Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Serafeim1981 said:

Δε φαντάζομαι τίποτα και ούτε μια σκάλα κάτω από το snap είναι. Έλεγα τα ίδια αλλά πιο παλιά.

Ειχα s24+ μαζι με το s23, εμεινα με το s23.
To s24+ (exynos) ηταν ζεστο ενω δεν εκανα και τιποτα, τα χρωματα στην οθονη και τις φωτογραφιες εμοιαζαν ξεπλυμενα διπλα στο s23. Αν μετα απο updates αλλαξαν τα πραγματα δεν ξερω αλλα οποτε παιρνω κινητο με exynos καθε φορα λεω αλλαξαν τα πραγματα και καθε φορα ειμαι λαθος. 
Δεν λεω οτι ειναι κακο το s24 αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχεις μετρο συγκρισης να λες οτι δεν ειναι μια σκαλα κατω απο snap.
Με τι το συγκρινεις με το s23 που εχει προηγουμενο snap, με το s24 Ultra που ειναι αλλη κλασση, ή με αλλα κινητα με snapdragon 8 gen 3;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Με το S23 το συγκρίνω. Και μια χαρά είναι τα χρώματά του και δεν έχω δει ως τώρα να ζεσταίνεται η συσκευή.

Edited by Serafeim1981

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Νόμιζα ότι συζητάμε για το S21Fe εδώ μέσα... 🤔

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

2 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said:

Νόμιζα ότι συζητάμε για το S21Fe εδώ μέσα... 🤔

Μάλλον μπέρδεψε τα topics. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Κανένα θέμα δεν μπέρδεψα. Αν σας ενοχλούν τα μηνύματα, ζητήστε από κάποιον συντονιστή να τα διαγράψει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εγώ φταίω που είπα ότι σκέφτομαι να πάρω το s24 😶

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;                                                                                       

Το κινητό μου Samsung Galaxy S21 fe δεν συγχρονίζει τις φωτογραφίες της κάμερας με το one drive.                                               

Οι υπόλοιπες εφαρμογές συγχρονίζουν κανονικά, π.χ. viber, word, ακόμη και όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό δεν το κάνει. Έχω κάνει καθαρισμό της μνήμης, επανεκκίνηση, έλεγχο για αναβάθμιση, όμως δεν γίνεται τίποτα τι φταίει; Δεν συγχρονίζει, ούτε όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό. Έχει μείνει στις 25-11-2024, από τότε και μέχρι τώρα η κάμερα δεν συγχρονίζει. 

Τα δικαιώματα της εφαρμογής one drive, άδεια-κάμερα, είναι να επιτρέπεται με τη χρήση της εφαρμογής. 

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.