Jump to content

Samsung Odyssey Ark 55": Κυρτή οθόνη παιχνιδιών με ρυθμό ανανέωσης έως και 165 Hz


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εντυπωσιακή νέα κυρτή οθόνη παιχνιδιών Samsung Odyssey Ark 1000R κυκλοφόρησε στην Ινδία και φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως διαγώνιο των 55 ιντσών ανάλυσης 4K με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και αναλογίας εικόνας 16:10. Χρονικά αυτή η προσθήκη στη σειρά οθονών Odyssey της Samsung έκανε το ντεμπούτο της στις διεθνείς αγορές τον Αύγουστο, αφού παρουσιάστηκε στην CES νωρίτερα φέτος. Είναι εξοπλισμένη με τέσσερα ηχεία με έξοδο 60W και υποστήριξη Dolby Atmos. Η οθόνη θα πωλείται σε μία επιλογή μαύρου χρώματος. Διαθέτει επίσης μια ρυθμιζόμενη βάση ύψους (HAS), η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλίση και την περιστροφή της οθόνης μέσω ενός Cockpit Mode.

Kόστος απόκτησης και διαθεσιμότητα για την νέα κυρτή οθόνη της Samsung
Η τιμή της κυρτής οθόνης Odyssey Ark 55 ιντσών που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ινδία έχει οριστεί σε Rs. 2,19,999. Θα πωλείται σε μία επιλογή μαύρου χρώματος, μέσω του Samsung Shop, του επίσημου διαδικτυακού καταστήματος της εταιρείας.

Μια άμεση έκπτωση των Rs. 10.000 θα προσφέρεται σε πελάτες που αγοράζουν την κυρτή οθόνη Odyssey Ark 55 ιντσών της Samsung έως τις 9 Οκτωβρίου, μαζί με μια φορητή μονάδα SSD T7 Shield USB 3.2 2 TB. Εν τω μεταξύ, οι πελάτες που παραγγείλουν την οθόνη μεταξύ 10 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου θα λάβουν άμεση έκπτωση στο καλάθι τους αξίας Rs. 10.000 και μια  μονάδα SSD T7 Shield USB 3.2 1 TB.

Προδιαγραφές

Εσωτερικά η οθόνη τροφοδοτείται από τον Neural Quantum Processor Ultra της Samsung και διαθέτει κβαντικό Mini οπίσθιο φωτισμό LED με τοπικό dimming, με χρόνο απόκρισης 1ms (GTG).

Η οθόνη έχει αναλογία αντίθεσης 1.000.000:1 και συνοδεύεται από υποστήριξη για το AMD FreeSync Premium Pro, το οποίο προσφέρει στους παίκτες υποστήριξη μεταβλητών ρυθμών ανανέωσης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν το μέγεθος της οθόνης σε μέγεθος των 27 ιντσών, χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή Ark Dial. Η Samsung λέει ότι η αναλογία οθόνης μπορεί επίσης να ρυθμιστεί μεταξύ 16:9, 21:9 και 32:9.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να περιστρέψουν την οθόνη με το HAS, σύμφωνα με τη Samsung, μέσω της λειτουργίας αποκλειστικής λειτουργίας πιλοτηρίου και υποστηρίζεται η προβολή έως και τεσσάρων μικρότερων οθονών σε αυτό το πάνελ.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...