Jump to content

Το νέο Samsung Galaxy A04s διαθέσιμο τώρα, σε Ελλάδα & Κύπρο


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το Samsung Galaxy A04s, το νέο μοντέλο της σειράς Samsung Galaxy A. Το Samsung Galaxy Α04s ξεχωρίζει χάρη στον εντυπωσιακό σχεδιασμό του με glossy υφή και στρογγυλεμένες γωνίες. Το νέο smartphone της Samsung ενσωματώνει μια μεγάλη Infinity-V οθόνη για απολαυστικές προβολές, μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας για ατελείωτες ώρες χρήσης και τριπλή κάμερα υψηλής ανάλυσης για εντυπωσιακές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο.

Συναρπαστική εμπειρία οθόνης, χρώματα που ζωντανεύουν

Το Galaxy A04s έρχεται με μεγάλη Infinity-V οθόνη 6.5″ με 90Hz ρυθμό ανανέωσης που εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία προβολής, με ομαλότερο scrolling και μεταβάσεις εικόνας. Ακόμη, με το διευρυμένο πεδίο προβολής 20:9 που ενσωματώνει, η παρακολούθηση περιεχομένου στα social media και το σερφάρισμα στο internet γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά.

Χρήση όλη μέρα, χωρίς άγχος

Ιδανικό για όσους βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, το νέο Galaxy A04 διαρκεί όλη μέρα. Η μπαταρία 5,000 mAh[1],2 που βρίσκεται ενσωματωμένη στο εσωτερικό του, εξασφαλίζει αυτονομία της συσκευής από το πρωί ως το βράδυ και υποστηρίζει Ταχεία Φόρτιση 15W, για μεγαλύτερη ευελιξία και άνετη χρήση. Επιπλέον, με τη λειτουργία Προσαρμόσιμης Εξοικονόμησης Ενέργειας, η συσκευή αναγνωρίζει τα μοτίβα χρήσης και βελτιστοποιεί αυτόματα τη μπαταρία ανάλογα με τις συνήθειες του χρήστη.

Κάμερα υψηλής ανάλυσης για εντυπωσιακές λήψεις

Με εντυπωσιακή τριπλή κάμερα υψηλής ανάλυσης, το Samsung Galaxy A04s αποτυπώνει μοναδικά τις αγαπημένες στιγμές των χρηστών, σε κάθε περίσταση. Το smartphone της Samsung διαθέτει ευρυγώνιο φακό 50MP για καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες, μια κάμερα βάθους 2 MP με φυσικό εφέ θόλωσης[2] για ξεχωριστά πορτραίτα και μία Macro κάμερα που αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια στο περιβάλλον, με μοναδικό τρόπο.

Απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης

Τώρα, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο αποθηκευμένο στην συσκευή τους, αφού το Samsung Galaxy A04s διαθέτει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32 GM και επεκτάσιμη μνήμη αποθήκευσης[3] έως 1 TB. Ταυτόχρονα, ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας που περιλαμβάνει την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και δυνατότητα ιδιωτικής κοινοποίησης αρχείων με ημερομηνία λήξης διαμοιρασμού, προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη από κακόβουλα λογισμικά και παραβιάσεις. Τέλος, η εμπειρία χρήσης γίνεται ακόμη πιο εξατομικευμένη, χάρη στις νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος One UI Core 4.1.

Διαθεσιμότητα

Το Galaxy A04s διατίθεται σε μια σειρά από κομψά και μοντέρνα χρώματα: Black Beauty, Green και Awesome White σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a04s-green-32gb-sm-a047fzgueue/

[1] Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι μικρότερη.

[2] Το εφέ θόλωσης μπορεί να ρυθμιστεί τόσο στη λειτουργία προεπισκόπησης όσο και στη Συλλογή.

[3] Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά ξεχωριστά. Οι επιλογές μνήμης και η υποστήριξη κάρτας microSD ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...