Jump to content

Τα vivo Y35 και Y22S είναι τα ιδανικά Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τους λάτρεις της Φωτογραφίας από Smartphone!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η vivo Κορυφαίος Κατασκευαστής Smartphones στην Κίνα με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία καμερών για τους λάτρεις της φωτογραφίας από Smartphones, συνεχίζει να προσφέρει ανώτερης Τεχνολογίας και Σχεδιασμού κινητές συσκευές, συνεχίζοντας την δυναμική πορεία που ξεκίνησε στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο.

Η εταιρεία, η οποία είναι και επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ενδυναμώνει διαρκώς το brand name της, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει οτι αξίζει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των τελικών καταναλωτών, με smartphones που ξεχωρίζουν για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής!

Τα vivo Y35 και Y22S είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα καθώς ξεχωρίζουν με τα specs, την εμφάνιση και το value for money που προσφέρουν, απευθυνόμενα στον μέσο χρήστη και υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες της καθημερινότητάς του. Εκ πρώτης όψεως δεν έχουν μεγάλες διαφορές, τουλάχιστον εμφανισιακά. Το πάχος τους είναι 8,3-8,4mm και οι διαστάσεις τους σε λογικά επίπεδα, με το πίσω μέρος να είναι ελκυστικό και να αποπνέει ποιότητα, στην αφή και στην όψη. Είτε επιλέξετε το «καρέ» σχέδιο του Y35, είτε το ματ αλλά γυαλιστερό του Y22s, θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κατασκευή και το grip. Αμφότερες οι συσκευές είναι κατά IP54 προστατευμένες απέναντι σε νερό και σκόνη, κάτι που σίγουρα θα σας χρειαστεί κάποια μέρα και θα νιώθετε ευγνωμοσύνη για την ιδιότητά τους αυτή.

Οι IPS οθόνες των 6,58-6,55” δείχνουν επίσης ίδιες, με notch-σταγόνα στο πάνω μέρος και αρκετά καλή χρωματική απόδοση, αλλά εδώ το Y35 δείχνει γιατί θα είναι η επιλογή του κάπως πιο απαιτητικού χρήστη. Με 90 Hz refresh rate και μεγαλύτερη φωτεινόττητα (550 nits HBM), αλλά και FullHD+ ανάλυση έναντι της HD+ του vivo Y22S, το panel του vivo Y35 θα καλύψει και τον gamer, και τον outdoors χρήστη, και γενικότερα όποιον θέλει κάτι πάνω από το «βασικό» spec. Από πλευράς επιδόσεων, τα Y35 και Y22S βασίζονται στο αποδοτικό Snapdragon 680 4G chipset της Qualcomm, με την Adreno 610 GPU να αναλαμβάνει την επεξεργασία των γραφικών. Οι επιδόσεις είναι υψηλές, λοιπόν, ακόμα και για multitasking, αλλά η κατανάλωση παραμένει χαμηλά στις περισσότερες περιπτώσεις χάρη στους 4+4 πυρήνες. Ο αποθηκευτικός χώρος επεκτείνεται μέσω microSD αν το θελήσετε και έτσι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από GB!

Όσο για το νευραλγικό κομμάτι του software, το Funtouch 12 (Android 12) και h αναβάθμιση σε Android 13 που έρχεται σύντομα, καθιστά τα δύο μοντέλα “up-to-date”. Το interface είναι εύχρηστο, καλαίσθητο και λειτουργικό, προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής για να έρθει απόλυτα στα «μέτρα» σας!

Η κάμερα είναι πλέον σημαντικός παράγοντας για κάθε χρήση σε ένα smartphone και εδώ το vivo Y35 έχει το «κάτι» παραπάνω. Φωτογραφίες και video είναι υψηλής ποιότητας και στις δύο περιπτώσεις χάρη στον 50MP κύριο αισθητήρα, με PDAF και διάφραγμα f/1.8, ενώ και η 2MP macro κάμερα είναι παρούσα στα δύο μοντέλα για κοντικές λήψεις. Το Y35, όμως, έχει τριπλή κάμερα, αφού διαθέτει και μια 2MP depth κάμερα για πληροφορίες βάθους πεδίου και επαγγελματικά πορτραίτα! Διπλάσιας ανάλυσης είναι και η selfie κάμερα του Y35, στα 16MP, με υποστήριξη HDR, κάτι που δεν θα βρείτε στην  8MP selfie του vivo Y22S (ικανή, ωστόσο, να καλύψει τις βασικές σας ανάγκες).

Wi-Fi (5), Bluetooth (5.0) με A2DP και LE, NFC, USB-C 2.0 με OTG αλλά και audio jack 3,5mm είναι υπεραρκετά από πλευράς συνδεσιμότητας για τα περισσότερα καθημερινά tasks, αλλά για τους λάτρεις των ασύρματων ακουστικών και του καλού ήχου, το vivo Y35 υποστηρίζει και μετάδοση 24-bit/192KHz! Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλαϊνό power/lock πλήκτρο και είναι γρήγορος στη λειτουργία του, αλλά και βολικός.

Τέλος, η μπαταρία των 5.000mAh και στις δύο συσκευές της vivo θα σας προσφέρει άνετα 1,5+ μέρα αυτονομίας, αλλά αν θέλετε πολύ γρήγορη φόρτιση, το Y35 θα είναι η επιλογή σας, αφού υποστηρίζει 44W ισχύ για 0-70% σε 34’! Ειδάλλως, με 18W φορτιστή η μπαταρία του Y22s θα φτάσει στο 70% μέσα σε περίπου 70’, όχι και άσχημα, ενώ να σημειωθεί οτι μέσω καλωδίου μπορείτε να φορτίσετε άλλες συσκευές σας, μέσω των Y35 και Y22S!

Τα vivo Y35 και vivo Y22S είναι δύο κορυφαίας τεχνολογίας και καμερών mid-range smartphones που εν όψει εορτών μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή απλώς να γίνουν οι δικοί σας, καθημερινοί τεχνολογικοί «σύντροφοι» που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...