφορετικούς παραλήπτες και πες μου.

Για τα υπόλοιπα δε ξέρω καθώς τα unlimited ομιλία και unlimited data 22 ημερών από Festive Offer μπορεί κανείς να μην αφαιρεί τίποτα από την συνδρομή που επιλέγει και προσθέτει (-10%) στην 1η δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Απλά εάν δεν είναι προδιατεθειμένος να την διατηρήσει και τον επόμενο μήνα (πχ Φλεβάρη 2023) και θέλει απλά να το δοκιμάσει , θα βρεθεί προ εκπλήξεως τον 2ο μήνα στον κύριο αριθμό sim του (αν επιλέξει να κάνει Liquid αυτόν), τύπου "Protergia όλα τσάμπα τον 1ο μήνα" και τον 2ο μήνα τρέχει.

 

Περισσότερα θα γράψω όταν θα έχουμε τα "αποτελέσματα", όσο κι αν ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΑ , ΚΑΠΟΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΕΠΙΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα και  εγω πολλές φορές να δώ το κόστος γιατί δεν το πιστέυεις έυκολα ότι είναι τόσο φτηνό όσο καθαρα να στο γράφει και όντος ειναι 2 cent για 3 σμσ , και αλλα 2 cent για 3 κλήσεις λεπτού και όντος όσο φτηνό σου λεει σε σχέση με τα πακέτα . Εσυ τώρα γέμισες τα sms στο όριο και αυτό χρεώνει 2 sms καμια φορά.

Πίστεψέ το γιατί χάνεις λεφτά. Την πάτησα και εγώ ακόμα ... ανανέωσα με 10.9  το πακέτο της μάνας μου (800 λεπτά προς όλους) γιατί βαριόμουν να διαβάσω τι είναι το liquid και είπα σιγά αποκλείεται να είναι έτσι !!! Τώρα αυτή κάνει μόνο 300-400 λεπτά το μήνα ( αντε 600  λογο γιορτών) και αν της ειχα βάλει liquid θα πλήρωνε μόνο 4 ευρω  ! 7 ευρω ζημιά ετσι  . Μέχρι το καλοκαίρι που πάει διακοπές θα έχανε κοντά 50 ευρω αν δεν το έψαχνα . Στις διακοπές βέβαια το τερματίζει και τρώει όλα τα υπόλοιπα της αλλά θα το γυρίσω σε απεριόριστα με 3 ευρω επιπλέον κόστος από το κλασικό της πακέτο ... Το κέρδος μας είναι κάπου στο 50% αλλά για όσους μιλάνε πολύ λίγο έχει ξεφύγει εντελώς !! . Προς το παρόν εχει ακόμα και δωρεάν απεριόριστα σε προσφορά - δεν εχω καταλάβει ομως αν είναι για ενα μήνα η παραπάνω , αν τα χάνεις εφοσον βγείς κλπ, δεν λένε τίποτα εκτός ότι με κάθε ανανέωση από 15 ευρω με το αυτοματο έχεις απεριόριστα λεπτά και δεν το έχω δοκιμάσει.

Ετσι την έχουν πατησει οι πιο πολλοί εδω στο  φορουμ βλέπω γιατι κόβω τα νύχια μου κανένας δεν σας ενημέρωσε έτσι ?  Πέρα από γέλια οτετζίδων και φοβίες δλδ....sorry δεν διαβάζω πλέον το forum αλλα είναι τόσες μερες που είναι το liquid και θα έπρεπε να ξέρατε κάτι σοβαρό.

 

Η protergia μπορεί να ανέβασε την τιμή της μετά το 1ο μήνα αλλα ηταν προσφορά και το έγραφε ... η vodafone ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ του 0.0065 γιατί ΔΕΝ είναι προσφορά ή κάτι ανάλογο ... είναι η ουσία του πακέτου , το μόνο σημαντικό και το αναφέρουν 20 φορές με παραδείγματα και πουθενά δεν είναι προσφορά , οκ ειναι πολύ χαμηλή τιμή - δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα , αλλά αυτο τουλαχιστον είναι 1000% καθαρό ..  ας δούμε λίγο και τα άλλα περα της τιμής που ισως έχουν κάποιο πιθανό μπέρδεμα και ότι λάθος μου λέτε.

 

  • Σε κάθε περίπτωση μπορείς να φύγεις ανα πάσα στιγμή και το πιο σημαντικό ΚΡΑΤΑΣ τα χρήματα και ότι "προσφορά" εχεις ενεργή... στο τομέα "ενεργη προσφορά" εχουν όλα τα πακέτα, ολα τα shake , τα bb , οτιδήποτε έχεις δλδ εκτός χρημάτων από πριν ή αγόρασες μετά είναι εκει με την ημερομηνία λήξης του και την προτεραιότητα όπως ήταν πάντα υπερ του πακέτου που λήγει πρώτο κλπ ... τα χρήματα είναι πάντα τελευταία, δεν αλλαξε κάτι πέρα του 0.0065 αντι 0.65 και το αντίστοιχο για ιντερνετ με το 1.5 ευρω την μέρα  max για όλα . Εχω μπει και βγεί 20 φορές σε 4 οικογενειακούς  λογαριασμούς ... όλα είναι αναμενόμενα όπως ηταν και πριν εκτος την χαμηλή τιμή..  και εκει που είχα δωρεάν λεφτά από κάρτα νέων τα πήρε κανονικά για sms
  • μπορείς να απεγραφείς ή να αλλάξεις τη συνδρομή σου όποτε θές , χωρίς δεσμέυσεις  
  • Μπορείς να απεγραφείς από το CU Liquid όποτε θές , χωρις καμία δέσμευση η κρυφή χρέωση
  • Εφόσον η αυτόματη χρέωση της κάρτας σου αποτύχει για δύο συνεχόμενους μήνες , θα απεγραφεις αυτόματα από το CU Liquid, διατηρώντας το υπόλοιπό σου και παροχές από ενεργές προσφορές.
  • Μπορείς να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή από το CU Liquid  Εφόσον δεν βρίσκεσαι στην δοκιμαστική περίοδο, αφού απεγγραφείς, θα διατηρήσεις το υπόλοιπο σου και τις προσφορές που έχεις ήδη ενεργοποιημένες.

 

  • ΑΝ είσαι στην δοκιμαστική δωρεαν περίοδο δλδ αυτή που σου δίνουν τα δωρεάν χρήματα για να δοκιμάσεις πόσο κοστίζει το sms κλπ μέχρι να πείσουν ότι έτσι είναι .. αυτά τα λεφτά θα χαθούν αν βγείς μέσα στο μήνα, θα μειωθει το υπόλοιπό σου .
  • Εαν απεγραφείς από το CU Liquid όσο ισχυει ο δωρεάν μήνας τότε η δωρεάν συνδρομή που σου έχει μείνει αφαιρείται από το υπόλοιπό σου.
  • Το υπόλοιπο της δοκιμαστικής δωρεάν συνδρομής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπηρεσία cu Smart Pocket.
  • Μπορείς να επωφεληθείς μόνο μια φορά από την δωρεάν συνδρομή στο ίδιο νούμερο
  • Ζήσε την εμπειρία για 1 μήνα δωρεάν 

 

  • Ο πρώτος δωρεάν μήνας, η δοκιμαστική περίοδος, τα δωρεάν λεφτά ή όπως αλλιώς το λένε αρχίζει όταν τους πεις να σου πάρουν λεφτά από την κάρτα πρώτη φορά αυτόματα (αλλα δεν σε χρεώνουν)  ... εγώ ΔΕΝ το έχω κάνει ακόμα σε κανένα από τους 4 λογαριασμούς της οικογένειας, απλά τα έκανα liquid και το δώρο θα το βάλω λιγο πιο μετά .
  • Ο πρώτος μήνας που θα εγγραφείς στην υπηρεσία είναι δωρεάν . Αυτό σημαίνει ότι την ημέρα που είναι προγραμματισμένη η πρώτη αυτόματη  ανανέωση της συνδρομής σου δεν θα χρεωθει ή πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα. Το ποσό που έχεις επιλέξει θα πιστωθεί στο λογαριασμό σου και θα έχει διάρκεια ισχύος ένα μήνα. Μετά από αυτό το μήνα η ανανέωση της συνδρομής θα γίνεται μηνιαία κανονικά χρεώνοντας την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα.Το υπόλοιπο της δοκιμαστικής δωρεάν συνδρομής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπηρεσία cu Smart Pocket.

 

  • Η μέρα πληρωμής από την μπάρα  ΑΛΛΑΖΕΙ ... όταν μπεις στο liquid είναι από 1 ώς 29 μέρες μπροστά (ότι εχεις επιλέξει) όμως αλλάζει και το πάς ακόμα πιο μπροστά οποτε θές ώστε να μην ενεργοποιηθεί .
  • Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις, την ημέρα πληρωμής, το ποσό και το τρόπο πληρωμής επιλέγοντας την «Αλλαγή Συνδρομής» από το μενού της Liquid Συνδρομής, στις ρυθμίσεις του My CU App.

 

  • Οταν μπαινεις στο liquid ΔΕΝ χάνεις κανένα πακέτο shake κλπ ... όλα είναι όπως πριν.
  • Κατα την εγγραφή σου στο CU Liquid θα απεγγραφείς αυτόματα από την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτων, εφόσον είναι ενεργοποιημένη. Ολες οι παροχές σου θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την εγγραφή σου μέχρι να λήξουν

 

  • Οταν είσαι στο liquid δεν βλέπεις κανένα πακέτο για αγορά (μόνο μερικά ώς προσφορές - δωρεάν ιντερνετ 4 ευρω για 22 μερες απεριόριστα) ΑΛΛΑ αν τα είχες αγοράσει από πριν δουλέυεουν και τα βλέπεις ως ενεργή προσφορά ... για να τα ανανεώσεις πρέπει να βγείς . Το ίδιο και για το shake , ανανέωσα μια φορά από μέσα με τον κλασικό τρόπο και εμφανίστηκε μόνο όταν βγήκα. Για να δουλέψει το cash back και το vodafon app επίσης πρέπει να βγείς .Η εφαρμογή Βig Bang τα έχει όλα κανονικά
  • Τα πακέτα δεν είναι διαθέσιμα για τους CU Liquid συνδρομητές. To CU Liquid προσαρμόζεται ευέλικτα στις ανάγκες σου, χωρίς περιορισμούς από πακέτα.
  • Στο CU Liquid είναι όλα έυκολα και ξεκάθαρα . Ολες οι παροχές δίνονται μέσο της κατανάλωσης ανά λεπτό ,sms και ΜΒ . Ετσι το CU Shake και το bonus online δεν είναι διαθέσιμα.

 

 

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, blizard said:

Δοκίμασα και  εγω πολλές φορές να δώ το κόστος γιατί δεν το πιστέυεις έυκολα ότι είναι τόσο φτηνό όσο καθαρα να στο γράφει και όντος ειναι 2 cent για 3 σμσ , και αλλα 2 cent για 3 κλήσεις λεπτού και όντος όσο φτηνό σου λεει σε σχέση με τα πακέτα . Εσυ τώρα γέμισες τα sms στο όριο και αυτό χρεώνει 2 sms καμια φορά.

Πίστεψέ το γιατί χάνεις λεφτά. Την πάτησα και εγώ ακόμα ... ανανέωσα με 10.9  το πακέτο της μάνας μου (800 λεπτά προς όλους) γιατί βαριόμουν να διαβάσω τι είναι το liquid και είπα σιγά αποκλείεται να είναι έτσι !!! Τώρα αυτή κάνει μόνο 300-400 λεπτά το μήνα ( αντε 600  λογο γιορτών) και αν της ειχα βάλει liquid θα πλήρωνε μόνο 4 ευρω  ! 7 ευρω ζημιά ετσι  . Μέχρι το καλοκαίρι που πάει διακοπές θα έχανε κοντά 50 ευρω αν δεν το έψαχνα . Στις διακοπές βέβαια το τερματίζει και τρώει όλα τα υπόλοιπα της αλλά θα το γυρίσω σε απεριόριστα με 3 ευρω επιπλέον κόστος από το κλασικό της πακέτο ... Το κέρδος μας είναι κάπου στο 50% αλλά για όσους μιλάνε πολύ λίγο έχει ξεφύγει εντελώς !! . Προς το παρόν εχει ακόμα και δωρεάν απεριόριστα σε προσφορά - δεν εχω καταλάβει ομως αν είναι για ενα μήνα η παραπάνω , αν τα χάνεις εφοσον βγείς κλπ, δεν λένε τίποτα εκτός ότι με κάθε ανανέωση από 15 ευρω με το αυτοματο έχεις απεριόριστα λεπτά και δεν το έχω δοκιμάσει.

Ετσι την έχουν πατησει οι πιο πολλοί εδω στο  φορουμ βλέπω γιατι κόβω τα νύχια μου κανένας δεν σας ενημέρωσε έτσι ?  Πέρα από γέλια οτετζίδων και φοβίες δλδ....sorry δεν διαβάζω πλέον το forum αλλα είναι τόσες μερες που είναι το liquid και θα έπρεπε να ξέρατε κάτι σοβαρό.

 

Η protergia μπορεί να ανέβασε την τιμή της μετά το 1ο μήνα αλλα ηταν προσφορά και το έγραφε ... η vodafone ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ του 0.0065 γιατί ΔΕΝ είναι προσφορά ή κάτι ανάλογο ... είναι η ουσία του πακέτου , το μόνο σημαντικό και το αναφέρουν 20 φορές με παραδείγματα και πουθενά δεν είναι προσφορά , οκ ειναι πολύ χαμηλή τιμή - δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα , αλλά αυτο τουλαχιστον είναι 1000% καθαρό ..  ας δούμε λίγο και τα άλλα περα της τιμής που ισως έχουν κάποιο πιθανό μπέρδεμα και ότι λάθος μου λέτε.

 

  • Σε κάθε περίπτωση μπορείς να φύγεις ανα πάσα στιγμή και το πιο σημαντικό ΚΡΑΤΑΣ τα χρήματα και ότι "προσφορά" εχεις ενεργή... στο τομέα "ενεργη προσφορά" εχουν όλα τα πακέτα, ολα τα shake , τα bb , οτιδήποτε έχεις δλδ εκτός χρημάτων από πριν ή αγόρασες μετά είναι εκει με την ημερομηνία λήξης του και την προτεραιότητα όπως ήταν πάντα υπερ του πακέτου που λήγει πρώτο κλπ ... τα χρήματα είναι πάντα τελευταία, δεν αλλαξε κάτι πέρα του 0.0065 αντι 0.65 . Εχω μπει και βγεί 20 φορές σε 4 οικογενειακούς  λογαριασμούς ... όλα είναι αναμενόμενα όπως ηταν και πριν εκτος την χαμηλή τιμή..  και εκει που είχα δωρεάν λεφτά από κάρτα νέων τα πήρε κανονικά για sms
  • μπορείς να απεγραφείς ή να αλλάξεις τη συνδρομή σου όποτε θές , χωρίς δεσμέυσεις  
  • Μπορείς να απεγραφείς από το CU Liquid όποτε θές , χωρις καμία δέσμευση η κρυφή χρέωση
  • Εφόσον η αυτόματη χρέωση της κάρτας σου αποτύχει για δύο συνεχόμενους μήνες , θα απεγραφεις αυτόματα από το CU Liquid, διατηρώντας το υπόλοιπό σου και παροχές από ενεργές προσφορές.
  • Μπορείς να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή από το CU Liquid  Εφόσον δεν βρίσκεσαι στην δοκιμαστική περίοδο, αφού απεγγραφείς, θα διατηρήσεις το υπόλοιπο σου και τις προσφορές που έχεις ήδη ενεργοποιημένες.

 

  • ΑΝ είσαι στην δοκιμαστική δωρεαν περίοδο δλδ αυτή που σου δίνουν τα δωρεάν χρήματα για να δοκιμάσεις πόσο κοστίζει το sms κλπ μέχρι να πείσουν ότι έτσι είναι .. αυτά τα λεφτά θα χαθούν αν βγείς μέσα στο μήνα, θα μειωθει το υπόλοιπό σου .
  • Εαν απεγραφείς από το CU Liquid όσο ισχυει ο δωρεάν μήνας τότε η δωρεάν συνδρομή που σου έχει μείνει αφαιρείται από το υπόλοιπό σου.
  • Το υπόλοιπο της δοκιμαστικής δωρεάν συνδρομής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπηρεσία cu Smart Pocket.
  • Μπορείς να επωφεληθείς μόνο μια φορά από την δωρεάν συνδρομή στο ίδιο νούμερο
  • Ζήσε την εμπειρία για 1 μήνα δωρεάν 

 

  • Ο πρώτος δωρεάν μήνας, η δοκιμαστική περίοδος, τα δωρεάν λεφτά ή όπως αλλιώς το λένε αρχίζει όταν τους πεις να σου πάρουν λεφτά από την κάρτα πρώτη φορά αυτόματα (αλλα δεν σε χρεώνουν)  ... εγώ ΔΕΝ το έχω κάνει ακόμα σε κανένα από τους 4 λογαριασμούς της οικογένειας, απλά τα έκανα liquid και το δώρο θα το βάλω λιγο πιο μετά .
  • Ο πρώτος μήνας που θα εγγραφείς στην υπηρεσία είναι δωρεάν . Αυτό σημαίνει ότι την ημέρα που είναι προγραμματισμένη η πρώτη αυτόματη  ανανέωση της συνδρομής σου δεν θα χρεωθει ή πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα. Το ποσό που έχεις επιλέξει θα πιστωθεί στο λογαριασμό σου και θα έχει διάρκεια ισχύος ένα μήνα. Μετά από αυτό το μήνα η ανανέωση της συνδρομής θα γίνεται μηνιαία κανονικά χρεώνοντας την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα.Το υπόλοιπο της δοκιμαστικής δωρεάν συνδρομής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπηρεσία cu Smart Pocket.

 

  • Η μέρα πληρωμής από την μπάρα  ΑΛΛΑΖΕΙ ... όταν μπεις στο liquid είναι από 1 ώς 29 μέρες μπροστά (ότι εχεις επιλέξει) όμως αλλάζει και το πάς ακόμα πιο μπροστά οποτε θές ώστε να μην ενεργοποιηθεί .
  • Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις, την ημέρα πληρωμής, το ποσό και το τρόπο πληρωμής επιλέγοντας την «Αλλαγή Συνδρομής» από το μενού της Liquid Συνδρομής, στις ρυθμίσεις του My CU App.

 

  • Οταν μπαινεις στο liquid ΔΕΝ χάνεις κανένα πακέτο shake κλπ ... όλα είναι όπως πριν.
  • Κατα την εγγραφή σου στο CU Liquid θα απεγγραφείς αυτόματα από την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακέτων, εφόσον είναι ενεργοποιημένη. Ολες οι παροχές σου θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την εγγραφή σου μέχρι να λήξουν

 

  • Οταν είσαι στο liquid δεν βλέπεις κανένα πακέτο για αγορά (μόνο μερικά ώς προσφορές - δωρεάν ιντερνετ 4 ευρω για 22 μερες απεριόριστα) ΑΛΛΑ αν τα είχες αγοράσει από πριν δουλέυεουν και τα βλέπεις ως ενεργή προσφορά ... για να τα ανανεώσεις πρέπει να βγείς . Το ίδιο και για το shake , ανανέωσα μια φορά από μέσα με τον κλασικό τρόπο και εμφανίστηκε μόνο όταν βγήκα. Για να δουλέψει το cash back και το vodafon app επίσης πρέπει να βγείς .Η εφαρμογή Βig Bang τα έχει όλα κανονικά
  • Τα πακέτα δεν είναι διαθέσιμα για τους CU Liquid συνδρομητές. To CU Liquid προσαρμόζεται ευέλικτα στις ανάγκες σου, χωρίς περιορισμούς από πακέτα.
  • Στο CU Liquid είναι όλα έυκολα και ξεκάθαρα . Ολες οι παροχές δίνονται μέσο της κατανάλωσης ανά λεπτό ,sms και ΜΒ . Ετσι το CU Shake και το bonus online δεν είναι διαθέσιμα.

 

 

Συνεπώς:

1) ΔΕ μπορούμε να έχουμε κανένα επίπεδο συζήτησης με ψέματα: Δοκίμασες να στείλεις #6# διαφορετικά sms (στο όριο χαρακτήρων το καθένα) και σου αφαίρεσε 0,06Ε ή 0,04Ε

Συνεπώς με ψέματα δε μπορούμε να συνεχίσουμε.

2) Δημοσιουπαλληλική νοοτροπία: Σε 1 ώρα να σου έχω απαντήσει και να ανταπαντάς κάθε μεσάνυχτα δεν έχει νόημα, ΕΚΤΟΣ από το σκοπό που εξυπηρετείς.

Και εμμένω:

3) Το αποτέλσμα θα δείξει για όσους παρασυρθούνε όποιο ΑΦΗΓΗΜΑ κι αν υπάρξει ακόμα και όταν θα έχουν αποκαλυφθεί όλα. Γνωστά τα πράματα στη χώρα μας

Άλλωστε κατεβατά πείθουν μόνο όσους όσους έχουν από πριν την διάθεση να την πατήσουν: Καλή τους τύχη.

Link to comment
Share on other sites

Μισό, αν καταλαβαίνω καλά, μπορεί κάποιος από την εφαρμογή να καθυστερεί την ανανέωση όσο θέλει από την εφαρμογή  μέχρι τους 2 μήνες που η vodafone σου κάνει φραγή και να συνεχίζει να έχει χρεώσεις liquid? Έχω έναν αριθμό που χρησιμοποιώ ελάχιστα (αλλά χρησιμοποιώ) και αναγκάζομαι και βάζω κάθε μήνα πακέτο για να μπορώ να τον κρατήσω ενεργό και να μπαίνω internet αν χρειαστεί, μπορώ απλά να ρυθμίζω τη πληρωμή από την εφαρμογή για πιο μετά μέχρι τους 2 μήνες που είναι το όριο της vodafone για μηδενισμό υπολοίπου αν δεν το έχω αδιάσει;

Και αντίστοιχα αν για κάποιο λόγο χρειαστώ κάποια μέρα φουλ χρήση το όριο είναι 1.5 ευρώ;

Ξέρουμε τι παίζει για roaming; Ισχύει το ίδιο για ευρωπαϊκή ένωση;

Edited by Powerfull

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Link to comment
Share on other sites

Μισό, αν καταλαβαίνω καλά, μπορεί κάποιος από την εφαρμογή να καθυστερεί την ανανέωση όσο θέλει από την εφαρμογή  μέχρι τους 2 μήνες που η vodafone σου κάνει φραγή και να συνεχίζει να έχει χρεώσεις liquid? Έχω έναν αριθμό που χρησιμοποιώ ελάχιστα (αλλά χρησιμοποιώ) και αναγκάζομαι και βάζω κάθε μήνα πακέτο για να μπορώ να τον κρατήσω ενεργό και να μπαίνω internet αν χρειαστεί, μπορώ απλά να ρυθμίζω τη πληρωμή από την εφαρμογή για πιο μετά μέχρι τους 2 μήνες που είναι το όριο της vodafone για μηδενισμό υπολοίπου αν δεν το έχω αδιάσει;
Και αντίστοιχα αν για κάποιο λόγο χρειαστώ κάποια μέρα φουλ χρήση το όριο είναι 1.5 ευρώ;
Ξέρουμε τι παίζει για roaming; Ισχύει το ίδιο για ευρωπαϊκή ένωση;
Ενδιαφέρον ερωτήματα και με ενδιαφέρει και μένα για όσο το δυνατόν αργή συντήρηση του νούμερου.


Sent from my LE2123 using Tapatalk

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Τόσο "Στο CU Liquid είναι όλα έυκολα και ξεκάθαρα" που δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι απαιτεί συνδρομή από 12Ε έως 30Ε κάθε συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα: Από 1 έως και 28 του κάθε μήνα και ΔΕΝ περιλαμβάνει τις 29 , 30 ή 31 πχ εάν κανείς επιλέξει σήμερα 31/12/2022 να συνδράμει!!! Δεν καθυστερεί καμιά ανανέωση:

Εάν το κάνει Liquid κάποιος το CU του σήμερα 31/12/2022 , επιπλέον επιλέγει στο μενού εάν θα πληρώσει είτε 1/1 είτε άλλη ενδιάμεση ημερομηνία έως και 28/1 . Αποκλειόμενες τις 31/1 ξανά ή από 29-30/1/2023 (ΔΕΝ υπάρχουν αυτές οι επιλογές). Απλά του πιστώνει τη συνδρομή που θα επιλέξει (από 12 , 15, 20 ή 30Ε) την πρώτη φορά χωρίς καμιά χρέωση της χρεωστικής του κάρτας. Και θα αφαιρέσει το επιλεγμένο ποσό την ημερομηνία που θα επιλέξει από το μενού: Ακόμη και 1/1/2023 μπορεί να επιλέξει να τον χρεώσει στην χρεωστική του κάρτα εάν το κάνει σήμερα 31/12, αλλά όχι (ΔΕΝ υπάρχει αυτή η επιλογή) 31/1/2023!!!

Επιπλέον μπορεί να ενεργοποιεί προσφορές που τρέχουν κατά περιόδους, αλλά δεν κάνει tethering!!!

Στο Big Bang μόνο μέσω του συγκεκριμένου app μπορεί να ενεργοποιεί πακέτα Big Bang και ΟΧΙ μέσω CU app. Στο Big Bang app ΔΕΝ εμφανίζει να χρησιμοποιηθεί ΚΑΘΟΛΟΥ το ποσό της συνδρομής: Αυτό (12 ή 15 ή 20 ή 30Ε) ΜΟΝΟ για κατανάλωση υπολοίπου σύμφωνα με τις αναφερόμενες χρεώσεις μπορεί να γίνει και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗ όπως ανέφερα παραπάνω!!!

0,0015€ για κάθε MB που σερφάρεις
0,0065€ για κάθε λεπτό που μιλάς
0,0065€ για κάθε SMS που στέλνεις

Δλδ 1 sms θα αφαιρέσει -0,01Ε καμιά σχέση με το 0,0065Ε!!!!

Κανένας browser ή το MyVodafone app δεν "ανοίγουν" όσο είναι κάποιος Liquid (sic!! ) να κάνει Cash Back, άρα στο 2μηνο που δε θα βρει υπόλοιπο θα έχει εξαφανίσει ό,τι υπόλοιπο. Για όσους "κανονικούς" θενε να δοκιμάσουν το Liquid θα πρέπει να έχουν στην χρεωστική κάρτα που συνδέουν το υπόλοιπο μετά από 1 μήνα από την ενεργοποίηση του Liquid αλλιώς θα βρεθούν προ εκπλήξεως τον 2ο μήνα (πχ Φλεβάρη 2023) στην περίπτωση που κάνουν Liquid τον βασικό τους αριθμό. Όλα γίνονται από το My CU app. Και τα Big Bang πακέτα ενεργοποιούνται μόνο από το Big Bang app που εμφανίζει το υπόλοιπο χωρίς τη συνδρομή που έχεις επιλέξει για το Liquid.

Ότι μπορείς με τη συνδρομή (-10%) που επιλέγεις να ενεργοποιείς προσφορές (και όχι πακέτα) είναι θετικό καθώς μπορείς να βάλεις το Festive Offer unlimited data για 22 μέρες χωρίς να πληρώσεις τα 4,90Ε και ξανά την 20/1/2023 που λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησής του να το έχεις τελείως τσάμπα ως και 11/2/2023 που αν δε διατηρήσεις τη δέσμευση (με την επιλεγμένη συνδρομή) θα βρεθείς προ εκπλήξεως πχ τον Φλεβάρη.

 

Η συνδρομή που επιλέγει κανείς δεν θεωρείται κανονική κάρτα να ενεργοποιεί προσφορές "Βάλε κάρτα και.....", αλλά εάν δεν είναι προδιατεθειμένος να διατηρήσει τη συνδρομή του (από 12 έως 30Ε) σε κύριο αριθμό sim τουθα βρεθεί προ εκπλήξεως τον Φλεβάρη.

Με λίγα λόγια ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ:

Σήμερα 31/12/2022 να επιλέξεις ποσό συνδρομής με πρώτη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ χρέωση 28/1/2023 (η μέγιστη δυνατή επιλογή ημερομηνίας)

Και ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ: Την 28/1/2023 να το αλλάξεις σε ημερομήνια του Φλεβάρη 2023. Μόνο ενδιάμεσα να επιλέξεις πρότερη ημερομηνία μες στο Γενάρη 2023 για πραγματική χρέωση.

Ή πληρώνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έως 28/1/2023 (ή όποια ημερομηνία μες στο Γενάρη 2023 έχεις επιλέξει ως τότε) Ή ακυρώνεται η συνδρομή 

ΚΑΙ:

Προ εκπλήξεως τον Φλεβάρη 2023!!!

Edited by Pppe
Link to comment
Share on other sites

On 31/12/2022 at 12:03 ΠΜ, Pppe said:

 

Σήμερα 31/12/2022 να επιλέξεις ποσό συνδρομής με πρώτη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ χρέωση 28/1/2023 (η μέγιστη δυνατή επιλογή ημερομηνίας)

Και ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ: Την 28/1/2023 να το αλλάξεις σε ημερομήνια του Φλεβάρη 2023. Μόνο ενδιάμεσα να επιλέξεις πρότερη ημερομηνία μες στο Γενάρη 2023 για πραγματική χρέωση.

Ή πληρώνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έως 28/1/2023 (ή όποια ημερομηνία μες στο Γενάρη 2023 έχεις επιλέξει ως τότε) Ή ακυρώνεται η συνδρομή 

ΚΑΙ:

Προ εκπλήξεως τον Φλεβάρη 2023!!!

 

Αυτό με την ανανέωση ακούγεται ακριβώς αντίθετο απ'ότι έγραψε ο φίλος πάνω :

On 29/12/2022 at 11:29 ΜΜ, blizard said:

Η μέρα πληρωμής από την μπάρα  ΑΛΛΑΖΕΙ ... όταν μπεις στο liquid είναι από 1 ώς 29 μέρες μπροστά (ότι εχεις επιλέξει) όμως αλλάζει και το πάς ακόμα πιο μπροστά οποτε θές ώστε να μην ενεργοποιηθεί .

  • Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις, την ημέρα πληρωμής, το ποσό και το τρόπο πληρωμής επιλέγοντας την «Αλλαγή Συνδρομής» από το μενού της Liquid Συνδρομής, στις ρυθμίσεις του My CU App.

 

Blizard έχεις πραγματοποιήσει μεταφορά της πληρωμής σε πάνω από 30 μέρες συνολικά μέσω του app, ή υποθέτεις ότι θα το επιτρέπει;

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή να μην πληρώσεις ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

Να το βάζεις αρχικά στις 29 μέρες από τώρα 

ΚΑΙ

 Όταν έρθει η ώρα χρέωσης της κάρτας σου να το πας ακόμα πιο 29 μέρες μετά;

ΚΑΙ

Όταν ξαναέρθει η επόμενη ώρα χρέωσης της κάρτας σου (2 μήνες αφότου το έκανες Liquid) να το πας ακόμα πιο 29 μέρες μετά (στους 3 μήνες απο όταν το έκανες Liquid)?

ΚΑΙ πάει λέγοντας;

Ενδιαφέρον!!!!!

Να μην πληρώσεις ποτέ!!!!!

Και να διατηρείς τον αριθμό ενεργό!!!

 

Υ.Γ.: Πραγματική "επανάσταση" στην καρτοκινητή!!! 

Edited by Pppe
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, Pppe said:

Δηλαδή να μην πληρώσεις ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

Να το βάζεις αρχικά στις 29 μέρες από τώρα; ΚΑΙ  Όταν έρθει η ώρα χρέωσης της κάρτας σου να το πας ακόμα πιο 29 μέρες μετά;

ΚΑΙ Όταν ξαναέρθει η επόμενη ώρα χρέωσης της κάρτας σου (2 μήνες αφότου το έκανες Liquid) να το πας ακόμα πιο 29 μέρες μετά (στους 3 μήνες απο όταν το έκανες Liquid)? ΚΑΙ πάει λέγοντας; Ενδιαφέρον!!!!! Να μην πληρώσεις ποτέ!!!!! Και να διατηρείς τον αριθμό ενεργό!!!   

Φαντάζομαι λογικά πάλι στις 60 μέρες από την τελευταία πληρωμή μηδενίζεται το υπόλοιπο και πάνω από 90 ενεργοποιήται φραγή κλήσεων όπως γίνεται με το κανονικό cu. 

Εγώ το σκεφτόμουν σε φάση πχ πληρώνω σήμερα 12 ευρώ, το κρατάω liquid 2 μήνες (θα πρέπει να φτάσει με την ελάχιστη χρήση που κάνω), 1-2 μέρες πριν τον μηδενισμό υπολοίπου ενεργοποιώ ένα μηνιαίο πακέτο internet από το bang με 6 ευρώ που δοyλεύει και στο liquid απ'ότι έχουμε πει, και μεταφέρω αν έχει περισέψει κάτι με vodafone sharing στη μητέρα μου, και στις αφήνω να μου κάνει πάλι πληρωμή 12 το liquid στις 90 μέρες για να μην γίνει φραγή εισερχομένων. Έτσι τη βγάζω με κάνα 15ρι το τρίμηνο.

Edited by Powerfull

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Link to comment
Share on other sites

Το Sharing έχει προϋποθέσεις: Πχ: 

  • Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι ο συνδρομητής από τον οποίο γίνεται η μεταφορά να έχει πραγματοποιήσει συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον 25€ (ονομαστική αξία) τους τελευταίους 3 μήνες.
  • Ο παραλήπτης θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 1 ανανέωση τους τελευταίους 2 μήνες

Η ενεργοποίηση του Liquid δεν παρατείνει το υπόλοιπο ευρώ για 2 μήνες, αλλά θα πρέπει να βάλεις κανονική κάρτα (και για 3μηνο έως την φραγή), αλλά προσθέτει στη δοκιμαστική περίοδο την επιλεγμένη συνδρομή (12, 15, 20 ή 30Ε) προς χρήση ΜΟΝΟ για προσφορές και ΟΧΙ για πακέτα (πχ Big Bang): Στο app Big Bang μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το προϋπάρχον υπόλοιπο από κανονική κάρτα και ΟΧΙ της επιλεγμένης συνδρομής για το Liquid στη δοκιμαστική περίοδο, όσο και να την παρατείνεις, που τελικά με την ατέρμνονη παράτασή της λίγο πριν την προηγούμενη επιλογή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ πληρωμής από την χρεωστική κάρτα που θα αποθηκεύσεις, ΤΕΛΙΚΑ: Στο 3μηνο θα μπει φραγή, καθώς δεν παρατείνει την ημερομηνία αυτή του 3μήνου η διαρκής παράταση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ πληρωμής της συνδρομής Liquid.

Υπόψιν ότι το app MyVodafone δε "δουλεύει" όσο είναι Liquid ΄για να κάνεις CashBack και να παρατείνεις το υπόλοιπο για ακόμα 2 μήνες και όλα γίνονται από app MyCU από όπου και ΜΟΝΟ μπορείς να φορτώσεις κανονική κάρτα (από 12Ε και πάνω), εκτός από το να πληρώσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη συνδρομή που τελικά θα επιλέξεις για το Liquid.

Δε γνωρίζω σε πόσες μέρες μετά την τελικά ΑΚΥΡΩΣΗ της συνδρομής στο Liquid επανέρχεται σε κανονική κατάσταση καρτοκινητού CU, ώστε να συνεχίσεις τη λειτουργία του όπως πριν, και σε αυτό το γεγονός στηρίζω το ότι θα βρεθούν προ εκπλήξεως όσοι δεν πληρώσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη συνδρομή που τελικά θα επιλέξουν κάποια στιγμή να πληρώσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ώστε να μπορούν να κάνουν χρήση του CU τους όπως πριν, ειδικά εάν είναι ο κύριος αριθμός τους.

 

Υ.Γ.: Επιπλέον , εάν είναι φοιτητικό το δικό σου (που λες με 6Ε μηνιαίο πακέτο), δε βλέπω τη διαφορά με το "κανονικό" , έστω φοιτητικό, CU εάν το κάνεις Liquid, παρά επί τα χείρω.

Edited by Pppe
Link to comment
Share on other sites

Στο liquid χρεωνεσαι τα 12 € και εχεις την χρήση που αντιστοιχεί με βαση τις τιμες χρεωσης mb,λεπτών,sms. Το ερώτημα μου είναι πως ακριβώς φαινεται στην εφαρμογή το υπόλοιπο χρήσης; Διατίθεται το ποσό των 12 ευρώ και μειώνεται ανάλογα τη χρήση που κάνεις; Ή έχεις μηδεν υπόλοιπο σε € (ή ό,τι απέμενε στην προ liquid χρήση) και βλέπεις μόνο τη μέγιστη διαθέσιμη χρήση να μειώνεται σε λεπτά μηνύματα data ανάλογα του τι ξοδεύεις;

Και τυχον υπόλοιπο όταν έρχεται η ώρα της επόμενης ανανέωσης, λήγει ή προστίθεται στην επόμενη διάθεσιμη χρήση;

Link to comment
Share on other sites

On 2/1/2023 at 1:07 ΜΜ, Powerfull said:

Φαντάζομαι λογικά πάλι στις 60 μέρες από την τελευταία πληρωμή μηδενίζεται το υπόλοιπο και πάνω από 90 ενεργοποιήται φραγή κλήσεων όπως γίνεται με το κανονικό cu. 

Εγώ το σκεφτόμουν σε φάση πχ πληρώνω σήμερα 12 ευρώ, το κρατάω liquid 2 μήνες (θα πρέπει να φτάσει με την ελάχιστη χρήση που κάνω), 1-2 μέρες πριν τον μηδενισμό υπολοίπου ενεργοποιώ ένα μηνιαίο πακέτο internet από το bang με 6 ευρώ που δοyλεύει και στο liquid απ'ότι έχουμε πει, και μεταφέρω αν έχει περισέψει κάτι με vodafone sharing στη μητέρα μου, και στις αφήνω να μου κάνει πάλι πληρωμή 12 το liquid στις 90 μέρες για να μην γίνει φραγή εισερχομένων. Έτσι τη βγάζω με κάνα 15ρι το τρίμηνο.

ΞΕΧΝΑ τα κολπάκια για να "φάς" η πετάξεις τα λεφτά σου πριν στα φάει ο μπαμπουλας του 2μηνου και το πανακριβο ή άχρηστο πακέτο .... πλέον  εχουμε casback smart pocket και liquid ... αρα και φτηνές τιμές χωρίς χρονικό περιορισμό κατανάλωσης όπως το πακέτο ΚΑΙ τα λεφτά αδέσμευτα.

Βάζεις 12 ευρώ κάθε 2 μηνες όπως λές αυτόματα με το liquid για να μην λήξει ποτέ το υπόλοιπο σου ούτε οι εξερχόμενες ... κάνεις πχ 150 λεπτά κλήσεων με 1 ευρω και σου μένουν και 9.90 ευρω(*10% φόρος) στην κάρτα κάθε 2 μήνες για να πάρεις σουβλάκια αξίας 11 ευρω(*10% έκπτωση) μέσο e-food.

Αν δεν θές σουβλάκια απλά τα κράτάς για σουπερμάρκετ (από e-fresh βαζεις οσα κουπονια smart pay θελεις, δωρεαν μεταφορικά αρκετά καλές τιμές αν ψαξεις σε καποια πραγματα και επιπλέον έκπτωση) ή αν δεν βαριέσαι  παίζεις bb και θα μπορείς να αγοράσεις από εκει κανά mouse η κινητό.

Αν σου φαίνονται πολλά τα 12 ευρω το 2 μηνο πάς σουπερμαρκετ καθε 4 μηνες και παίρνεις ενα φτηνο προιόν για ακομα 2 μηνες ανανέωση ... βγαίνεις μια στιγμή από το liquid , κάνεις την ανανέωση και σκανάρεις την απόδειξη για την επόμενη φορά , μετά ξαναμπαίνεις.  13 ευρω στους 4 μήνες δλδ , και μπορείς να κάνεις μέχρι 1600 κλήσεις ή να τα χαλάσεις όπως είπαμε .

 

On 30/12/2022 at 1:07 ΜΜ, Powerfull said:

Μισό, αν καταλαβαίνω καλά, μπορεί κάποιος από την εφαρμογή να καθυστερεί την ανανέωση όσο θέλει από την εφαρμογή  μέχρι τους 2 μήνες που η vodafone σου κάνει φραγή και να συνεχίζει να έχει χρεώσεις liquid?

Και αντίστοιχα αν για κάποιο λόγο χρειαστώ κάποια μέρα φουλ χρήση το όριο είναι 1.5 ευρώ;

Ξέρουμε τι παίζει για roaming; Ισχύει το ίδιο για ευρωπαϊκή ένωση;

ΝΑΙ σωστά κατάλαβες σε ολα ... δεν έχω ιδέα για roaming δεν πρόσεξα αν γράφει κάτι.

Η μπαρούλα αυτόματης πληρωμής έχει αριθμούς από το 1 ώς το 28 και αλλάζει όποτε θές ή βγαίνεις και εντελώς από το liquid  ... αν πχ μπεις  liquid στις 3 του μήνα και την βάλεις στο 3 θα βάλει λεφτά στις 3 του επόμενου μήνα  , είναι καθαρά στους όρους και δοκίμασα να αλλάξω και εγώ αρκετές φορές  . Δεν έχει 29-30-31 γιατι δεν έχουν όλοι οι μήνες τόσες μέρες για να ανανεώνει κάθε 31 πχ , ετσι αν μπεις στο liquid 28 κάποιου μήνα το συντομότερο που μπορεί να σου πάρει λεφτά είναι στις 1 του επόμενου.... έχει και το frog και η q νομίζω κάτι ανάλογο, δεν ειναι υποχρεωτικό απλά θέλουν να το προωθήσουν.

Αν ΔΕΝ αλλάξεις την μπαρούλα και την αφήσεις μέχρι την μέρα ανανέωσης , θα σου δώσει και πολλά δώρα ....  πχ εγω την αφησα στο δέυτερο sim (που εχω για ιντερνετ) και μου έδωσε 15 ευρω σε υπόλοιπο  και απεριόριστα λεπτα ομιλίας χωρίς να χρεώσει την κάρτα μου καθόλου αλλά και χωρις βέβαια να ανανεώσει το υπόλοιπό μου για 2 μήνες . *(Αυτα τα 2 δώρα ειχαν διάρκεια 33 μέρες αντι 30 που γράφει γιατί ο μήνας της μπάρας έχει 28 🙂 

Με αυτα τα 15 ευρω (η και παραπάνω παιδιά ) μπορείς να αγοράσεις πχ τα 200 gb big bang  (ενώνονται και κανονικά με τα προηγούμενα υπόλοιπα του bb) και απεριόριστα για 22 μέρες με  4.9 ... επειδή εγω δεν ειχα αναγκη την ομιλία εκει αυτό έκανα και από περιέργεια βγήκα και ξαναμπήκα στο liquid ... τα πακέτα εμειναν κανονικά, χάθηκαν τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας , χάνονται και τα δωρεάν χρήματα (αλλά όχι τα πακέτα που έχεις αγοράσει με αυτά) όπως γράφει και στους όρους.

On 2/1/2023 at 4:02 ΜΜ, kmpatra said:

Στο liquid χρεωνεσαι τα 12 € και εχεις την χρήση που αντιστοιχεί με βαση τις τιμες χρεωσης mb,λεπτών,sms. Το ερώτημα μου είναι πως ακριβώς φαινεται στην εφαρμογή το υπόλοιπο χρήσης; Διατίθεται το ποσό των 12 ευρώ και μειώνεται ανάλογα τη χρήση που κάνεις; Ή έχεις μηδεν υπόλοιπο σε € (ή ό,τι απέμενε στην προ liquid χρήση) και βλέπεις μόνο τη μέγιστη διαθέσιμη χρήση να μειώνεται σε λεπτά μηνύματα data ανάλογα του τι ξοδεύεις;

Και τυχον υπόλοιπο όταν έρχεται η ώρα της επόμενης ανανέωσης, λήγει ή προστίθεται στην επόμενη διάθεσιμη χρήση;

 Το υπόλοιπο φαίνεται όπως σε όλα τα καρτοκινητά ...  αν έχεις 6 ευρω υπόλοιπο πριν μπείς στο liquid σου δείχνει 6 ευρω και μετα (απλά έχει βάλει  και το 900 λεπτά - 900 σμσ - 4  gb).

Από κάτω ακριβώς έχει ολα τα πακέτα , τα bonus και ότι γενικά ειχες πριν μπεις liquid με το χρόνο λήξης του ..  αν μιλήσεις θα αφαιρεθεί χρόνος από το πακέτο και όχι το χρηματικό υπόλοιπο του liquid όπως πάντα , μόνο αν σου τελειώσει κάτι ή λήξει πακέτο χαλάς χρήματα, επίσης όπως γινόταν και πριν αλλά πλέον ΦΤΗΝΑ.

ΤΙΠΟΤΑ δεν χάνεται ποτέ από το υπόλοιπό σου για 60 μέρες και ότι πληρώσεις ενώνεται και ανανεώνει όλο το υπόλοιπο για 2 μηνες  (εκτός τα δωρεάν λεφτα όπως είπα πιο πάνω ) αυτα θα προστεθούν στο υπόλοιπο αλλά δεν το ανανεωνουν για 2 μήνες . Αν αγοράσεις πακέτα θα μειωθεί πρώτα το δωρεαν υπόλοιπό σου ... αν μιλήσεις γιατι δεν έχεις πακέτο ομιλίας πρώτα θα ξοδευτουν αυτά τα δωρεαν χρηματα ... σε 30 μέρες λήγουν ομως αν δεν τα εχεις κάνει πακέτο ασχετα του πότε λήγει το υπόλοιπό κανονικά  . Οταν βάλεις πραγματικά λεφτά  θα προστεθούν στο υπόλοιπο και θα το ανανεωσουν ολο εκτός τα δωρέαν χρηματα που δεν ανανεώνονται ουτε δουλέυει με αυτα το smart pay  .Είναι απλό κανονικό cu με  ΦΤΗΝΗ ομιλία και δώρα τίποτα αλλο.

Οσο είσαι μέσα στο liquid μπορείς να ανανεώσεις όποτε θες με κανονικά λεφτά με πιστωτική ή pay pal όπως έκανες και πρίν  ... μπορείς επίσης από την σελιδα vodafonecu.gr χωρίς login γράφοντας τον αριθμό που θές να μπουν τα λεφτά ... μπορείς και απο την vodafon,gr με login κανονικά ... . Δεν μπορείς να βάλεις λεφτά από το 1252 γιατι έχει κλέισει (πρέπει να βγεις για λίγο και να ξαναμπεις) το ίδιο και από την εφαρμογη vodafon  η από το vodafonecu.gr με login. 

On 2/1/2023 at 2:47 ΜΜ, Pppe said:
  • προσθέτει στη δοκιμαστική περίοδο την επιλεγμένη συνδρομή (12, 15, 20 ή 30Ε) προς χρήση ΜΟΝΟ για προσφορές και ΟΧΙ για πακέτα (πχ Big Bang):
  • ΟΧΙ , ΛΑΘΟΣ... δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο και το έκανα κιόλας ... αν δεν θές δώρα μην κάνεις ΠΟΤΕ αυτόματη ανανέωση, είναι τρομερό και χωρίς αυτή, εγώ δεν ασχολούμαι σοβαρά με τα δώρα του εδω, πιο πολύ μπερδέυουν και τρομάζουν μερικους γιατι δεν το πιστέυουν.

 

  • Στο app Big Bang μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το προϋπάρχον υπόλοιπο από κανονική κάρτα και ΟΧΙ της επιλεγμένης συνδρομής για το Liquid στη δοκιμαστική περίοδο
  • ΜΠΟΡΕΙΣ όπως μπορείς και από το δώρο της κάρτα νέων απλά το BB δεν γράφει στο υπόλοιπο τα δωρεάν χρήματα οπως κάνει το cu liquid, το ξέρουμε από την προσφορά του e-food  ότι το bb δεν προσθέτει τα δωρεάν υπόλοιπα αλλά δουλέυουν  κανονικα .

 

  •   δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι απαιτεί συνδρομή από 12Ε έως 30Ε κάθε συγκεκριμένη ημερομηνία
  • ΟΧΙ δεν απαιτεί  ,  σε δελεάζει με δώρα και απαιτεί να έχεις έστω μια κάρτα στο λογαριασμό σου για να βολευτείς εκει.

 

  •  Η ενεργοποίηση του Liquid δεν παρατείνει το υπόλοιπο ευρώ για 2 μήνες, αλλά θα πρέπει να βάλεις κανονική κάρτα
  • Το liquid αλλάζει ΜΟΝΟ την τιμή για χρήση υπολοίπου 100 φορές κάτω, σε όλα τα άλλα είναι απλά το κανονικό σου cu και πρέπει να βάλεις λεφτά κάθε 60 μέρες. ανανέωση με δώρα δεν γίνεται εκτός της επιστροφής του cashe back (αλλά και εκει έχεις πληρώσει.) 

 

  • Υπόψιν ότι το app MyVodafone δε "δουλεύει" όσο είναι Liquid ΄για να κάνεις CashBack και να παρατείνεις το υπόλοιπο για ακόμα 2 μήνες 
  • Σωστά, μπορείς να βγείς και να ξαναμπείς όμως , γίνεται πολύ γρήγορα και δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ, εκτος αν έχεις πάρει επιπλεον δωρα με την αυτοματη ανανεωση.

 

  • Δε γνωρίζω σε πόσες μέρες μετά την τελικά ΑΚΥΡΩΣΗ της συνδρομής στο Liquid επανέρχεται σε κανονική κατάσταση καρτοκινητού CU,
  • Σε 1 ώς 10 λεπτά περίπου ... δοκιμασε είναι παντελώς τζαμπα, δεν εχει κανενα ορο ούτε χρεωση ούτε τπτ. Μια μέρα (2 ιανουαρίου) άργησε κάπου 10 ώρες να επανέλθει η vodafone εφαρμογή και η σελίδα vodafonecu.gr και το 1252, εστελνε σμσ για τεχνικό πρόβλημα , αλλά μπορείς πάντα να  ανανεώσεις και με άλλους τρόπους για να μην χάσεις τα λεφτά σου .

 

  • θα βρεθούν προ εκπλήξεως όσοι δεν πληρώσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη συνδρομή που τελικά θα επιλέξουν κάποια στιγμή να πληρώσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
  • Καμία εκπληξη είναι πεντακάθαρο φτάνει ΠΑΝΤΑ να κοιτάμε πότε λήγουν οι 60 μέρες από την εφαρμογή liquid, ειναι ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ cu κανονικό, αν δεν βάλεις λεφτά σε 60 μέρες έστω με cash back χάνεις το υπόλοιπο (τρόποι πληρωμής υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ)

 

  • Επιπλέον , εάν είναι φοιτητικό το δικό σου (που λες με 6Ε μηνιαίο πακέτο), δε βλέπω τη διαφορά με το "κανονικό" , έστω φοιτητικό, CU εάν το κάνεις Liquid, παρά επί τα χείρω.
  • 6 ευρω το μήνα πάνε χαμένα σε κάθε πακέτο αν δεν το έχεις ανάγκη ... ασε που το liquid είναι και πιο φτηνό απο τα πακετα , κάνε υπολογισμό τι χαλάς πραγματικά.

 

  •  Ακόμη και 1/1/2023 μπορεί να επιλέξει να τον χρεώσει στην χρεωστική του κάρτα εάν το κάνει σήμερα 31/12, αλλά όχι (ΔΕΝ υπάρχει αυτή η επιλογή) 31/1/2023!!!
  • Δεν έχουν όλοι οι μηνες 31 μέρες οπότε η αυτόματη χρέωση δεν μπορεί να είναι 31 πάντα.. για απλοποίηση το εχουν  1 του μήνα ως 28 και επιλέγεις

 

  • Δλδ 1 sms θα αφαιρέσει -0,01Ε καμιά σχέση με το 0,0065Ε!!!!
  • 1  sms  θα αφαιρέσει όσο ακριβώς λέει, και τα 3 θα αφαιρέσουν 2 cent ... η στρογγυλοποίηση φαίνεται εξωτερικά μόνο γιατι εχει μέχρι cent οπότε  2 φορές θα ανεβαίνει κατά 1 cent και μια θα παραμένει σταθερό , δλδ 3 κλησεις 2 cent παντα ,εσωτερικά δεν κανει λάθος.

 

  • Κανένας browser ή το MyVodafone app δεν "ανοίγουν" όσο είναι κάποιος Liquid (sic!! ) να κάνει Cash Back, άρα στο 2μηνο που δε θα βρει υπόλοιπο θα έχει εξαφανίσει ό,τι υπόλοιπο.
  • Ανοίγει ο browser του vodafone.gr και κάνεις login όπως και άλλοι τρόποι υπάρχουν για να βάλεις λεφτά για ανανεωση , αν θές cashe back πρέπει να βγείς για λίγο

 

  • Για όσους "κανονικούς" θενε να δοκιμάσουν το Liquid θα πρέπει να έχουν στην χρεωστική κάρτα που συνδέουν το υπόλοιπο μετά από 1 μήνα από την ενεργοποίηση του Liquid αλλιώς θα βρεθούν προ εκπλήξεως τον 2ο μήνα (πχ Φλεβάρη 2023) στην περίπτωση που κάνουν Liquid τον βασικό τους αριθμό. Όλα γίνονται από το My CU app. Και τα Big Bang πακέτα ενεργοποιούνται μόνο από το Big Bang app που εμφανίζει το υπόλοιπο χωρίς τη συνδρομή που έχεις επιλέξει για το Liquid.
  • Δεν ξερω τι λές τώρα αλλά καμία εκπληξη γιατί ανανεώνεις και εντος app χωρις το αυτόματο και εκτος, Βγαίνεις κιολας αν φοβάσαι και δεν χάνεις τίποτα εκτος τα δώρα ... το bb είπαμε παίρνει τα δωρεάν χρήματα ας μην τα εμφανίζει.

 

 

On 2/1/2023 at 2:47 ΜΜ, Pppe said:

1) ΔΕ μπορούμε να έχουμε κανένα επίπεδο συζήτησης με ψέματα: Δοκίμασες να στείλεις #6# διαφορετικά sms (στο όριο χαρακτήρων το καθένα) και σου αφαίρεσε 0,06Ε ή 0,04Ε

Συνεπώς με ψέματα δε μπορούμε να συνεχίσουμε.

2) Δημοσιουπαλληλική νοοτροπία: Σε 1 ώρα να σου έχω απαντήσει και να ανταπαντάς κάθε μεσάνυχτα δεν έχει νόημα, ΕΚΤΟΣ από το σκοπό που εξυπηρετείς.

 

Εδω ο τυπος φαίνεται οτι μας τρολαρει  αγρια για να νευριάσουμε και να μας ρίξουν μπαν οι άλλοι  !!! ακόμα και τερμα χαζός να είναι κάποιος δεν μπορεί να απαιτεί να κάνεις τέτοια ταρζανιά με 6 διαφορετικους παραλήπτες σε γεματο σμσ για το 1/3 του λεπτού και να βιάζεται κιόλας !!!

Η χρέωση είναι όπως ακριβως την λενε και αν είσαι επαγγελματίας που θέλει να κάνει πολλά sms αν τα κάνεις σε μια μέρα με 1.5 λέει τρελά ...  η 5 μέρες την εβδομάδα να έχεις με 7.5 ευρω απεριόριστα και σμσ και ιντερνετ και ομιλία ... ή αν σε βολέυει 2-3 μέρες την εβδομάδα ακόμα καλύτερα , παιρνεις και 10 αριθμούς να μην σε αναγνωρίζουν και στο κλείνουν και τους αλλάζεις τα φώτα , πιο φτηνά και καλύτερα δεν νομίζω να υπαρχει

 

On 2/1/2023 at 9:48 ΠΜ, Powerfull said:

 

Αυτό με την ανανέωση ακούγεται ακριβώς αντίθετο απ'ότι έγραψε ο φίλος πάνω :

Blizard έχεις πραγματοποιήσει μεταφορά της πληρωμής σε πάνω από 30 μέρες συνολικά μέσω του app, ή υποθέτεις ότι θα το επιτρέπει;

Αν με ρωτάς αν έβαλα την μπάρα ανανέωσης  μια μέρα πριν την εκάστοτε ημερομηνία , και αν αυτό το έκανα πολλές μέρες πριν βγω, ναι ... δεν έχει πρόβλημα ουτε  αλλαγής ποσού ούτε να απαγορεύει κάποιες μέρες αν περνάει ο μήνας από όταν μπήκες και μπορεί να το δοκιμάσει ο καθένας, εσυ γιατι δεν δοκιμάζεις ??? το γράφουν και οι όροι οτι αλλάζεις όποτε θές και βγαίνεις όποτε θές.

 

On 2/1/2023 at 10:02 ΠΜ, Pppe said:

Δηλαδή να μην πληρώσεις ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

Ενδιαφέρον!!!!!   Να μην πληρώσεις ποτέ!!!!!

Και να διατηρείς τον αριθμό ενεργό!!!

Υ.Γ.: Πραγματική "επανάσταση" στην καρτοκινητή!!! 

Και ΟΜΩΣ έχει γίνει χρόνια κάτι πολύ κοντά σε αυτο με το cashe back .... δλδ πληρώνεις μόνο ενα προιόν ανα δυο μηνες που το έχεις στα χέρια σου , και κρατάς την καρτοκινητή χωρίς να βάλεις πραγματικά λεφτά !! τώρα με το liquid μπορείς να μιλάς κιόλας 30 λεπτά με τα 20 cent του cashe back  και αλλάζουμε επίπεδο !!!

Ο συνδιασμός smart pocket και manual πληρωμής στο liquid ειναι κάτι ανάλογο ...αφου  σου επιτρέπει να χαλάς τα λεφτά που έβαλες για να διατηρήσεις το λογαριασμό , εκτός όσα κατανάλωσες .

Εχει και κάποια σοβαρα δώρα για όσους κάνουν την αυτόματη ανανέωση ωστε να την σπρώξουν ... και μην ξεχνάς την επανάσταση του Big bang για συνδιασμό.

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

Όλα αυτά που γράφει ο blizzard ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα.

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Link to comment
Share on other sites

Το έβαλα τελικά χθες να δω τι παίζει, αλλά δεν το χειρήστικα σωστά και έχω λίγες πληροφορίες να δώσω :

Έβαλα 15 ευρώ. Αφου είναι δωρεάν τον πρώτο μήνα, μάλλον θα είχε νόημα να έβαζα 30 και να το άλλαζα μετά. Oh well... Το υπόλοιπο που είχα προστέθηκε στα χρήματα του liquid. Μου εμφάνισε δωρεάν ομιλία μέχρι τις 7 φεβρουαρίου.

Το υπόλοιπό μου έληγε σε 1 μήνα. Σε 1 μήνα λήγει και τώρα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πχ έληγε σε 5 μέρες και το έκανα σήμερα, θα επεκτεινόταν στον 1 μήνα, ή θα έπρεπε να βάλω ανανέωση πριν την ημερομηνία που λήγει; Επίσης το δωρεάν πακέτο δεν πήγε την λήξη του υπολοίπου στους 2 μήνες, αλλά αυτό ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενο. Ελπίζω η κανονική αυτόματη ανανέωση με την κάρτα να το πηγαίνει στους 2 μήνες σαν να έβαζες κάρτα με το χέρι...

Έκανα αλλαγή της λήξης από 5 σε 6 του επόμενου, άρα μπορείς να κάνεις μεταφορά της λήξης μετά τις 30 μέρες, όμως δεν γίνεται κατευθείαν, λέει ότι το αίτημά σας βρίσκεται υπό επεξεργασία και μετά από λίγη ώρα σου έρχεται μύνημα ότι έγινε. Αυτό σημαίνει ότι το παρακολουθεί κάποιος και μπορεί να στο απορρίψει; Δεν έχω ιδέα. Πάντως έγινε. Μετά από λίγο ξαναέκανα αλλαγή στις 5, για να μην λήξει το υπόλοιπό μου.

Η εφαρμογή big bang δουλεύει κανονικά αλλά εμφανίζει μόνο τα 3.5 ευρώ που είχα πριν, όχι τα δωρεάν 17.15 που ήταν μαζί με τα δωρεάν, λογικό. Τα υπόλοιπα κόλπα της vodafone δεν τα χρησιμοποιώ γιατί είμαι στο εξωτερικό, οπότε δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες.

Η εφαρμογή της vodafone δεν δουλεύει, ούτε στο site του cu σε αφήνει να μπεις, μόνο από το cu app στο τηλέφωνο.

Νέα για roaming και τέτοια θα έχω από αύριο που θα έχει λήξει το κανονικό cu πακέτο που έχω ενεργό ακόμα.

Edited by Powerfull

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Link to comment
Share on other sites

Το "μπαίνεις και βγαίνεις" του blizard δε το έχω καταλάβει ακόμη καθώς ποτέ δε πατάω τυχαία κουμπιά κατά λάθος στα app (πχ CU) στο κινητό μου: Να κάνεις απεγγραφή από τη συνδρομή liquid και να σε χρεώσει; Δεν έχω καταλάβει.

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, Powerfull said:

Το έβαλα τελικά χθες να δω τι παίζει, αλλά δεν το χειρήστικα σωστά και έχω λίγες πληροφορίες να δώσω :

Έβαλα 15 ευρώ. Αφου είναι δωρεάν τον πρώτο μήνα, μάλλον θα είχε νόημα να έβαζα 30 και να το άλλαζα μετά. Oh well... Το υπόλοιπο που είχα προστέθηκε στα χρήματα του liquid. Μου εμφάνισε δωρεάν ομιλία μέχρι τις 7 φεβρουαρίου.

Το υπόλοιπό μου έληγε σε 1 μήνα. Σε 1 μήνα λήγει και τώρα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πχ έληγε σε 5 μέρες και το έκανα σήμερα, θα επεκτεινόταν στον 1 μήνα, ή θα έπρεπε να βάλω ανανέωση πριν την ημερομηνία που λήγει; Επίσης το δωρεάν πακέτο δεν πήγε την λήξη του υπολοίπου στους 2 μήνες, αλλά αυτό ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενο. Ελπίζω η κανονική αυτόματη ανανέωση με την κάρτα να το πηγαίνει στους 2 μήνες σαν να έβαζες κάρτα με το χέρι...

Έκανα αλλαγή της λήξης από 5 σε 6 του επόμενου, άρα μπορείς να κάνεις μεταφορά της λήξης μετά τις 30 μέρες, όμως δεν γίνεται κατευθείαν, λέει ότι το αίτημά σας βρίσκεται υπό επεξεργασία και μετά από λίγη ώρα σου έρχεται μύνημα ότι έγινε. Αυτό σημαίνει ότι το παρακολουθεί κάποιος και μπορεί να στο απορρίψει; Δεν έχω ιδέα. Πάντως έγινε. Μετά από λίγο ξαναέκανα αλλαγή στις 5, για να μην λήξει το υπόλοιπό μου.

Η εφαρμογή big bang δουλεύει κανονικά αλλά εμφανίζει μόνο τα 3.5 ευρώ που είχα πριν, όχι τα δωρεάν 17.15 που ήταν μαζί με τα δωρεάν, λογικό. Τα υπόλοιπα κόλπα της vodafone δεν τα χρησιμοποιώ γιατί είμαι στο εξωτερικό, οπότε δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες.

Η εφαρμογή της vodafone δεν δουλεύει, ούτε στο site του cu σε αφήνει να μπεις, μόνο από το cu app στο τηλέφωνο.

Νέα για roaming και τέτοια θα έχω από αύριο που θα έχει λήξει το κανονικό cu πακέτο που έχω ενεργό ακόμα.

Δεν έκανες κάτι λάθος  και εγω 15 ευρω εβαλα αν είδες πιο πάνω .

Με αυτα τα 15 δωρεαν ευρώ ΜΠΟΡΕΙΣ να αγοράσεις το BB και ας μην στο δείχνει ....  και εχεις και απεριοριστη ομιλία οπότε είσαι οκ. (ναι θα μπορούσες να βαλεις 30 και να αγοράσεις 2 φορές το BB σε διάστημα 30 ημερων συν τα απεριόριστα 22 μερες αλλά είναι νεα υπηρεσία και δεν ρίσκαρα ουτε και εγω σιγα)

Το liguid είναι απλό cu με μια αυτόματη ανανέωση ... κάθε ανανεωση με πραγματικά λεφτά - αυτόματη η όχι - σου δίνει 60 μέρες, ποτέ 30 μέρες και η δωρεαν αυτόματη ανανεωση δεν ανανεωνει καθόλου, αν είχες πρόβλημα με την λήξη πρεπει να ανανεωσεις με κανονικά λεφτά , μπορείς και  κλασικά από το cu χειροκίνητα .

Αν βγεις τώρα θα χάσεις τα 15 δωρεαν ευρω και τη δωρεαν ομιλία ... 

Το αίτημα αλλαγής ημερομηνίας όντος αργεί , κάνει και μια μέρα οπότε θέλει προσοχή η να έχεις 2 μέρες περιθώριο .

 

ΥΓ

Το "μπαινεις βγαίνεις" είναι η είσοδος στο liquid και η έξοδος μετά στο κλασικό cu που είσουν και πριν η αντίστροφα  ...... τζαμπα ειναι και δεν αλλαζει τπτ (χανεις ΜΟΝΟ τα δωρεάν ευρω και τα δωρεαν απεριοριστα ομιλίας ΑΝ τα έχεις πάρει από την αυτόματη ανανέωση)  . Ειναι πολύ απλό αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να σου εξηγήσει κάποιος ευκολα , η το πιάνεις ή το δοκιμάζεις , δεν είχαμε ποτέ κάτι ανάλογο να εχεις εμπειρία , είσαι απέναντι σε  κάτι διαφορετικό.

 

 

Edited by blizard
Link to comment
Share on other sites

Update : Το liquid λειτουργεί κανονικά εξωτερικό (EU) με τις ίδιες χρεώσεις με την Ελλάδα. Οι 32 μέρες (δεν ξέρω γιατί δίνει 32 και όχι 30) δωρεάν κλήσεις που σου δίνει στην ανανέωση liquid των 15 ευρώ επίσης λειτουργούν για κλήσεις στη χώρα που βρίσκεσαι ή και στην Ελλάδα. Η εφαρμογή συνεχίζει να μου επιτρέπει να μεταφέρω την ανανέωση 30 μέρες μπροστά παρ'ότι είμαι ήδη 5η liquid μέρα, οπότε φαίνεται ότι ο μόνος περιορισμός είναι η κλασσική λήξη υπολοίπου στους 2 μήνες που έχει το CU.

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Link to comment
Share on other sites

Στην πρώτη χρέωση που σου έκανε έκανε μετά αντιλογισμο;;;

Δηλαδή χρέωσε πρώτα 15 ευρώ και μετά στα επέστρεψε;;;;

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, HEO said:

Στην πρώτη χρέωση που σου έκανε έκανε μετά αντιλογισμο;;;
Δηλαδή χρέωσε πρώτα 15 ευρώ και μετά στα επέστρεψε;;;;

Νομίζω μου πήρε 1 cent, όχι 15 ευρώ.

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έβαλα 12€ κάρτα σε μια σιμ με σκοπό να αγοράσω τα 200gb και παράλληλα είπα να δοκιμάσω το liquid. Το έκανα λοιπόν liquid και επέλεξα τα 15€ συνδρομή και ως υπόλοιπο μου εμφάνισε κανονικά τα 10,91€ της κάρτας που έβαλα. Αγόρασα με τα 10 το 200αρι του bigbang και έτσι έμεινε ένα υπόλοιπο 0,91€ ή περίπου 120 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Μετά ξεκίνησα να σερφάρω και όντως καταναλώνει απο τα bigbang κανονικά. Εκανα και μερικές κλήσεις και μειώνει κανονικά απο τα 0,91€

Δε ξέρω αν έπρεπε να μου δώσει και απεριόριστα λεπτά ή κάποιο δωρεάν υπόλοιπο αλλά και ακόμη έτσι προσωπικά κερδισμένος είμαι. Με 12€ κάρτα αν δεν αλλάξουν κάτι στο μέλλον έχεις 200gb απο το bigbang και περίπου 2 ώρες ομιλίας ή κάμποσα sms.. Και με 15€ απεριόριστη ομιλία και 200gb bb. Ξεκάθαρα game changer. Χωρίς αυτό με τα 0,91€ που περισσεύουν απο το 200αρι του bb δεν μιλάς ούτε 2 λεπτά!! για κάποιον που θέλει αρκετά gb και λίγη ομιλία δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Και ας χρειάζεσαι 15΄ λεπτά την εβδομάδα για το 200αρι του bb. Και ασε τους άλλους να πουλάνε στα 15€ 2gb και 384kbps αδιάλειπτη πρόσβαση..

Ο,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην ελληνική καρτοκινητή αν το αφήσουν έτσι και δεν μας κάνει καμμιά περίεργη έκπληξη το επόμενο διάστημα.. Ναι οκ πρακτικά ειναι σαν μηνιαίο συμβόλαιο αλλά δεν είναι αφού όποτε θες διακόπτεις χωρίς ρήτρες κτλ. Συγχαρητήρια λοιπόν στην vodafone για το προϊόν αυτό και ελπίζω να μη μας διαψεύσει στο μέλλον με αλλαγές όρων κτλ..

Edited by bbbb
Link to comment
Share on other sites

Τα δωρα θα στα δώσουν ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΕΡΑ που έχεις στην μπαρα ... πότε έιναι αυτό ? αν έχεις βάλει 20 ευρω εκει θα αγοράσεις και 2 φορές δωρεάν το  ββ, καλυτερα που δεν το έκανες τωρα .

Link to comment
Share on other sites

Τα δωρα θα στα δώσουν ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΕΡΑ που έχεις στην μπαρα ... πότε έιναι αυτό ? αν έχεις βάλει 20 ευρω εκει θα αγοράσεις και 2 φορές δωρεάν το  ββ, καλυτερα που δεν το έκανες τωρα .
Την έβαλα στο μακρύτερο που με άφηνε δηλαδή 12 Φεβρουαρίου
Οπότε στις 12 Φεβρουαρίου θα μου δώσει 15 ευρώ δώρο με τα οποία θα μπορώ να αγοράσω και πάλι το 200άρι του Big Bang και μετά στις 12 Μαρτίου θα με χρεώσει για 1η φορά 15€?

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to CU Liquid

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...