Jump to content

Το iPhone 15 Ultra θα είναι από τιτάνιο υψηλής ποιότητας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε τρία χρόνια η Apple προβαίνει σε μεγάλες αλλαγές των τηλεφώνων της και παρόλο που τα iPhone 14 Pro και Pro Max διαθέτουν κάμερα 48MP και φανταχτερές νέες εγκοπές, δεν είναι τεράστιες αναβαθμίσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους. Το επόμενο έτος αναμένονται μεγαλύτερες αλλαγές και σήμερα ένας leaker αποκάλυψε ένα άλλο πράγμα που μπορεί να κάνει το φημολογούμενο iPhone 15 Ultra να ξεχωρίζει από το 15 Pro.
Οι χρήστες iPhone έχουν ψηφίσει και δηλώνουν πως προτιμούν να πληρώσουν για ένα premium μοντέλο Pro με νέες δυνατότητες παρά για ένα τυπικό μοντέλο με παλιό σχεδιασμό και παλιό chip. Αυτό προφανώς έδωσε κίνητρο στην Apple να δημιουργήσει μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των μοντέλων υψηλότερης κατηγορίας, τα οποία επί του παρόντος είναι τα ίδια εκτός από το μέγεθος της οθόνης και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.
Ο leaker με το ψευδώνυμο LeaksApplePro και ο Mark Gurman του Bloomberg είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι το κορυφαίο μοντέλο θα ονομαζόταν Ultra αντί για Pro Max. Προτάθηκε ότι μόνο το iPhone 15 Ultra θα είχε φακό περισκοπίου για καλύτερο ζουμ και θα μπορούσε να τραβήξει βίντεο κλιπ 8K. Φημολογήθηκε επίσης ότι συσκευάζει υψηλότερο βασικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB.
Ο LeaksApplePro αποκάλυψε τώρα έναν άλλο παράγοντα διαφοροποίησης: μια κατασκευή από τιτάνιο. Τα iPhone 14 Pro και Pro Max έχουν πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα. Νωρίτερα φέτος είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι το iPhone 14 Pro θα είχε κατασκευή από τιτάνιο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Φαίνεται ότι αυτή η διαρροή αφορούσε στην πραγματικότητα το iPhone 15 Ultra.
Το τιτάνιο είναι ένα πιο premium υλικό από τον χάλυβα και είναι επίσης ισχυρότερο, ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά την ελκυστικότητα του iPhone 15 Ultra καθώς τα τηλέφωνα από τιτάνιο είναι πολύ σπάνια και θα μπορούσαν να το βοηθήσουν να γίνει το καλύτερο τηλέφωνο.
Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν ένα ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό chip 3nm, θύρα USB-C, καλύτερο σύστημα μπροστινής κάμερας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...