Jump to content

Γρήγορη φόρτιση 100W επιβεβαιώνει η πιστοποίηση 3C του OnePlus 11


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπρος ολοταχώς από την OnePlus για να κυκλοφορήσει οσονούπω το νέο της OnePlus 11. Φημολογείται ότι είναι η επόμενη ναυαρχίδα που θα προσφέρει η εταιρεία, πιθανότατα θα είναι ο διάδοχος του OnePlus 10 Pro. Οι προδιαγραφές και τα renders του OnePlus 11 έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν μέσω διαρροών. Το νεότερο chip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 αναμένεται να τροφοδοτήσει τη συσκευή.

Τώρα, η συσκευή εμφανίστηκε στην πιστοποίηση 3C αποκαλύπτοντας ορισμένες βασικές λεπτομέρειες για τη συσκευή. Η καταχώριση φέρει τη συσκευή με τον αριθμό μοντέλου PHB110. Σύμφωνα με την καταχώριση πιστοποίησης, ο μετασχηματιστής OnePlus 11 θα χειρίζεται ισχύ εξόδου 5V/2A και 5-11V/9,1A και έχει τον αριθμό μοντέλου VCBAJACH. Η επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 100W με βάση αυτά τα στοιχεία. Η λίστα δεν αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες.

Όσο για άλλες προδιαγραφές, οι μέχρι στιγμής διαρροές αποκαλύπτουν ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Μπορεί να περιέχει έως και 16 GB μνήμης RAM και 256 GB ενσωματωμένη μνήμης. Μια μπαταρία 5.000 mAh με δυνατότητες φόρτισης 100 W υποστηρίζεται ότι είναι η πηγή ενέργειας της συσκευής.

Η επερχόμενη ναυαρχίδα αναμένεται να περιλαμβάνει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 2K, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Το σύστημα κάμερας τριπλής πίσω κάμερας στο OnePlus 11 μπορεί να αποτελείται από έναν αισθητήρα Sony IMX890 50MP, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 48MP και έναν τηλεφακό 32MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...