Jump to content

Στις 14η Δεκεμβρίου η κυκλοφορία των αναδιπλούμενων Oppo Find N2


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις όρισε η Oppo την νέα επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής για το Inno Day 2022, την ετήσια εκδήλωση όπου η εταιρεία επιδεικνύει νέες ιδέες και τι πρόκειται να κυκλοφορήσει, όπως π.χ. για το άμεσο μέλλον περιμένουμε τα πτυσσόμενα Find N2 καθώς και ένα νέο προσαρμοσμένο chip.

Σε ένα teaser που δημοσιεύτηκε στο Twitter, γίνεται γνωστό πως το Inno Day 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου – μόλις μια εβδομάδα από σήμερα.

Αυτό το teaser αναφέρει επίσης συγκεκριμένα το “δεύτερο blockbuster chip” της Oppo, σχεδόν σίγουρα αναφέρεται στο MariSilicon X που κυκλοφόρησε η εταιρεία πέρυσι.

Αυτό το chip χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τις δυνατότητες απεικόνισης της Oppo στα διάφορα smartphone της και έχει εμφανιστεί σε συσκευές όπως η σειρά Find X5. Δεν είναι απολύτως σαφές τι επιφυλάσσει η Oppo για αυτή τη δεύτερη γενιά, αλλά είναι υπέροχο να βλέπουμε την εταιρεία να προωθεί τις δικές της προσπάθειες για chip. Φήμες λένε ότι τα μελλοντικά smartphones της Oppo ενδέχεται να στραφούν σε ένα προσαρμοσμένο chip για τις βασικές ανάγκες επεξεργασίας τους, όπως ακριβώς έχει πράξει η Google με τη σειρά Pixel.

Ίσως λίγο πιο συναρπαστικό, ωστόσο, είναι ότι θα λάβουμε το επόμενο σετ αναδιπλούμενων smartphones της Oppo στην Inno Day, τη σειρά Find N2. Αυτό περιλαμβάνει το Oppo Find N2, το οποίο είναι μια συσκευή τύπου Galaxy Z Fold που αντικαθιστά το Oppo Find N που μας άρεσε πολύ πέρυσι. Αυτή η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου την ίδια ώρα με την εκδήλωση, αλλά ο αδελφός της μπορεί να καθυστερήσει λίγο.

Η Oppo και ο CPO της OnePlus, ο Pete Lau, δημοσίευσαν ένα teaser επιβεβαιώνοντας ότι θα δούμε αυτά τα νέα πτυσσόμενα την επόμενη εβδομάδα, δείχνοντας τον μεντεσέ που φαίνεται να βρίσκεται στη μικρότερη πλευρά, υπονοώντας ότι μπορεί να είναι για το Find N2 Flip.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...