Jump to content

Τα βασικά χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου OnePlus αποκαλύφθηκαν


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Στο πρώτο δεκαήμερο αυτού του μήνα, διαδόθηκε μια νέα πληροφορία από την OnePlus πως συνεργάζεται με τον δημοφιλή κατασκευαστή πληκτρολογίων KeyChron. Χθες η εταιρεία αποκάλυψε μερικές βασικές λεπτομέρειες για το πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο της και επιβεβαίωσε επίσης τη διαθεσιμότητα του αξεσουάρ υπολογιστή. Αποτελεί μέρος της σειράς OnePlus Featuring.

Το πληκτρολόγιο OnePlus θα διαθέτει σώμα αλουμινίου για μια premium εμπειρία. Λέγεται ότι είναι σχολαστικά κατασκευασμένο με εξαιρετικά ακριβές αλουμίνιο CNC που εγγυάται μια μεταξένια απαλή αίσθηση. Το επερχόμενο αξεσουάρ υπολογιστή από την γνωστή δημιουργό κατασκευάστρια, έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει σχεδιασμό Double Gasket που εξασφαλίζει ακριβή βαθμονομημένη και πιο απαλή ενεργοποίηση σε συνδυασμό με έναν ικανοποιητικό ήχο. Τα πλήκτρα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο ενός πληκτρολογίου. Η OnePlus δήλωσε ότι ο ήχος που ακούμε στα μηχανικά πληκτρολόγια μειώνεται ενώ διατηρεί μια ανώτερη εμπειρία πληκτρολόγησης. 

Το πληκτρολόγιο OnePlus θα περιλαμβάνει προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά, όπως διακόπτες με δυνατότητα εναλλαγής και ευέλικτο υλικολογισμικό ανοιχτού κώδικα. Το πρώτο λέγεται ότι προσφέρει γρήγορες και ομαλές αλλαγές διακοπτών για μοναδική εξατομίκευση. Το υλικολογισμικό ανοιχτού κώδικα θα παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα φώτα RGB και τα πλήκτρα remap ξεκλειδώνοντας το πλήρες δυναμικό του πληκτρολογίου.

Το πληκτρολόγιο OnePlus θα χρησιμεύσει ως λύση all-in-one για τις ανάγκες πληκτρολογίου των χρηστών. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί απρόσκοπτα με Windows και Mac. Η διάταξη ταιριάζει με το πληκτρολόγιο MacBook. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο είναι επίσης συμβατό με Linux.

Η OnePlus αποκάλυψε ότι το πρώτο της πληκτρολόγιο θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Φεβρουάριο. Η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου και θα κυκλοφορήσει από τον Μάιο του 2023.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...