Jump to content

Προσβάσιμη η νέα λειτουργία Maintenance της Samsung σε περισσότερες χώρες


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμέσως μετά την αρχική εισαγωγή στην Κορέα τον Ιούλιο και την επακόλουθη κυκλοφορία στην κινεζική αγορά τον Σεπτέμβριο, η Samsung κυκλοφορεί πλέον τη λειτουργία Maintenance παγκοσμίως. Αυτή η λειτουργία, γνωστή και ως λειτουργία επιδιόρθωσης στην Κορέα, σας επιτρέπει να αποκλείσετε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα στο τηλέφωνό σας ενώ γίνεται σέρβις.

Η διάθεση της λειτουργίας Maintenance ξεκινά με “επιλεγμένα μοντέλα” από τις σειρές Galaxy S21 και S22 που χρησιμοποιούν το One UI 5 που μόλις κυκλοφόρησε. Η διάθεση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, “με τη διαθεσιμότητα να επεκτείνεται σε περισσότερες συσκευές Galaxy”, λέει η Samsung.

Εφόσον είστε ιδιοκτήτης μιας τέτοιας συσκευής, μπορείτε να ανατρέξετε στο μενού ρυθμίσεων και στην ενότητα “Φροντίδα μπαταρίας και συσκευής”. Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Maintenance, στη συνέχεια, επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, όλα τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα είναι προσβάσιμα από το άτομο που εργάζεται για την επισκευή του τηλεφώνου σας. Δεν θα μπορούν επίσης να ανακτήσουν τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας.

Τα δεδομένα και οι λογαριασμοί που δημιουργούνται από αυτούς κατά τη λειτουργία συντήρησης, καθώς και οι εφαρμογές που έχουν ληφθεί από το Galaxy Store, θα διαγραφούν αυτόματα όταν βγείτε από αυτό. Μιλώντας για έξοδο από αυτήν – το κάνετε αυτό πατώντας το εικονίδιο γρήγορων ρυθμίσεων της λειτουργίας και στη συνέχεια, ελέγχοντας την ταυτότητα χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...