Jump to content

Η Motorola ανακοινώνει νέα εκδήλωση στις 15 Δεκεμβρίου, αναμένεται το Moto X40


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα εξέδωσε νέο ανακοινωθέν η Motorola και αναφέρει πως θα αποκαλύψει ένα νέο προϊόν στις 15 Δεκεμβρίου στην Κίνα. Το teaser που μοιράστηκε στο Weibo περιλαμβάνει δύο smartphones – ένα με κεντρική οπή στην οθόνη και ένα άλλο χωρίς αυτήν. Το τελευταίο θα μπορούσε να είναι μια έκδοση με ενσωματωμένη κάμερα κάτω από την οθόνη. Η Motorola δεν αποκάλυψε ρητά το όνομα του προϊόντος, αλλά δεδομένου ότι το Edge X30 παρουσιάστηκε περίπου την ίδια εποχή πέρυσι, η εταιρεία που ανήκει στη Lenovo θα μπορούσε να αποκαλύψει το Moto X40 την επόμενη Τετάρτη.

Η Motorola δεν έχει αποκαλύψει τίποτα ακόμα για το X40, αλλά αναμένεται να έχει το Snapdragon 8 Gen 2, αφού εντοπίστηκε στο AnTuTu με την τελευταία ναυαρχίδα chip της Qualcomm.

Ένα άλλο μοντέλο smartphone της Motorola με κωδικό XT2301-5, πιστεύεται ότι είναι το X40 που εντοπίστηκε στην TENAA με συνοδευόμενες εικόνες και τις προδιαγραφές του, συμπεριλαμβανομένης μιας κυρτής οθόνης FullHD+ 6,67″, 8GB/12GB/18GB RAM και 128G/256GB/512GB αποθηκευτικού χώρου.

Το XT2301-5 διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος (50MP+50MP+12MP), σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.950 mAh, αν και υπάρχει μια άλλη παραλλαγή με ονομαστική χωρητικότητα κυψέλης 4.450 mAh.

Κάτι άλλο που έχουμε ακούσει για το Moto X40 Pro, είναι πως αυτό εμφανίστηκε σε renders την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν θα παρουσιαστεί με το μοντέλο βανίλιας στις 15 Δεκεμβρίου.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...