NickNT Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 (edited) Μία κάπως άσχετη ερώτηση για το Google Photos, για ένα θέμα που με έχει εκνευρίσει αρκετά. 😆 Είναι δυνατόν να μην μπορείς να συνδύασεις δύο (ή περισσότερα) videos σε ένα;!; Από ό,τι διαβάζω, σε προηγούμενες εκδόσεις επέλεγες όσα βίντεο ήθελες (ok, έως 30 ή κάτι τέτοιο), και έκανες create movie. Ψάχνοντας το σήμερα, διαπιστώνω ότι πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις create μεν (ως επί το πλείστον άχρηστα gimmicks), αλλά ΟΧΙ movies! Φταίει κάτι στη δική μου έκδοση Google photos ή κάποιο setting, ή μήπως η Google έχει αρχίσει και προσλαμβάνει πρώην υπαλλήλους της Microsoft υιοθετώντας την προσέγγιση "κάθε πέρσι και καλύτερα" από άποψη λειτουργιών και UX;!; Edit: Φυσικά το Adobe Rush έδωσε τη λύση, άρα ουδέν πρακτικό πρόβλημα, αλλά εξακολουθώ να αναρωτιέμαι... Edited December 1, 2023 by NickNT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 κατεβασα το gallery by google απο το playstore και επιτελους κατηγοριοποιηθηκαν οι φωτο που εχω 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 20 ώρες πριν, nikolasn80 said: κατεβασα το gallery by google απο το playstore και επιτελους κατηγοριοποιηθηκαν οι φωτο που εχω Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 (edited) Δεν χρησιμοποιώ το google photos προσωπικά το θεωρώ τελείως άχρηστη αυτήν την εφαρμογή με το gallery app είναι μια κανονική εφαρμογή φωτογραφιών Edited December 2, 2023 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 ΟΚ, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς "κατηγοριοποιήθηκαν". Παλιά δεν μου άρεσε και εμένα το Photos, αλλά πλέον το χρησιμοποιώ γιατί με βολεύει η ευκολία με την οποία ψάχνεις παλιές φωτογραφίες (απλά βάζοντας ένα keyword), τα albums που κάνω share σε φίλους χωρίς ταλαιπωρία και το locked folder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 4 minutes ago, Sotnem said: ΟΚ, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς "κατηγοριοποιήθηκαν". Παλιά δεν μου άρεσε και εμένα το Photos, αλλά πλέον το χρησιμοποιώ γιατί με βολεύει η ευκολία με την οποία ψάχνεις παλιές φωτογραφίες (απλά βάζοντας ένα keyword), τα albums που κάνω share σε φίλους χωρίς ταλαιπωρία και το locked folder. Π.χ εικόνες viber-camera -Bluetooth…. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 2 minutes ago, nikolasn80 said: Π.χ εικόνες viber-camera -Bluetooth…. Το έχει και το Google Photos αυτό. Πηγαίνεις στο tab Library από στα εμφανίζει, π.χ. Camera-Screenshots-Download-Viber-Reddit-Instagram Μόνο για Bluetooth δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ για αρχεία, οπότε δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Επίσης μπορείς να επιλέξεις αν κάποιος φάκελος θα κάνει backup στο cloud ή θα είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες μόνο στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2023 google play services Νοεμβρίου Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 Μπήκε και το update Δεκεμβρίου (με sideload)... Άντε να δούμε πως δουλεύει και αυτό. Για την ώρα βλέπω σήμα 5g αλλά όχι αντίστοιχες ταχύτητες. Δεν βιάζομαι να κρίνω γιατί εδώ που είμαι δεν έχω καλή κάλυψη. Σταυρώνω τα δάχτυλα μπας και γλυτώσουμε από το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 11 minutes ago, elightme said: Μπήκε και το update Δεκεμβρίου (με sideload)... Άντε να δούμε πως δουλεύει και αυτό. Για την ώρα βλέπω σήμα 5g αλλά όχι αντίστοιχες ταχύτητες. Δεν βιάζομαι να κρίνω γιατί εδώ που είμαι δεν έχω καλή κάλυψη. Σταυρώνω τα δάχτυλα μπας και γλυτώσουμε από το root Σε τι δίκτυο? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 11 minutes ago, CptBill said: Σε τι δίκτυο? Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 Καλημέρα, επιβεβαιώνω πως το 5G λειτουργεί πλέον χωρίς root (όπως και το Volte) Vowifi δε υπάρχει επιλογή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 5 ώρες πριν, elightme said: Καλημέρα, επιβεβαιώνω πως το 5G λειτουργεί πλέον χωρίς root (όπως και το Volte) Vowifi δε υπάρχει επιλογή πλέον. Το vowifi θέλει Shizuku. Ακόμα και στην beta που είμαι θέλει Shizuku. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 Εχει ερθει σε ολους ενημερωση Δεκεμβριου?σε εμενα δεν εχει ερθει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorjo v Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 Ούτε σε μένα! P7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 Ούτε σε μένα 7pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 Οκ αρα υπομονη..πιστευω σε κανα 3αρι μερες να παρουμε και εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gi_viper Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Ακόμα τίποτα! Περίεργο γιατί είμαι και σε Android 14 QPR 1 beta και ακόμα δεν μου έχει έρθει η stable version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spickie Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πήρα το τηλέφωνο και επειδή έχω μπερδευτεί λίγο , με την τρέχουσα stable χωρίς shizuku ή root έχουμε VoLTE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 16 ώρες πριν, gi_viper said: Ακόμα τίποτα! Περίεργο γιατί είμαι και σε Android 14 QPR 1 beta και ακόμα δεν μου έχει έρθει η stable version Μπορείς ίσως να την βάλεις από laptop κατεβάζοντας το Factory Image https://developers.google.com/android/images Προσέξτε όμως να αφαιρέσετε από το flash-all.bat το option "-w" για να μη διαγράψει το data partition 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 2 ώρες πριν, spickie said: Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πήρα το τηλέφωνο και επειδή έχω μπερδευτεί λίγο , με την τρέχουσα stable χωρίς shizuku ή root έχουμε VoLTE ? με cosmote κανονικά ναι! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Visehrad Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Καλησπέρα παιδια Θέλω μέσα στον μήνα να παραγγείλω το 7pro. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν πάρω τώρα το κινητό είναι πιθανόν να έχω θέμα με χαμένες κλήσεις στο δίκτυο Vodafone? Διάβασα κάποιες δημοσιεύσεις και με ανησύχησαν. Το ότι δεν θα εχω 5g το ξέρω και ειμαι ΟΚ. Αν γίνει με κάποιο Update στο μέλλον μαζί με το Volte καλοδεχούμενο! Και επίσης μία ερώτηση για να δω αν έχω καταλάβει καλά το Volte. Μέχρι σήμερα έχω ένα Pixel 4a το οποίο όταν το βάζω σε λειτουργία Hotspot και δουλεύω αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο μου αποσυνδέει το ιντερνετ. Εφόσο ένα κινητό έχει Volte δεν υπάρχει αυτό το μειονέκτημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Η καινούργια έκδοση της βετα είναι όλα οκ?εχουμε αλλαγές? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 5 ώρες πριν, nikolasn80 said: Η καινούργια έκδοση της βετα είναι όλα οκ?εχουμε αλλαγές? Την έβαλα. Δε πρόσεξα κάτι. Μόνο προσοχή, εμένα μετά το update δε μου ξαναδουλεψε ο Nova launcher. Μου έβγαλε ότι θέλει τερματισμό. Γύρισα στο μαμά pixel και τώρα έβαλα της microsoft που δουλεύει μια χαρά. Από κλήσεις και 5g σε cosmote όπως πριν. Δεν εχει απλά wifi calling αλλά λειτουργεί το Shizuku. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Καλησπέρα παιδια Θέλω μέσα στον μήνα να παραγγείλω το 7pro. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν πάρω τώρα το κινητό είναι πιθανόν να έχω θέμα με χαμένες κλήσεις στο δίκτυο Vodafone? Διάβασα κάποιες δημοσιεύσεις και με ανησύχησαν. Το ότι δεν θα εχω 5g το ξέρω και ειμαι ΟΚ. Αν γίνει με κάποιο Update στο μέλλον μαζί με το Volte καλοδεχούμενο! Και επίσης μία ερώτηση για να δω αν έχω καταλάβει καλά το Volte. Μέχρι σήμερα έχω ένα Pixel 4a το οποίο όταν το βάζω σε λειτουργία Hotspot και δουλεύω αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο μου αποσυνδέει το ιντερνετ. Εφόσο ένα κινητό έχει Volte δεν υπάρχει αυτό το μειονέκτημα?Εμένα δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο το VOLTE αλλά όταν έχω το κινητό ως HOTSPOT για να μπω στο ίντερνετ από λάπτοπ και κάποιος με καλέσει, η σύνδεση internet του λάπτοπ διακόπτεται.Άρα ή νομίζω ότι έχω VOLTE και στην πραγματικότητα δεν έχω, ή το VOLTE δεν σου εξασφαλίζει τη σύνδεση Hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts