Jump to content

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Twitter από τον Elon Musk


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντοπίζαμε τις τελευταίες εβδομάδες ειδήσεις που αφορούσαν τις εξελίξεις στην υπόθεση εξαγοράς του Twitter από τον γνωστό δισεκατομμυριούχο Elon Musk. Ωστόσο, φαίνεται ότι η τεράστια συμφωνία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων έχει επιτέλους επιβεβαιωθεί και όλα δρομολογήθηκαν.

Υπενθυμίζουμε πως ο Musk είχε ανακοινώσει τη συμφωνία εξαγοράς 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ νωρίτερα φέτος. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla είχε σύντομα υπαναχωρήσει από τη συμφωνία λόγω των επιπλοκών που σχετίζονται με τη διαφάνεια στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό οδήγησε στη συνέχεια σε αγωγές εναντίον του δισεκατομμυριούχου. Πρόσφατα, όμως, φάνηκε ότι τα πράγματα τελικά λύθηκαν και η συμφωνία επανήλθε σε καλό δρόμο, οπότε ο Elon Muskc τώρα επιβεβαίωσε επίσημα αυτή τη συμφωνία.

Έκθεση του Bloomberg αναφέρει πως ο CEO του Twitter, Parag Agrawal, ο CFO Ned Segal, ο Chief Policy Vijaya Gadde και ο γενικός σύμβουλος Sean Edgett ήταν μερικά από τα στελέχη που απολύθηκαν μετά από αυτή την εξαγορά. Με άλλα λόγια, μπορεί να φαίνεται ότι ο Muskc εξακολουθεί να έχει προστριβές σχετικά με τις νομικές ενέργειες που είχαν γίνει εναντίον του πριν από μήνες.

Ο βασικός εκπρόσωπος της Tesla, επιβεβαίωσε επίσημα αυτή την ανακοίνωση στο Twitter με ένα σύντομο βίντεο με την είσοδό του στα κεντρικά γραφεία του Twitter. Δήλωσε ότι “Ο λόγος που απέκτησα το Twitter είναι επειδή είναι σημαντικό για το μέλλον του πολιτισμού να έχουμε μια κοινή ψηφιακή πλατεία της πόλης, όπου ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων μπορεί να συζητηθεί με υγιή τρόπο, χωρίς να καταφεύγουμε στη βία. Υπάρχει επί του παρόντος μεγάλος κίνδυνος να διασπαστούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς θαλάμους που δημιουργούν περισσότερο μίσος και διχάζουν την κοινωνία μας”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...