Jump to content

Προειδοποιεί τους υπαλλήλους ο Musk για πιθανή χρεοκοπία του Twitter


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Κόκκινος συναγερμός” χτυπάει από τον Elon Musk, λίγο μετά την αποστολή ενός μαζικού email στο οποίο ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μη επιβίωσης και χρεοκοπίας της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης λόγω της επερχόμενης οικονομικής ύφεσης. Αυτό το καταστροφικό σενάριο θα ισχύσει εάν αποτύχουν να αυξήσουν τα έσοδα από συνδρομές για να αντισταθμίσουν το μειωμένο εισόδημα από τη διαφήμιση.

Το Reuters αναφέρει ότι η αναστάτωση στο Twitter τροφοδοτήθηκε επίσης από την αποχώρηση βασικών στελεχών, συμπεριλαμβανομένου του Chief Information Security Officer και του Yoel Roth, του επικεφαλής του τμήματος Trust & Safety.

Ο Roth επέβλεπε την απάντηση του Twitter στη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και τα ανεπιθύμητα μηνύματα, και τώρα το βιογραφικό του λογαριασμού του στο Twitter αποκαλύπτει ότι είναι “Πρώην Επικεφαλής” στην εταιρεία. Ο Chief Privacy Officer και ο Chief Compliance Officer αποχώρησαν επίσης, σύμφωνα με εσωτερικό μήνυμα του Slack. Ένα άτομο που αποφάσισε να μείνει τουλάχιστον προς το παρόν είναι ο Robin Wheeler, το κορυφαίο στέλεχος διαφημίσεων της εταιρείας.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ παρακολουθεί το Twitter με “βαθιά ανησυχία”, αφού τα στελέχη που ασχολούνταν με ζητήματα περί ιδιωτικής ζωής και συμμόρφωσης, αποχώρησαν από την εταιρεία. Αυτές οι έξοδοι θέτουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κίνδυνο παραβίασης ρυθμιστικών εντολών, αλλά ο δικηγόρος του Musk, Alex Spiro, αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει “έναν εποικοδομητικό συνεχή διάλογο” για το θέμα.

Ο λόγος που η FTC παρακολουθεί την εξέλιξη στο Twitter είναι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν ήδη κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών, όπως αριθμούς τηλεφώνου που δόθηκαν στους διαφημιστές. Ωστόσο, ο Spiro προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, λέγοντας πως “Ο Elon στέλνει πυραύλους στο διάστημα, δεν φοβάται την FTC” χωρίς να διευκρινίσει τη σχέση μεταξύ των δύο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πιο πολυ ραδιοαρβυλες για να γινει ντορος μου κανουν αυτα. Τοσα λεφτα, τοσα επικοινωνιακα τρικς, συζητησεις επι συζητησεων για την πωληση του twitter και ξαφνικα να λεει ο νεος ιδιοκτητης οτι παει για φουντο; Αγορασε δηλαδη κατι χωρις business plan, χωρις να εχει μελετησει-προβλεψει τι θα γινει στο αμεσο μελλον; 

 

Εκτος και αν απο πισω θελει να το παει ο ιδιος για κλεισιμο και γι' αυτο το αγορασε.

Edited by manolog3

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...