Jump to content

Μια γρήγορη ματιά στις βασικές προδιαγραφές του Xiaomi 13 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν από οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση, έρχεται μια νέα διαρροή να μας αναστατώσει σχετικά με τις βασικές προδιαγραφές του επερχόμενου Xiaomi 13 Pro.

Τα νέα έρχονται από τον γνωστό tipster Yogesh Brar που μοιράστηκε τις πληροφορίες στο Twitter. Σύμφωνα με το tweet του, το premium τηλέφωνο επόμενης γενιάς από τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα θα διαθέτει οθόνη E6 AMOLED 6,7 ιντσών που υποστηρίζει τεχνολογία LTPO. Με άλλα λόγια, μπορούμε να περιμένουμε τουλάχιστον υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Περί του εσωτερικού, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με ένα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC που συνδυάζεται είτε με 8 GB ή 12 GB μνήμης RAM και είτε 128 GB, 256 GB ή 512 GB εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης.

Στο πίσω μέρος, το Xiaomi 13 Pro φέρεται να διαθέτει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50MP Sony IMX989 που έχει μέγεθος 1 ίντσας, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 50MP και έναν άλλο τηλεφακό 50MP. Εν τω μεταξύ, το μπροστινό μέρος θα φιλοξενεί μια selfie κάμερα 32MP. Συγκεκριμένα, η κάμερα θα διαθέτει και βελτιστοποιήσεις Leica, κάτι που αναμενόταν από τη στιγμή που οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν.

Η διαρροή ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα τρέχει με Android 13 OS MIUI 14 out of the box. Το Xiaomi 13 Pro φέρεται να τροφοδοτείται από μια μεγάλη μπαταρία 4.800 mAh που θα υποστηρίζει μια εντυπωσιακή γρήγορη φόρτιση 120 W. Πιθανότατα θα υποστηρίζει επίσης ασύρματη φόρτιση καθώς και αντίστροφη φόρτιση. Αυτή η τεχνολογία φόρτισης θα συνοδεύεται από τα chipset Surge C2 και P2.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...