Jump to content

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Twitter 2.0 αποκαλύφθηκαν από τον Elon Musk


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια πρόσφατη ομιλία του Elon Musk, επικεντρώθηκε στις νέες αλλαγές που έπονται για το Twitter και ουσιαστικά προβλήθηκαν διαφάνειες που αποκάλυψαν ορισμένα χαρακτηριστικά της έκδοσης Twitter 2.0. Οι διαφάνειες περιέχουν επίσης ορισμένα στατιστικά στοιχεία για την εταιρεία από τότε που ανέλαβε. Με απλά λόγια, το Twitter 2.0 είναι το όραμα του Musk για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε ο Musk, από τις 16 Νοεμβρίου, ο αριθμός των νέων εγγραφών στο Twitter έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Συγκεκριμένα, έπληξε κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια την ημέρα τις τελευταίες 7 ημέρες. Πρόκειται για αύξηση 66% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ο αριθμός των ενεργών λεπτών χρηστών έφτασε κατά μέσο όρο τα 8 δισεκατομμύρια λεπτά την ημέρα τις τελευταίες 7 ημέρες. Πρόκειται επίσης για αύξηση 30% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Και οι δύο αριθμοί είναι ρεκόρ.

Οι προσδοκίες από το Twitter 2.0

Επιπλέον, οι διαφάνειες αποκαλύπτουν ότι η ρητορική μίσους είναι πλέον χαμηλότερη στο Twitter. Ωστόσο, οι ψεύτικοι λογαριασμοί αρχικά αυξήθηκαν και στη συνέχεια έπεσαν. Αυτό ισχύει για αναφερόμενες περιπτώσεις πλαστοπροσωπίας. Mia διαφάνεια παραθέτει επίσης τις λειτουργίες και τους στόχους που έχει διατυπώσει ο Musk για το Twitter 2.0. Αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες όπως μεγαλύτερα tweets, βίντεο, πληρωμές, κρυπτογραφημένα DM, επανεκκίνηση της μπλε επαλήθευσης, κ.ά. Κρίνοντας από το slideshow, το Twitter συνεχίζει επίσης τις προσλήψεις μετά από μαζικές απολύσεις και παραιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανάληψη του Twitter από τον Elon Musk, άρχισαν μεγάλες αντιδράσεις. Όλα ξεκίνησαν από τα κορυφαία στελέχη, απολύοντας τέσσερα στελέχη την ίδια μέρα που ο ίδιος πάτησε το πόδι του στο Twitter. Λίγες μέρες αργότερα, τουλάχιστον 3500 υπάλληλοι του Twitter απολύθηκαν. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει ασφάλεια εργασίας στο Twitter και δεν μπορούν όλοι να αντεπεξέλθουν στην ένταση. Περίπου 1000 υπάλληλοι του Twitter παραιτήθηκαν οριστικά. Αυτό μείωσε το εργατικό δυναμικό της εταιρείας από 7.000 σε λίγο περισσότερο από 2.500. Φαίνεται τώρα ότι ο Elon Musk θα προσλάβει μερικούς ειδικούς για να κάνει το Twitter να λειτουργήσει ξανά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

 Συγκεκριμένα, έπληξε κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια την ημέρα τις τελευταίες 7 ημέρες. 

Τι εννοεί ο ποιητής

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...