Jump to content

Ένα ελαφρύ headset AR/VR μικρών διαστάσεων παρουσιάζει σε λίγο καιρό η HTC


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την διάθεση προϊόντων Vive της HTC, έχει γίνει γνωστό σε όλους πως η εταιρεία διαθέτει εξαιρετικά headset VR σε πολλαπλές τιμές – το premium Vive Pro 2, το μεσαίας κατηγορίας Vive Cosmos Elite και το πρόσφατο Vive FlowΚανένα από αυτά δεν μπορεί να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία AR, αλλά η εταιρεία έχει ένα σχέδιο να καλύψει αυτό το κενό.

Το σχέδιο της HTC περιλαμβάνει ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού που δεν έχει ακόμη ονομαστεί με δυνατότητες VR και AR, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση CES στις 5 Ιανουαρίου. Ο παγκόσμιος επικεφαλής προϊόντος της HTC, Shen Ye, μίλησε με το The Verge και αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα ακουστικά.

Θα υπάρχουν μπροστινές και πλευρικές κάμερες και υποστήριξη για χειριστήριο,  καθώς και παρακολούθηση χεριών. Οι κάμερες θα προσφέρουν έγχρωμη διέλευση, κάτι που κάνει εφικτές τις εφαρμογές μικτής πραγματικότητας.

Το ακουστικό θα είναι αυτόνομο και θα έχει διάρκεια μπαταρίας 2 ώρες. Η εστίαση κατά τον σχεδιασμό του ήταν να γίνει μικρό, ελαφρύ και άνετο. Ο Ye λέει ότι τα ακουστικά θα χρησιμοποιηθούν για παιχνίδια, ψυχαγωγία, άσκηση, ακόμη και ως εταιρικά εργαλεία.

Δεδομένου ότι έρχεται σε αντίθεση με το Quest Pro των $1.500, αυτή θα είναι μια ναυαρχίδα. Η εταιρεία λέει ότι τα ακουστικά της θα είναι καλύτερα από αυτά της Meta με πλεονεκτήματα όπως υψηλότερο δυναμικό εύρος στις κάμερες, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν κείμενο από φορητό υπολογιστή ή τηλέφωνο.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα υπάρχουν κάμερες προς τα μέσα για την παρακολούθηση των ματιών. Η HTC προσεγγίζει επίσης προσεκτικά το απόρρητο, κάτι που προκαλεί αυξανόμενη ανησυχία με αυτά τα ακουστικά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...