Jump to content

Ο Άη-Βασίλης έφτασε με σάκο γεμάτο... HUAWEI!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Για όλους μας, τα Χριστούγεννα είναι συνώνυμα των δώρων και της εορταστικής περιόδου! Αυτές τις μέρες, λοιπόν, έχουμε πάντα την ευκαιρία να δώσουμε και να λάβουμε ωραία δώρα που θα «κλείσουν» τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να ξεκινήσουμε την επόμενη δυναμικά! Ο… Άη-Βασίλης έρχεται, λοιπόν, και ο σάκος του είναι γεμάτος με συσκευές της HUAWEI, αφού οι φετινές xmas προσφορές της τα καθιστούν τα ιδανικά δώρα!

Φυσικά, όλα ξεκινούν και τελειώνουν με ένα smartphone. Κορυφαία και πανέμορφα smartphones για κάθε budget θα βρούμε από την HUAWEI και φέτος, με όλες τις δυνατότητες που θα θέλατε, ακόμα κι αν είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί χρήστες! Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή, οι επιλογές σας είναι δύο: Τα HUAWEI Mate 50 Pro και P50 Pro είναι οι φετινές ναυαρχίδες της εταιρείας και δικαίως καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία των high-end phones, το καθένα με τις δικές τους «αρετές» και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Για όσους βάζουν υπεράνω όλων τις δυνατότητες φωτογραφίας και video, το P50 Pro αποτελεί την ιδανική λύση για να μην χρειάζεστε επαγγελματική κάμερα σας, αλλά να απολαμβάνετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα! Το έως 100x zoom είναι κορυφαίο στην αγορά και φέρνει «κοντά» σας τα πάντα, χάρη και στην οπτική σταθεροποίηση εικόνας, οπότε μην αγχώνεστε αν δεν έχετε σταθερό χέρι ή αν το αντικείμενο γενικά κινείται. Ακόμα και σε… σκηνές δράσης θα πετύχετε εξαιρετικές λήψεις, ενώ αυτό που πάντα κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός κορυφαίου και ενός καλού camera phone, είναι οι επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Για τους επαγγελματίες που θέλουν όλα τα specs στο «maximum», χωρίς περιορισμό σε διαστάσεις και βάρος, το Mate 50 Pro είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή. Με εξ’ίσου ικανές κάμερες όπως το P50 Pro αλλά και μεταβλητό διάφραγμα Ultra Aperture 50MP με ρύθμιση 10 επιπέδων, το Mate 50 Pro θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στη δουλειά, on-the-go, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε επαγγελματικό ταξίδι, στις διακοπές, παντού! Και για να μην χρειάζεται να το βγάζετε καν από την τσέπη σας διαρκώς χωρίς λόγο, με την αγορά του φέτος τα Χριστούγεννα παίρνετε δώρο και το HUAWEI Watch GT3 Active, ένα από τα κορυφαία smartwatches της εταιρείας, που θα συντροφεύσει και θα συμπληρώσει ιδανικά το Mate 50 Pro! Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.   

Αν θέλετε κορυφαίες δυνατότητες αλλά με μικρότερο budget, no worries! Το θαύμα των Χριστουγέννων συμβαίνει και εδώ, φέρνοντας μπροστά σας «μαγικά» τα HUAWEI Nova 10 και Nova 10 SE! Πιο όμορφα και από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα φώτα, με λεπτεπίλεπτη (6,88mm), εκλεκτή σχεδίαση και το εντυπωσιακό Star Orbit Ring γύρω από την πίσω κάμερα, είναι σχεδόν αδιανόητο το πόση τεχνολογία «χωράει» μέσα στα Nova 10 και Nova 10 SE! Οι επιδόσεις είναι υψηλότατες και θα καλύψουν κάθε καθημερινή σας ανάγκη, η κάμερα συμπυκνώνει το know-how της HUAWEI και το φέρνει στη μεσαία κατηγορία, με μια τεράστια, 60MP ultra-wide πρόταση αλλά και εμπρόσθια portrait camera των 8MP, για τα καλύτερα πορτραίτα που έχετε δει! Δεν θα χορταίνετε να τραβάτε selfies με το Nova 10 αλλά και να κάνετε λήψεις με την κύρια κάμερα, που υποστηρίζει έως 5x ψηφιακό zoom και 4K λήψη video, ενώ όλα τα παραπάνω θα απολαύσετε στην crisp και smooth edge οθόνη του! Α, μην ξεχάσουμε οτι μαζί με το Nova 10 SE θα πάρετε δώρο και τα FreeBuds SE, με seamless συνδεσιμότητα και εξαιρετική ηχητική απόδοση!

Δεν χρειάζεται, πλέον, να αναφέρουμε οτι όλα τα HUAWEI smartphones σας προσφέρουν χιλιάδες δημοφιλείς εφαρμογές και όλες τα apps και services που χρειάζεστε καθημερινά, μέσω του εμπλουτισμένου AppGallery αλλά και του νέου Gspace, της «πηγής» για όλες τις εφαρμογές της Google που τόσο αγαπάμε (Gmail, Google Maps, YouTube κ.λπ.)!

Αν μέχρι και την Black Friday «κλείσατε» με την αγορά smartphones για εσάς ή/και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά ψάχνετε ένα χρήσιμο και πολύτιμο δώρο για τις γιορτές, χωρίς να «σπάσετε» τον κουμπαρά, η σίγουρη επιλογή είναι ένα smartwatch και η μοναδική επιλογή για smartwatch είναι HUAWEI! Τα κορυφαία Watch GT 3 Pro και GT 3 συνδυάζουν premium κατασκευή, elegant σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση (χάρη και στις επιλογές Elegant Gold και Elegant White) αλλά και απίστευτες δυνατότητες στον τομέα της υγείας και του fitness, ενώ μπορούν να αποτελέσουν τον ιδανικό «σύντροφο» για το smartphone σας! Μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από το ρολόι σας, πλέον, ακόμα και να απαντήσετε στο τηλέφωνο ή να στείλετε ένα SMS, εκτός από τα… προφανή. Επιπλέον, τα νέα ρολόγια της HUAWEI μπορούν να παρακολουθούν τη λειτουργία του οργανισμού σας 24/7 και να σας παρέχουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες, ενώ για ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες αθλητές είναι must-have! Για μικρότερα budgets αλλά με μεγάλες απαιτήσεις, τα HUAWEI Watch 3, Watch 3 Pro και Watch GT2 έχουν πολλά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων μοντέλων και θα αποτελέσουν εξ’ίσου καλά δώρα για φέτος, για όλους!

Τα τελευταία χρόνια, στα… mobile tech accessories συμπεριλαμβάνονται και τα notebooks αλλά και τα tablets! Με βάρος που πλέον κυμαίνεται εύκολα κοντά στο 1,5 Kg, πανίσχυρους επεξεργαστές, λεπτά προφίλ και διαστάσεις αλλά με ταυτόχρονα μεγάλες οθόνες, τα notebooks σας επιτρέπουν να έχετε το «γραφείο» μαζί σας όπου κι αν πάτε, χωρίς την ανάγκη να επιστρέφετε στη «βάση» για κάθε μικρό task! Με το νέο MateBook D16, για παράδειγμα, θα απολαύσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας μακριά από την πόλη αλλά με όλες τις δυνατότητες που θα θέλατε να είχατε μαζί σας, αν χρειαστεί να ολοκληρώσετε ένα οποιοδήποτε task! Πρακτικά είναι ένα «16άρι» σε σώμα 15,6” μοντέλου με υψηλότατες επιδόσεις, ασύρματη συνδεσιμότητα και ικανότατο software που θα αποτέλεσει την «καρδιά» του οικοσυστήματός σας και θα συνδυαστεί αρμονικά με κάθε συσκευή και αξεσουάρ HUAWEI που διαθέτετε! Οι πανίσχυροι Intel Core-i5 και Core-i7 12ης γενιάς επεξεργαστές θα σας καλύψουν ακόμα και στο πιο «βαρύ» multitasking ενώ ο 512GB NVMe PCIe SSD προσφέρει ταχύτατη μεταφορά δεδομένων. Παρά το μικρό βάρος (1,7Kg), το Matebook D16 καταφέρνει να ενσωματώσει μια μεγάλη μπαταρία 60Wh που του προσφέρει πολλές ώρες πραγματικής χρήσης και αυτονομίας. Τα 4 μικρόφωνα και τα 2 ηχεία θα δείξουν τις δυνατότητές τους σε περιστάσεις teleconference αλλά και προβολής video/gaming, ενώ, τέλος, οι 3 USB-C θύρες για δεδομένα, φόρτιση και DisplayPort έξοδο δείχνουν… το μέλλον της συνδεσιμότητας!

Αν, ωστόσο, θέλετε κάτι ακόμα πιο compact και ελαφρύ για να υποκαταστήσετε το notebook, η απάντηση έρχεται με τη μορφή του HUAWEI MatePad 10.4, του tablet με την χορταστική οθόνη και την δυνατότητα απεριόριστης παραγωγικότητας που προσφέρει, ειδικά αν συνδυαστεί με το φορητό smart keyboard που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και ένα οποιοδήποτε ασύρματο mouse! Με 2K οθόνη FullView, 4 ηχεία tuned by Harman Kardon, 3 μικρόφωνα και υποστήριξη Huawei Share και Multi-Screen Collaboration, θα συνεργαστεί άψογα με το HUAWEI smartphone σας ώστε να… παίζετε σε διπλό ταμπλώ ανά πάσα στιγμή, για τη μέγιστη παραγωγικόττητα. Ζυγίζει 450 gr και με πάχος μικρότερο από ενός smartphone (7,35mm), είναι όσο πιο compact και φορητό γίνεται. Άλλωστε, δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε και φορτιστή μαζί σας, αφού η μπαταρία των 7.250mAh θα του προσφέρει όση αυτονομία χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, χαλαρώνοντας με μια ταινία στο σαλόνι σας, το βράδυ! Είτε στη δουλειά, είτε… on-the-go, είτε στο σπίτι/στις διακοπές, το MatePad 10.4 θα σας λύσει τα χέρια!

Ο σάκος του Άη-Βασίλη είναι σχεδόν άδειος αλλά… κάτι ακόμα βρίσκουμε μέσα του! Τα HUAWEI FreeBuds 4i, τα «οβάλ» TWS ακουστικά της εταιρείας που έρχονται σε εντυπωσιακά χρώματα (κεραμικό λευκό και μαύρο του ανθρακα), με premium φινίρισμα και δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ αλλά ένα απαραίτητο σε ολους μας gadgets, ικανό να συνδεθεί απρόσκοπτα, ταχύτατα και ενίοτε… ταυτόχρονα με το smartphone, το laptop, το tablet και το smartwatch μας, για πολλές ώρες χωρίς φόρτιση και για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική, μια ταινία, ένα game ή απλώς να αφοσιωθούμε σε ό,τι κάνουμε απομονώνοντας το «ενοχλητικό» μας περιβάλλον!

Σε όποιον κι αν θέλετε να κάνετε φέτος ένα δώρο, είναι βέβαιο οτι στο σάκο… της HUAWEI θα βρείτε αυτό που θέλετε, με κοινό χαρακτηριστικό όλων την κορυφαία τεχνολογία, την premium κατασκευή αλλά και την αξιοπιστία και τις δυνατότητες στις οποίες μας έχει συνηθίσει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια! Καλές γιορτές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...