Jump to content

Η Apple σχεδιάζει βάση που μετατρέπει το iPad σε έξυπνη οθόνη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο η Google ,όπως αποκάλυψε και από μόνη της κατά την παρουσίαση της σειράς Pixel 7, θα εισάγει στην αγορά το νέο Charging Speaker Dock για το Pixel Tablet. Αυτό το συγκεκριμένο dock όχι μόνο θα φορτίζει ασύρματα το tablet, αλλά θα το μετατρέψει και σε έξυπνη οθόνη με δυνατότητα ελέγχου των έξυπνων οικιακών συσκευών σας. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg , η Apple σκέφτεται κάτι παρόμοιο για το iPad.
Ο Gurman λέει ότι μια τέτοια συσκευή θα μπορούσε να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το 2023, την ίδια χρονιά που η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Pixel Tablet και το προαναφερθέν dock. Γράφει ότι το αρχικό σχέδιο της Apple ήταν να δημιουργήσει μια νέα συσκευή που συνδύαζε τα χαρακτηριστικά ενός iPad με μια έξυπνη βάση που μοιάζει με ηχείο. Οι χρήστες θα έστηναν αυτή τη νέα συσκευή στην κουζίνα, σε ένα κομοδίνο ή στο σαλόνι.
Αντίθετα, τώρα η Apple σκέφτεται να προσφέρει το dock ως ξεχωριστό αξεσουάρ που θα πωλείται στους κατόχους iPad και θα μετατρέπει επίσης ένα iPad σε μια έξυπνη οθόνη που θα ελέγχει επίσης έξυπνες συσκευές σε όλο το σπίτι.
Μιλώντας για έξυπνα ηχεία, ο Gurman είπε επίσης ότι η Apple συνεχίζει να εργάζεται σε μια νέα έκδοση του HomePod που θα είναι μεγαλύτερη από το τρέχον HomePod mini αλλά πιθανώς μικρότερη από το αρχικό HomePod. Το τελευταίο θεωρήθηκε πολύ ακριβό από τους καταναλωτές σε μια αγορά όπου η Amazon και η Google είναι τα κορυφαία ονόματα στις ΗΠΑ.
Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών αργότερα αυτόν τον μήνα μαζί με την επόμενη έκδοση του βασικού της tablet, το iPad 10.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...