Jump to content

Άμεση σύγκριση φωτογραφικών ικανοτήτων Galaxy S23 Ultra και Pixel 7 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για λόγους συγκρισης, ο insider Ice Universe της Samsung δημοσίευσε μια άλλη εικόνα που τραβήχτηκε από το ακυκλοφόρητο Galaxy S23 Ultra για να δείξει πώς ανταγωνίζεται το Galaxy S22 Ultra και το πιο πρόσφατο high-end τηλέφωνο της Google, το Pixel 7 Pro.
Το Galaxy S23 Ultra έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί ότι εγκαταλείπει τον κύριο αισθητήρα 108MP του S22 Ultra για μια τεράστιακάμερα 200MP με μεγαλύτερο διάφραγμα. Ο Ice Universe είχε δημοσιεύσει προηγουμένως δείγμα συγκρίνοντας λήψεις εικόνων μεταξύ του S22 Ultra και του 23 Ultra για να δείξει πώς οι δύο αισθητήρες στοιβάζονται μεταξύ τους και το S23 Ultra αναμφίβολα παρήγαγε μια αισθητά καλύτερη εικόνα.
Αυτή τη φορά έχει συμπεριληφθεί και μια εικόνα του Pixel 7 Pro για να μας δώσει μια καλύτερη εικόνα για το πώς τα πάει το S23 Ultra έναντι των δύο  τηλεφώνων.
Τα τρία τηλέφωνα χρησιμοποιήθηκαν για να τραβήξουν μια φωτογραφία που μοιάζει με μια κολοκύθα και μια παπάγια και ο Ice ρώτησε πρώτα τους ακόλουθούς του ποια φωτογραφία τους άρεσε περισσότερο μετά το ζουμ, χωρίς να αποκαλύψει ποια φωτογραφία τραβήχτηκε από ποιο τηλέφωνο. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ψήφισε την πρώτη εικόνα, η οποία τραβήχτηκε από το S23 Ultra.
Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το S23 Ultra έκανε καλύτερη δουλειά από το S22 Ultra, αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχει διατηρήσει λεπτές λεπτομέρειες όπως οι ραβδώσεις και οι γραμμές στα φρούτα καλύτερα από το Pixel 7 Pro, το οποίο τυχαίνει να είναι ένα από τα τα καλύτερα πρόσφατα τηλέφωνα με τόσο εξαιρετική κάμερα.
Ένας αισθητήρας υψηλότερου αριθμού megapixels έχει ένα πλεονέκτημα έναντι μιας μονάδας χαμηλότερης ανάλυσης, όπως η κύρια κάμερα 50MP του Pixel 7 Pro, όταν πρόκειται για ψηφιακό ζουμ. Αυτό συμβαίνει επειδή μια κάμερα με υψηλότερο αριθμό megapixels διατηρεί αρκετές λεπτομέρειες για να διασφαλίσει ότι τα μεμονωμένα pixel δεν γίνονται δυσδιάκριτα όταν κάνετε ζουμ σε μια εικόνα.
Έτσι, παρόλο που το Pixel 7 Pro έχει χάσει από το S23 Ultra στη συγκεκριμένη σύγκριση, δεν δείχνει την πλήρη εικόνα και μένει να δούμε αν τα μικρότερα pixel της μονάδας 200MP του S23 Ultra θα το κάνουν να χάσει από αισθητήρες με μεγαλύτερους pixel, τα οποία θεωρητικά μπορούν να συλλάβουν περισσότερο φως.

Ανεξάρτητα από το πώς τα καταφέρνει το S23 Ultra απέναντι στον άμεσο ανταγωνισμό του, η κάμερα 200MP ακούγεται πολύ συναρπαστική και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις της φωτογραφίας. 

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι ο διακοσιάρης του S23 Ultra και μιας ίντσας θα είναι τέλειο!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...