Jump to content

Το Huawei Watch GT 3 Pro σε ένα ανεπανάληπτο Black Friday deal!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Είναι πολύ πιθανό να κινείστε ήδη κι εσείς σε ρυθμούς… Black Friday, όπως οι περισσότεροι από εμάς. Οι επιλογές πολλές, οι προσφορές πάμπολλες, οι κατηγορίες gadgets, δεκάδες. Αν αυτό που σας λείπει, όμως, είναι ένα high-end smartwatch, τότε μάλλον αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο HUAWEI GT 3 Pro, στην ceramic ή titanium εκδοχή του, αφού θα το βρείτε αισθητά φθηνότερα μόνο για αυτές τις μέρες!

Η παράδοση της HUAWEI στην κατηγορία των wearables είναι ήδη αρκετά μεγάλη και για όσους αναζητούν κορυφαία έξυπνα ρολόγια, η εταιρεία πάντα έχει επιλογές στη γκάμα της. Πλέον η επιλογή αυτή είναι το Watch GT 3 Pro, το οποίο ενσωματώνει όλη την τεχνολογία αλλά και την τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή smartwatches. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την Titanium με 46mm watchface και την Ceramic με 43mm watchface, το Watch GT 3 Pro απευθύνεται σε όλους και για όλες τις περιστάσεις. Για μικρό ή μεγαλύτερο καρπό, για γυναίκες και άνδρες, για casual ή επίσημες… καταστάσεις, με εναλλάξιμα (όπως πάντα) λουράκια, premium υλικά και ξεχωριστή εμφάνιση.

Αν μη τι άλλο, το πιο εντυπωσιακό, νέο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΕΚΓ) με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση που υποστηρίζει και μπορεί να πραγματοποιήσει το νέο Watch GT 3 Pro. Με τον υψηλής ακρίβειας αισθητήρα ΕΚΓ που διαθέτει, μπορεί να αναλύσει σε πραγματικό χρόνο την λειτουργία της καρδιάς σας, ακόμα και να ελέγξει για πιθανή κολπική μαρμαρυγή που συχνά μπορεί να μην γίνει άμεση αντιληπτή και απαιτεί άμεση δράση και αντιμετώπιση. 30 δευτερόλεπτα αρκούν για τα παραπάνω και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού σας, για να είστε σίγουροι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν μπορούμε να το κρύψουμε, τo Titanium μας ταίριαξε περισσότερο στις μέρες που περάσαμε με τα δύο μοντέλα, με το μεταλλικό του case από τιτάνιο (προφανώς) να του χαρίζει ένα βάρος μόλις 54 gr χωρίς το λουράκι, κάτι που θα ήταν ανήκουστο πριν μερικά χρόνια, για ένα πλήρες ρολόι με τόσο μεγάλη μπαταρία και γεμάτο αισθητήρες. Το μπρασελέ από τιτάνιο είναι μια επιλογή, αλλά υπάρχουν και δερμάτινο αλλά και μαύρο συνθετικό λουράκι, ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Για μικρότερο μέγεθος και πιο elegant εμφάνιση, όμως, η HUAWEI φρόντισε φέτος να μας παρουσιάσει και την ceramic edition του κορυφαίου της ρολογιού, από λευκό νανοκρυσταλλικό κεραμικό υλικό για το case αλλά και το λουράκι, εκτός αν προτιμάτε το λευκό, δερμάτινο λουράκι του. Σε κάθε περίπτωση το κρύσταλλο από ζαφείρι προστατεύει τις εξαιρετικές σε απόδοση και απόκριση οθόνες AMOLED των 1,43 ή 1,32” αντίστοιχα, μέσω των οποίων κάνετε σχεδόν τα πάντα, σε συνδυασμό με την περιστρεφόμενη «κορώνα» στο πλάι, όπως και το δευτερεύον πλήκτρο λειτουργιών. All in all, ένα πραγματικό «κόσμημα» στο χέρι σας που μπορεί να σας συνοδεύσει σε κάθε περίσταση (όντας και αδιάβροχο κατά IP68 έως και σε βάθος 30 μέτρων) με ευκολία, κομψότητα και… γεμάτο τεχνολογία!

Το ισχυρό hardware που κρύβεται στο εσωτερικό του Watch GT 3 Pro, όπως και οι αισθητήρες του (επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, οπτικός αισθητήρας καρδιακών παλμών, αισθητήρες πίεσης αέρα και θερμοκρασίας, γεωμαγνητικός αισθητήρας), συνδυάζονται αρμονικά με… το HarmonyOS 2.0 λειτουργικό του αλλά και την πασίγνωστη και δημοφιλή εφαρμογή HUAWEI Health, για να γίνει το ρολόι ένας πραγματικός σύντροφος και σύμβουλος υγείας και fitness, 24/7! Με 100+ λειτουργίες προπόνησης, διαρκή έλεγχο της καρδιακής σας λειτουργίας, των επιπέδων stress, της ποιότητας του ύπνου σας και της φυσικής σας δραστηριότητας, δεν χρειάζεστε πραγματικά τίποτα περισσότερο για να διατηρείστε εντός προγράμματος και να… θυμάστε να φροντίζετε τον εαυτό σας, μέσα στην πίεση της καθημερινότητας. Τις παραγωγικές σας ώρες μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις, να δείτε τα notifications, να δείτε μηνύματα και e-mails (αλλά και να στείλετε ένα quick reply), να ελέγξετε μουσική, κάμερα και πολλά ακόμη μέσω του ρολογιού, αλλά και να σταματήσετε τα πάντα για να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες χαλάρωσης, με την πολύτιμη καθοδήγησή του. Οι διαθέσιμες 3rd party εφαρμογές για το HarmonyOS 2.0 είναι πολλές και θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, ενώ το GPS, το NFC και το τελευταίας γενιάς Bluetooth connectivity σας λύνουν τα χέρια και επιτρέπουν στο smartphone σας να μένει στην τσέπη, εκτός αν πραγματικά το χρειάζεστε.

Αν τα specs δεν σας εντυπωσιάζουν, τα οφέλη του Watch GT 3 Pro στην πραγματική ζωή σίγουρα θα το κάνουν. Αμέτρητα τα παραδείγματα στον ευρύτερο κύκλο μας αλλά και σε όλα τα social media για το πως το «άγρυπνο μάτι» του ρολογιού αλλά και η επαγγελματικού επιπέδου καθοδήγησή του επιτρέπουν την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και των επιδόσεων ενός αθλητή. Ή συνεισφέρουν στην απώλεια βάρους με πλήρη αναφορά καύσεων θερμίδων σε καθημερινή βάση, ειδικά σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και φυσικά με μια HUAWEI Smart Scale ζυγαριά. Εμείς οι ίδιοι καταφέραμε να μπούμε σε… πρόγραμμα με τo smartwatch της HUAWEI, με άμεσα και αισθητά αποτελέσματα μετά από μερικές εβδομάδες προσπάθειας και παρακολούθησης του οργανισμού μας. Για τα connected και smart features του δεν χρειάζονται καν… μαρτυρίες, αφού από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε πόσο χρήσιμα είναι. Για όσους είναι διαρκώς on-the-go, η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης μέσω του ρολογιού είναι σωτήρια. Τα notifications επίσης, όταν κρατάτε ψώνια/πράγματα/το παιδί στα χέρια σας και χτυπάει το κινητό. Η πλοήγηση μέσω χαρτών στην οθόνη του ρολογιού είναι ιδανική για ποδηλάτες και αναβάτες πατινιών ή δικύκλων εν γένει. Η σύνδεση με τα ασύρματα ακουστικά σας για να απολαμβάνετε μουσική αφήνοντας το κινητό στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο κατά την προπόνηση είναι πλέον κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορούμε.

Αν νομίζατε οτι η λίστα τελείωσε, είστε… γελασμένοι! Το HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί επίσης να μετρήσει τη θερμοκρασία του δέρματός σας (και κατ’επέκταση του σώματος), να σας βοηθήσει στη διαχείριση του εμμηνορροϊκού σας κύκλου αλλά και να υπολογίσει το γαλακτικό οξύ στους μύες σας μετά από έντονη φυσική δραστηριότητα. Και παρ’ότι τόση τεχνολογία απαιτεί και αρκετή… ενέργεια, η μπαταρία των νέων Watch GT 3 Pro τους εξασφαλίζει έως και 14 ημέρες τυπικής χρήσης χωρίς φόρτιση, ή 8 μέρες εκτεταμένης χρήσης! Κυριολεκτικά θα… ξεχνάτε να τα φορτίσετε, αλλά όταν χρειαστεί αυτό, η ασύρματη φόρτιση που υποστηρίζουν καθιστά εύκολο το «γέμισμα» της μπαταρίας από οποιονδήποτε υποστηριζόμενο φορτιστή/pad αλλά ακόμα και από το smartphone σας, μέσω αντίστροφης ασύρματης φόρτισης!

Βρείτε τα HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium και HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic σε τιμές… Black Friday, στα 398,99 και 299,99 αντίστοιχα και απολαύστε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν στο έπακρο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...