Jump to content

Σε νέα περιορισμένη έκδοση το Xiaomi 12T Pro με επιρροές από την σύγχρονη τέχνη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο καλλιτεχνικό στερέωμα το όνομα του Daniel Arsham είναι αναγνωρίσιμο και η Xiaomi απευθύνθηκε στον εν λόγω κύριο για να υπάρξει η ξεχωριστή Daniel Arsham Edition του Xiaomi 12T Pro! O περιβόητος καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανέπτυξε τη συσκευή ως “γλυπτό με σκοπό να είναι και ένα άκρως λειτουργικό αντικείμενο”.

Η ίδια η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μνήμες 12/256 GB, chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και κάμερα 200 MP, αλλά το πίσω πλαίσιο είναι πράσινο, με χάλκινους κρυστάλλους που λάμπουν αν το αναστρέφει κάποιος υπό γωνία.

Ο Daniel Arsham είπε ότι σε 20 χρόνια οι άνθρωποι που θα έχουν αυτό το τηλέφωνο θα το χρησιμοποιούν ως γλυπτικό αντικείμενο, που θα συνδέεται με μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο και θα το μεταφέρει πέρα ​​από τη λειτουργικότητά του. Ο concept artist πειραματίστηκε με τη δημιουργία διαφορετικών υφών, επομένως το πίσω πάνελ είναι αποτέλεσμα “των γλυπτικών προτάσεων της απαρχαιότητας και των φυσικών διαβρώσεων σε ένα smartphone”.

Η Xiaomi είπε ότι η συνεργασία βασίζεται “προς ένα φανταστικό μέλλον ψηφιακής αποϋλοποίησης” και καθοδηγείται από τις βασικές αξίες της εταιρείας για καινοτομία, σχεδιασμό και παραγωγή. Αυτό το μοναδικό τηλέφωνο θα κοστίζει 899€ και θα κατασκευαστούν μόνο 2.000 μονάδες.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 5 Δεκεμβρίου, με την κανονική πρώτη πώληση του Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition να έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου στο mi.com, καθώς και στο highsnobiety.com.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...