Jump to content

Η ενημέρωση iOS 16.2 φέρνει νέα δυνατότητα στην εφαρμογή Stocks


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Ποτέ δεν θα μάθετε ποιο μέρος του διαδικτύου θα χρειαστείτε”, έλεγε το διαφημιστικό του 2007 της Apple τότε που εγκαινίαζε την εφαρμογή Stocks. Επίσης, έκανε διαρκώς λόγο για το πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το κινητό Safari για να προγραμματίσετε διακοπές. Καθώς ανοίγει η εφαρμογή Stocks, ο εκφωνητής επισημαίνει ότι κοιτάζοντας τις τρέχουσες  τιμές των μετοχών, μπορείτε να προσδιορίσετε εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ακόμη και διακοπές.
Η Apple κάνει μια αλλαγή στην εφαρμογή Stocks

Στην πρόσφατη έκδοση beta του iOS 16.2 η Apple πραγματοποιεί ορισμένες αλλαγές, όπως τον καλύτερο έλεγχο στις μετοχές.

Αυτό θα σας επιτρέψει να ταξινομήσετε τα κοινόχρηστα στοιχεία που ακολουθείτε επιλέγοντας μία από τις ακόλουθες επιλογές:
  • Εγχειρίδιο
  • Αλλαγή τιμής
  • Ποσοστό αλλαγής
  • Κεφαλαιοποίηση αγοράς
  • Σύμβολο
  • Ονομα
Επί του παρόντος, μπορείτε να επιλέξετε μη αυτόματα τη σειρά με την οποία εμφανίζονται οι μετοχές και να επεξεργαστείτε τη σειρά της λίστας παρακολούθησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, με την ενημέρωση, μπορείτε να βάλετε τις μετοχές που παρακολουθείτε να εισαχθούν με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση (οι μετοχές σε κυκλοφορία πολλαπλασιάζονται με την τρέχουσα τιμή μετοχής) στη χαμηλότερη. Εναλλακτικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε τη λίστα έτσι ώστε να εμφανίζει τον μεγαλύτερο κινητήριο παράγοντα της ημέρας διαπραγμάτευσης μεταξύ των μετοχών που ακολουθείτε που εμφανίζονται στην κορυφή και ακολουθούν ο επόμενος μεγαλύτερος κινητοποιητής και ούτω καθεξής. Το ίδιο ισχύει και για άλλες μετρήσεις, όπως η ποσοστιαία αλλαγή.
Πριν εμφανιστεί η ενημέρωση του iOS 16.2 (ή πριν εγκαταστήσετε την έκδοση beta), όταν ανοίξετε την εφαρμογή μετοχών, θα δείτε το όνομα των μετοχών (ή δεικτών) που ακολουθείτε με ένα πράσινο πλαίσιο που θα εμφανίζει διάφορα δεδομένα όταν πατήσετε το κουτί. Θα εμφανίζει την καθαρή αλλαγή τιμής για την ημέρα, την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας και την ποσοστιαία μεταβολή για την ημέρα. Αλλά η αλλαγή των μετρήσεων που βλέπετε για κάθε καταχώριση δεν θα ταξινομήσει τη λίστα σας εκτός και αν έχετε εγκαταστήσει το iOS 16.2 Beta.
Όποια μέτρηση και αν επιλέξετε για την παρακολούθηση των μετοχών που ακολουθείτε στην εφαρμογή μετοχών με iOS 16.2, θα αντικατοπτρίζεται με τη σειρά που εμφανίζονται τα ονόματα μετοχών στο γραφικό στοιχείο Stocks που προσθέτετε στην αρχική σας οθόνη μετά την ενημέρωση στο iOS 16.2 (ή την εγκατάσταση του iOS 16.2 Beta).
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...