Jump to content

Το Profile Transfer είναι μια νέα δυνατότητα του Netflix


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμέτρητες είναι οι προσπάθεις που έγιναν από την ομάδα του Netflix να εμποδίσει τους ανθρώπους από το να μοιράζονται τους λογαριασμούς τους με φίλους και συγγενείς, αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για έναν αγώνα που δεν μπορεί να κερδίσει η δημοφιλής υπηρεσία αυτή τη στιγμή. Η νέα δυνατότητα που ανακοινώθηκε σήμερα έχει σκοπό να πείσει μερικούς από αυτούς που χρησιμοποιούν το Netflix, χωρίς να πληρώσουν, να εγγραφούν την νούμερο 1 υπηρεσία streaming.

Τα εργαλεία μεταφοράς προφίλ κάνουν ακριβώς αυτό που υπονοεί το όνομα, σας επιτρέπουν να διατηρείτε όλες τις ρυθμίσεις του προφίλ σας όταν τις μεταφέρετε σε νέο λογαριασμό. Προφανώς, αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό που ζητήθηκε πολύ και το Netflix έσπευσε να το προσφέρει, ειδικά επειδή θα βοηθούσε πολλούς χρήστες που δεν πλήρωναν για τις υπηρεσίες του να γίνουν πιστοί πελάτες.

Σύμφωνα με το Netflix, η νέα λειτουργία “Μεταφορά προφίλ” θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες σε όλο τον κόσμο από σήμερα, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το αποκτήσετε αμέσως, οπότε αφήστε ένα μικρό περιθώριο λίγων ημερών έως ότου να εμφανιστεί η νέα λειτουργία και σε εσάς. Στην πραγματικότητα, μην ψάχνετε καν για τη νέα λειτουργία, καθώς το Netflix θα σας ειδοποιήσει μέσω email μόλις το Profile Transfer γίνει διαθέσιμο στον λογαριασμό σας.

Εάν είστε αποφασισμένοι να αρχίσετε να πληρώνετε για το Netflix και θέλετε να διατηρήσετε όλες τις εξατομικευμένες προτάσεις, το ιστορικό προβολής, τη λίστα σας, τα αποθηκευμένα παιχνίδια και άλλες ρυθμίσεις, δείτε πώς να μεταφέρετε το προφίλ σας. Πρώτα, τσεκάρετε την επιλογή “Μεταφορά προφίλ” όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας στο αναπτυσσόμενο μενού στην αρχική σελίδα και στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες.

Λάβετε υπόψη ότι εάν για κάποιο λόγο δεν χρειάζεστε πλέον τη νέα λειτουργία, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τη μεταφορά προφίλ στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θετικό βήμα αυτό. Άλλαξα μία φορά λογαριασμό κι έχασα τα πάντα μετά από χρόνια προβολής και ιστορικού.


Sent from my iPhone using Tapatalk

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...