Jump to content

Δείτε για πρώτη φορά τα dummies των Galaxy S23


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Toυς τελευταίους 2 μήνες έχουμε συλλέξει πλήθος διαρροών για την επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy S23 και εν μέρει έχουμε μια καλή εικόνα του τι να περιμένουμε. Έχουμε δει τα Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra σε renders που διέρρευσαν στο παρελθόν και τώρα, φωτογραφίες από τις φερόμενες μονάδες των τριών τηλεφώνων έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.

Αυτές οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι η Samsung παραιτείται από το σχεδιασμό περιγράμματος (στο οποίο το περίβλημα της πίσω κάμερας συνδέεται με το μεταλλικό πλαίσιο του τηλεφώνου) για τα Galaxy S23 και S23+ και το ευθυγραμμίζει περισσότερο με το Galaxy S23 Ultra και πολλά άλλα τηλέφωνα Samsung, συμπεριλαμβανομένου του  Galaxy A32, που κυκλοφόρησε τον τελευταίο περίπου χρόνο. Οι φακοί της κάμερας προεξέχουν ξεχωριστά στο πίσω μέρος και μερικοί θα μπορούσαν να πουν ότι μειώνει λίγο το σχέδιο.

Το Galaxy S23 Ultra, εν τω μεταξύ, μοιάζει λίγο πολύ με το Galaxy S22 Ultra, κάτι που είναι αναμενόμενο. Ωστόσο, ο σχεδιασμός αυτών των εικονικών μονάδων διαφέρει από αυτόν που είδαμε στα renders που διέρρευσαν, καθώς δείχνουν την υποδοχή SIM στο πλάι αντί για το κάτω μέρος. Τούτου μας κάνει να θεωρούμε πως τίποτα δεν φέρει ακρίβεια όσον αφορά τις διαρροές, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί.

Αλλά καθώς πλησιάζουμε προς το 2023, όλες οι αμφιβολίες μας είναι πιθανό να καταρριφθούν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς περισσότερες διαρροές έρχονται στο διαδίκτυο. Η σειρά Galaxy S23 αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, με τις πωλήσεις να φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν στις 17 Φεβρουαρίου.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...