Jump to content

Ένα Apple Watch υπερθερμάνθηκε και αναφλέγη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο επαινετικά σχόλια βρίσκαμε μέχρι πρότινος για το Apple Watch και σε πολλές περιπτώσεις έσωσε πολλούς ανθρώπους που έπεσαν, χάθηκαν ή ακόμα και παγιδεύτηκαν, όμως μια νέα αναφορά αποκάλυψε ότι το δημοφιλές smartwatch, τουλάχιστον σε μια περίπτωση, παρουσίασε καταστροφική υπερθέρμανση.

Το έξυπνο ρολόι του γίγαντα από το Cupertino έρχεται με έναν αριθμό αισθητήρων που βοηθούν στον εντοπισμό ακανόνιστων καρδιακών παλμών, πτώσεων και πολλά άλλα. Ωστόσο, ένα Apple Watch με υπερθέρμανση έστειλε τον χρήστη του στο νοσοκομείο (έστω και προληπτικά) μετά από ανάφλεξη. Ο ιδιοκτήτης της συσκευής επικοινώνησε με το 9To5Mac σχετικά με αυτό το περιστατικό. Αυτό το άτομο δήλωσε ότι φορούσε το Apple Watch του όπως κάθε άλλη μέρα όταν παρατήρησε ότι το wearable άρχισε να γίνεται πιο ζεστό από το συνηθισμένο. Μετά από αυτό, παρατήρησε ότι το πίσω μέρος της συσκευής είχε ραγίσει και το watchOS άρχισε να εμφανίζει μια προειδοποίηση για τερματισμό λειτουργίας λόγω υψηλής θερμοκρασίας.

Αυτό το περιστατικό δεν συνέβη στον ήλιο ή κάτω από έντονη ζέστη, αντιθέτως ο χρήστης καθόταν μέσα στο σπίτι του. Στη συνέχεια, ο χρήστης επικοινώνησε με το τμήμα υποστήριξης της Apple και εξήγησε την όλη κατάσταση. Μετά από αυτό, το στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών μετέφερε το ζήτημα στον διευθυντή του, ο οποίος άρχισε την έρευνα. Ωστόσο, έκτοτε δεν έχει υπάρξει λύση ή συμβουλές από την εταιρεία, πέραν του ότι σε ένα τέτοιο συμβάν δεν πρέπει κανείς να αγγίζει την συσκευή του.  Δυστυχώς, το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί καθώς η συσκευή έγινε ακόμη πιο ζεστή στην αφή το επόμενο πρωί, με το γυαλί της συσκευής να ραγίζει επίσης λόγω της υπερβολικής θερμότητας.

Όταν ο χρήστης αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφίες του Apple Watch, αυτό άρχισε να βγάζει “ήχους κροταλίσματος” και έσκασε στα χέρια του τη στιγμή που ήταν έτοιμος να το πετάξει. Το έξυπνο ρολόι έχει αφήσει σημάδια εγκαυμάτων στον καναπέ του χρήστη, ενώ τον έστειλε και στα επείγοντα λόγω ανησυχιών για δηλητηρίαση από μόλυβδο. Αλλά ευτυχώς, η συσκευή δεν περιέχει αρκετό μόλυβδο ώστε να γίνει επικίνδυνη για έναν άνθρωπο.

Η εταιρεία έστειλε επίσης ένα έγγραφο στον άτυχο χρήστη ζητώντας του να υπογράψει οτι δεν θα μοιραστεί αυτήν την ιστορία δημοσίως, αλλά ο χρήστης αρνήθηκε, όπως καταλάβατε. Αναμένουμε τις εξελίξεις πάνω στο ζήτημα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα...
Δηλαδή είχαν και το θράσος να ζητήσουν omerta...
Και χωρίς καλό αντίκρυσμα;;;
Για κανένα λόγο.
Μακάρι να βγάλει άκρη ο ανθρωπος.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

 

Μάλιστα...
Δηλαδή είχαν και το θράσος να ζητήσουν omerta...
Και χωρίς καλό αντίκρυσμα;;;
Για κανένα λόγο.
Μακάρι να βγάλει άκρη ο ανθρωπος.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Κλασικοί corporate lawyers: "Υπέγραψε μας αυτό το χαρτί με τους δικούς μας όρους που περιλαμβάνουν μέχρι και φίμωση, και ίσως σου δώσουμε μερικά ψιλά (καινούρια συσκευή)", και με την απειλή της μύνησης για συκοφαντική δυσφίμηση να πλανάται στον αέρα.

Κάποιοι θα ψάρωναν, αλλά ευτυχώς ο συγκεκριμένος χρήστης δεν μάσησε και τους έκανε βούκινο όπως τους αξίζει. Ελπίζω να τους πάει και δικαστικώς να τους πάρει τα σώβρακα.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...