Jump to content

Σας σώζει στο Apple Watch η νέα λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο watchOS 9 ανάμεσα σε μια πληθώρα λειτουργιών θα βρείτε και την νέα εξοικονόμηση ενέργειας για το Apple Watch με δυνατότητα ενεργοποίησης είτε μέσω της οθόνης ρυθμίσεων ή του κέντρου ελέγχου. Όπως και το iPhone, το Apple Watch θα ειδοποιεί αυτόματα τον χρήστη όταν το επίπεδο της μπαταρίας είναι κάτω από το 10% από προεπιλογή. Αυτό θα επιτρέψει στον χρήστη να επιλέξει εάν θα εισέλθει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Στην ενημέρωση, η Apple εξηγεί τη νέα δυνατότητα.

“Όταν η ισχύς της μπαταρίας του Apple Watch πέσει στο 10%, θα ερωτηθείτε εάν θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Όταν το Apple Watch φορτιστεί στο 80%, θα απενεργοποιήσει αυτόματα τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας”.

Μια μικρή αναφορά για την εξοικονόμησης ενέργειας του Apple Watch

Αφού το ρολόι εισέλθει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, θα απενεργοποιήσει αυτόματα τις λειτουργίες που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια στο smartwatch. Ορισμένες από τις λειτουργίες που θα απενεργοποιηθούν περιλαμβάνουν την Always-On Display και την αρρυθμία. Οι ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών, οι μετρήσεις καρδιακού ρυθμού και οξυγόνου στο αίμα, καθώς και οι υπενθυμίσεις προπόνησης θα απενεργοποιηθούν παράλληλα.

Στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εάν το ρολόι εντοπίσει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένο iPhone κοντά, θα απενεργοποιήσει επίσης αυτόματα τις συνδέσεις δεδομένων Wi-Fi και δικτύου κινητής τηλεφωνίας, τις εισερχόμενες κλήσεις και τις ειδοποιήσεις εφαρμογών. Όσον αφορά τις άλλες δυνατότητες της ενημέρωσης, η Apple λέει: “Το Apple Watch μπαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν το iPhone σας δεν είναι κοντά. Μπορείτε να ανοίξετε μια εφαρμογή για να ζητήσετε σύνδεση δεδομένων. Αυτή τη στιγμή, το Wi-Fi και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Φυσικά, αυτό θα καταναλώσει πολλή ενέργεια. Σε αυτή την λειτουργία, οι αναπάντητες κλήσεις και οι ειδοποιήσεις θα λαμβάνονται κάθε 1 ώρα”.

Μετά την είσοδο στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, το ρολόι θα βελτιστοποιήσει και άλλες λειτουργίες. Θα μειώσει τον ρυθμό ανανέωσης του Siri και των εφαρμογών στο παρασκήνιο κ.λπ. Αυτό γίνεται για να μειωθεί περαιτέρω η κατανάλωση ενέργειας. Ωστόσο, θα υπάρξει μείωση της απόδοσης μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας. Τα κινούμενα σχέδια και η κύλιση ενδέχεται να μην είναι πλέον ομαλά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...