Jump to content

Η δοκιμή του Pixel 7 Pro αποκαλύπτει αδυναμία στο πλαίσιο της κάμερας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος αφήσει μια κριτική για την συνολική σχεδίαση της σειράς Pixel 7, θα συμφωνήσει με την γνώμη πολλών ότι η συσκευή είναι η ίδια με το προηγούμενο μοντέλο Pixel 6. Ωστόσο, οι πιο παρατηρητικοί θα αντιληφθούν αμέσως ότι η Google έκανε μια σημαντική αλλαγή – το “κάλυμμα” της κάμερας είναι πλέον καλυμμένο με μέταλλο αντί για γυαλί. Αυτό θα το κάνει πιο ανθεκτικό, σωστά; Λοιπόν, όπως ανακάλυψε ο JerryRigEverything, η απάντηση είναι στην πραγματικότητα η αντίθετη.

Η δοκιμή αντοχής του Google Pixel 7 Pro ξεκινά με κάτι βασικό – πόσο γρήγορα το τηλέφωνο αρχίζει να παθαίνει βλάβη ως προς το εξωτερικό της κομμάτι. Η μεταλλική ταινία του συγκροτήματος της κάμερας κράτησε μόνο λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν τα πρώτα ορατά σημάδια.

Τα χειρότερα εμφανίζονται στην συνέχεια, όπου γίνεται φανερό πως η Google δεν έκανε απλώς την κάμερα μεταλλική, αλλά την επέκτεινε στο πλάι και αυτό έχει θέσει σε κίνδυνο την ακαμψία του τηλεφώνου – ενώ το Pixel 6 Pro επιβίωσε στη δοκιμή κάμψης, το 7 Pro τα πήγε χειρότερα όταν δέχτηκε πίεση από το πίσω μέρος.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να δείτε πώς αποδίδει το Gorilla Glass Victus – προστατεύει την οθόνη 6,7″ στο μπροστινό μέρος καθώς και στα πίσω πάνελ. Λοιπόν, εκτός από το εξόγκωμα της κάμερας, όπως δείχνει αυτό το βίντεο, το μέταλλο δεν είναι πάντα καλύτερο από το γυαλί.

Η μετακίνηση της γραμμής της κεραίας ενάντια στο εξόγκωμα της κάμερας μπορεί να ήταν μια κακή απόφαση, καθώς επίσης δημιούργησε ένα αδύναμο σημείο, επομένως το μέταλλο δεν φέρει όλη την ευθύνη εδώ.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...