Jump to content

Ο σχεδιασμός και η ταχύτητα φόρτισης του Realme 10 αποκαλύφθηκαν


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα πρώτα του πιστοποιητικά συγκεντρώνει το Realme 10 (RMX3630) και μεταξύ αυτών των αρχών πιστοποίησης, συμπεριλαμβάνεται και η FCC, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό και την ταχύτητα φόρτισής του τηλεφώνου, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Μια σχηματική εικόνα του Realme 10 που περιλαμβάνεται σε ένα από τα έγγραφα στον ιστότοπο της FCC αποκαλύπτει ότι το smartphone θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος αντί για τρεις όπως το Realme 9. Η θέση του φλας αλλάζει και μετακινείται στη δεξιά πλευρά της πρώτης κάμερας. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι το πλαίσιο στη δεξιά πλευρά του Realme 10 έχει τον διακόπτη ρύθμισης έντασης.

Δεν μπορούμε να δούμε την μπροστινή πλευρά του Realme 10, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι θα διαθέτει οθόνη με μικρή οπή αντί για οθόνη με πλατιά εγκοπή.

Ο προσαρμογέας φόρτισης που αναφέρεται στον ιστότοπο της FCC έχει αριθμό μοντέλου VCB3HDUH, ο οποίος γνωρίζουμε ότι υποστηρίζει φόρτιση 33W. Επιπλέον, τα έγγραφα της FCC αποκαλύπτουν ότι το Realme 10 θα τρέχει το Realme UI 3.0 από το κουτί και θα έχει συνδεσιμότητα Wi-Fi διπλής ζώνης.

Το Realme 10 θα έχει μπαταρία 5.000 mAh αλλά δεν θα έχει υποστήριξη 5G. Οι πιθανότητες είναι ότι η Realme θα κυκλοφορήσει μια παραλλαγή 5G με διαφορετικές προδιαγραφές.

Δεν ξέρουμε με τι θα συνοδεύεται το Realme 10 5G, αλλά χάρη στο Geekbench γνωρίζουμε ότι η έκδοση 4G θα τροφοδοτείται από το Helio G99 SoC και θα έχει 8 GB RAM.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...