Jump to content

Το AirPods Pro πρώτης γενιάς λαμβάνει μια εξαιρετική δυνατότητα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο νέο ζεύγος ακουστικών Apple AirPods Pro 2 υπάρχει η νέα δυνατότητα Adaptive Transparency που βελτιώνει τη λειτουργία “διαφάνειας” των πραγματικών ασύρματων ακουστικών. Το AirPods Pro 2, όπως και το αρχικό μοντέλο, διαθέτει Active Noise Cancellation (ANC) που αφαιρεί τους θορύβους του περιβάλλοντος που αποσπούν την προσοχή από τα ακουστικά σας. Υπάρχουν όμως στιγμές που θέλεις να μάθεις τι συμβαίνει γύρω σου.
Ας υποθέσουμε ότι περπατάτε σε μια μεγάλη πόλη ακούγοντας ένα αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι σε δυνατή ένταση. Ενώ η μουσική παίζει, με ενεργοποιημένο το ANC, μπορεί να μην ακούσετε τη σειρήνα από το ασθενοφόρο ενώ βρίσκεστε στη διάβαση πεζών, αλλά με την ενεργοποίηση του Adaptive Transparency μπορεί να ακούγεται κάποιος θόρυβος του περιβάλλοντος που τραβάει την προσοχή σας, επιτρέποντάς σας να προσδιορίσετε εάν πρέπει να συνεχίσετε να περπατάτε, να επιστρέψετε στο πεζοδρόμιο ή απλώς να σταματήσετε εκεί που βρίσκεστε.
Όσοι έχουν τα παλαιότερα AirPods Pro μπορεί να λένε, “Μακάρι να είχα αυτή τη δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται να αγοράσω το νέο μοντέλο.” Λοιπόν, μαντέψτε, ορισμένοι χρήστες του Reddit με το OG AirPods Pro παρατήρησαν ότι μετά την εγκατάσταση του iOS 16.1 Beta 3, το Adaptive Transparency εμφανίστηκε ως επιλογή στα AirPods Pro πρώτης γενιάς. Έρχεται με το νέο υλικο-λογισμικό AirPods beta με τον αριθμό κατασκευής 5A304a.
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν αυτό ήταν λάθος από την πλευρά της Apple, δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο.
Πάντως αν αναρωτιέστε γιατί να πληρώσετε ώστε να αποκτήσετε το νέο AirPods Pro 2, έχετε κατά νου ότι το τελευταίο χρησιμοποιεί το chip H2 που βρίσκεται μόνο στο πιο πρόσφατο μοντέλο. Aυτό είναι το chip που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία Adaptive Transparency Mode, που σημαίνει ότι θεωρητικά, αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να λειτουργεί καλύτερα στη μονάδα που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την έκδοση πρώτης γενιάς. Ακόμη, η Apple λέει πως τα νέα ακουστικά παρέχουν εξατομικευμένο χωρικό ήχο με δυναμική παρακολούθηση κεφαλιού που προσαρμόζει την εμπειρία ακρόασης τοποθετώντας με ακρίβεια ηχητικά στοιχεία στον χώρο γύρω σας.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...