Jump to content

Ορισμένοι χρήστες Pixel 7 παραπονιούνται για ένα σφάλμα κύλισης στην οθόνη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ δεν υπήρξε χρονιά που κατά την έναρξη διάθεσης μιας νέας σειράς τηλεφώνων να μην ακουστούν παράπονα από χρήστες. Ε αυτό συνέβη και φέτος με την σειρά Pixel 7 που μόλις κυκλοφόρησε και ήδη ακούμε χρήστες να μιλούν για νέο σφάλμα λειτουργίας που ήδη έκανε την εμφάνισή του.
Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του Reddit, η κύλιση στην οθόνη συσκευών Pixel 7 γίνεται με κάποια μικρή δυσκολία. Μερικές φορές ο χρήστης κάνει κύλιση και χρειάζεται περισσότερος χρόνος από όσο θα έπρεπε. Άλλες φορές η κύλιση δεν θα οδηγήσει τον χρήστη σχεδόν πουθενά.
Ένας Redditor με το όνομα χρήστη click4dylan έγραψε: “Το Pixel 7 Pro και το Pixel 6 Pro δίπλα-δίπλα, η κύλιση στο 6 Pro είναι πολύ πιο συνεπής και ομαλή.” Ο χρήστης με το ψευδώνυμο PizzaCatLover έγραψε: “Μετρήστε εδώ. Στο Pixel 7 Pro, η κύλιση είναι άβολη και ασυνεπής σε σύγκριση με το S20+ μου. Αυτό είναι τόσο περίεργο…”
Προσθέτει ότι η λειτουργία προστασίας οθόνης χειροτερεύει τα πράγματα και η απενεργοποίηση του ρυθμού ανανέωσης 120 Hz (γνωστή ως Smooth Display) δεν βοηθά. Έχει όμως μια θεωρία. “Η θεωρία μου είναι ότι είναι υπερβολικά ευαίσθητο στην κίνηση προς τα πίσω, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δυσκολεύτηκα να σύρω προς τα αριστερά και προς τα δεξιά, όπως να απορρίπτω τις ειδοποιήσεις. Αν δεν το κάνεις ακριβώς σωστά, δεν θέλει να το κάνει. Αυτό είναι τρομερά απογοητευτικό, ειλικρινά κάνει το τηλέφωνο ενοχλητικό στη χρήση.”
Ενώ τα περισσότερα από τα παράπονα αφορούσαν την κύλιση στο Pixel 7 Pro, ορισμένοι χρήστες του Pixel 7 είχαν επίσης το ίδιο πρόβλημα. Αν και δεν διαπιστώνουν όλοι οι χρήστες ότι η ενημέρωση συστήματος που βρέθηκε στα τηλέφωνα ακριβώς έξω από το κουτί τους βοήθησε, άλλοι λένε ότι αυτή η συμπεριφορά έχει εξαφανιστεί μετά την εγκατάστασή της. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση συστήματος για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση αφού ενεργοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Το PizzaCatLover σημείωσε ότι η ενημέρωση των 78 MB δεν έδωσε καμία λύση στο πρόβλημα.
Ένας χρήστης είπε ότι η απενεργοποίηση της ομαλής οθόνης βοήθησε. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να το ελέγξετε μόνοι σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Οθόνη και απενεργοποιήστε την Ομαλή προβολή. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι για πολλούς, η επιστροφή στην ανανέωση οθόνης 60 Hz από τα 120 Hz είναι δύσκολη.
Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ορισμένα από τα προβλήματα που έπληξαν τη γραμμή Pixel 6, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος συνδεσιμότητας που εμπόδισε τα τηλέφωνα να συνδεθούν με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, κανείς δεν είπε τίποτα αρνητικό για τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ο οποίος φέρεται να έχει αντικατασταθεί με βελτιωμένο υλικό στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.
Οι χρήστες του Pixel 7 ελπίζουν ότι η Google θα διορθώσει το πρόβλημα κύλισης με μια ενημέρωση λογισμικού
Ένας άλλος χρήστης του Reddit, λέει: “Η κύλιση στο συρτάρι και τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μου φαίνεται πολύ ομαλή, αλλά όταν είμαι στο Twitter ή στο Reddit αισθάνομαι πολύ ασταθής. Απλώς κατάλαβα ότι οι εφαρμογές δεν είχαν βελτιστοποιηθεί ακόμα ή κάτι τέτοιο . Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μια λύση για όλους σύντομα.” Οι ενημερώσεις λογισμικού ήταν η μέθοδος που χρησιμοποιούσε η Google για την εξάλειψη των προηγούμενων σφαλμάτων σε όλη την ιστορία των Pixel.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...