Jump to content

Η Apple επιβεβαιώνει ότι χρησιμοποιεί αισθητήρες κάμερας Sony για τα iPhone της


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλοι οι γνώστες και μη στη βιομηχανία των smartphones γνωρίζουν ότι η Apple κρατά κρυφούς τους προμηθευτές της και δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά της περί των τεχνικών προδιαγραφών των προϊόντων της, επομένως η επίσκεψη του Tim Cook στις εγκαταστάσεις της Sony για αισθητήρες CMOS είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Οι αναλυτές και οι θαυμαστές το υποπτεύονται εδώ και καιρό και ο Tim Cook παραδέχτηκε τελικά ότι η Apple συνεργάζεται με τη Sony για πάνω από μια δεκαετία. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple δημοσίευσε μια φωτογραφία του CEO της Sony, Kenichiro Yoshida, που τον δείχνει γύρω από μια εγκατάσταση της Sony.

Η εταιρεία με έδρα το Cupertino δεν είναι πολύ ανοιχτή στο να μοιράζεται πληροφορίες ούτε για τους προμηθευτές μπαταριών, chip’s και οθονών της, αλλά οι αναλυτές της εφοδιαστικής αλυσίδας αποκάλυψαν ότι η Corning κατασκευάζει τα μπροστινά και πίσω γυάλινα φύλλα της Apple, ενώ η Samsung και η LG προμηθεύουν την πλειονότητα των πάνελ OLED. Τα chip’s, φυσικά, προέρχονται από την TSMC.

Ωστόσο, η συμφωνία Sony-Apple για το υλικό της κάμερας ήταν ακόμη σε μεγάλο βαθμό ανεπιβεβαίωτη και από ότι φαίνεται, δεν θα τελειώσει σύντομα. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η Sony εργάζεται σε έναν νέο αισθητήρα που χρησιμοποιεί τεχνολογίες ημιαγωγών, αφήνοντας περισσότερο φως και μειώνοντας την πιθανότητα υπο-έκθεσης ή υπερβολικής έκθεσης. Φυσικά, αυτός ο αισθητήρας θα καταλήξει στα iPhone μελλοντικής γενιάς.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...