Jump to content

Speck Presidio cases για iPhone 14 Pro Max: Οι «άτρωτες» και «ασυμβίβαστες» προστατευτικές θήκες!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Speck έχει συνδεθεί με τις πιο ανθεκτικές προστατευτικές θήκες που κυκλοφορούν στην αγορά! Κάνοντας χρήση των πιο premium υλικών και ενσωματώνοντας τεχνικές υψηλής τεχνολογίας στην κατασκευή τους, η Speck καταφέρνει κάθε φορά να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις θήκες της, οι οποίες προστατεύουν για μια… ζωή! Κάθε premium smartphone θέλει την… Speck του, πόσο μάλλον όταν έχετε αποκτήσει το νέο πανίσχυρό iPhone 14 Pro Max της Apple!  

Αν είστε από τους λίγους τυχερούς που έχουν ήδη στα χέρια τους (ή θα έχουν σύντομα) τη νέα ναυαρχίδα της Apple, το iPhone 14 Pro Max, αναμφίβολα το τελευταίο που θέλετε είναι να το δείτε «τραυματισμένο» εξαιτίας πτώσης ή άλλης κακής στιγμής. Ένα smartphone αυτού του βεληνεκούς είναι αδιανόητο να μένει χωρίς προστατευτική θήκη και ευτυχώς η Speck έχει ήδη φροντίσει για την προστασία του, με τις νέες Presidio σχεδιάστηκαν για να επιβιώνουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες!

Όλες οι θήκες που ανήκουν στην οικογένεια Presidio για το νέο iPhone προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία, με αντοχή σε πτώσεις ακόμα και από ύψος 4 μέτρων (!), ενώ παράλληλα φροντίζουν τόσο για την κάμερα, όσο και για την οθόνη, με ανασηκωμένες ακμές στα επίμαχα σημεία. Αγκαλιάζουν ιδανικά τη συσκευή και διαθέτουν Microban προστασία η οποία καταπολεμά το 99% των βακτηρίων, κάτι πολύ σημαντικό στην περίοδο που διανύουμε. Ξεκινώντας με την Presidio 2 Grip, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια θήκη η οποία αφήνει μια soft αίσθηση στο χέρι, προσφέροντας το μέγιστο grip, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, για να μην σας γλιστρήσει ποτέ το πολύτιμο iPhone σας. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς  η τεχνολογία Armor Cloud προσφέρει επιπλέον προστασία, χάρη στις μικρές «φυσαλίδες» αέρα που ενσωματώνει. Διαθέσιμη σε Coastal Blue, Black και White, είναι μόλις μια από τις επιλογές που προσφέρει η Speck για το iPhone 14 Pro Max.

Τη σκυτάλη παίρνει η Presidio 2 Pro που είναι κατασκευασμένη από Impactium, παραμένοντας λεπτή αλλά θωρακίζοντας αποτελεσματικά στο έπακρο τη συσκευή σας (διαθέσιμη σε Black και White χρώματα). Για όσους δεν θέλουν η θήκη να κρύβει το ελκυστικό Design του 14 Pro Max τους, η Presidio Perfect Clear προσφέρει τα υψηλά επίπεδα προστασίας στα οποία μας έχει συνηθίσει η Speck, αλλά με διαφανή κατασκευή, η οποία έχει ειδική επίστρωση για να μην αποχρωματίζεται/κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου. Με ένα… extra twist, η Presidio Perfect Clear Ombre παραμένει διαφανής αλλά έχει μια ελαφρώς γαλαζοπράσινη απόχρωση στο κάτω μισό της, δίνοντας έναν όμορφο, χρωματικό τόνο στο iPhone σας χωρίς να κρύβει τη σχεδίασή του. Last but not… least, όλες οι Presidio θήκες που προαναφέραμε είναι συμβατές με αξεσουάρ MagSafe ενώ επιτρέπουν και την ασύρματη φόρτιση της συσκευής, χωρίς να πρέπει να τις αφαιρέσετε!

4 λόγοι που μια θήκη Speck είναι “must-have”:

Προστασία

Το κύριο χαρακτηριστικό των Presidio είναι η προστασία απέναντι στις πτώσεις από ύψος έως και 4 μέτρων, χάρη στην πρωτοποριακή κατασκευή και τα υλικά τους!

Raised edges

Τα ειδικά, ανασηκωμένα πλαίσια προστατεύουν τα κρύσταλλα της κάμερας και της οθόνης, χωρίς να αυξάνουν το πάχος της θήκης!

Microban

Η τεχνολογία Microban καταπολεμεί το 99% των βακτηρίων που συγκεντρώνονται στο κινητό μας και στη θήκη, τα οποία είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε!

MagSafe/Qi Wireless

Όλες οι θήκες Presidio προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία, παραμένοντας όμως λεπτές και συμβατές με MagSafe αξεσουάρ και Qi ασύρματη φόρτιση!

Επίσημος διανομέας των προϊόντων της Speck είναι η AMY A.E. 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...