Jump to content

Με διάρκεια μπαταρίας έως 30 ημέρες το OnePlus Nord Watch


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την λιγότερη εμπειρία τυγχάνει να έχει η OnePlus όσον αφορά την αγορά των έξυπνων ρολογιών και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι κάπως “φρέσκια” σε αυτή την κατηγορία προϊόντων, εισήλθε μόλις τον Μάρτιο του 2021. Ωστόσο, σήμερα παραδίδει στο κοινό την πιο προσιτή της πρόταση, το νέο OnePlus Nord Watch, ένα έξυπνο ρολόι με μεγάλη και φωτεινή οθόνη, παρακολούθηση αθλητικών δραστηριοτήτων και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ημέρες.

Το Nord Watch διαθέτει ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,78″ με ανάλυση 368×448 pixels και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Δεν περιέχει δικό του δέκτη GPS, που σημαίνει ότι μπορεί να συλλέξει θέση/τοποθεσία από το smartphone μόνο μέσω Bluetooth 5.2.

Η OnePlus ανέπτυξε το ρολόι ως wearable unisex συσκευή και μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να παρακολουθούν τον μηνιαίο έμμηνο κύκλο τους. Διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, οθόνη SpO2 και υποστηρίζει παρακολούθηση ύπνου.

Χάρη στο επιταχυνσιόμετρο του είναι σε θέση να ανιχνεύει αυτόματα δραστηριότητες άσκησης και υποστηρίζει 105 τύπους ασκήσεων. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP68 για πλήρη προστασία από τη σκόνη και το νερό.

Το σώμα του ρολογιού είναι από κράμα ψευδάργυρου και πλαστικό, ενώ το λουράκι του αποτελείται από σιλικόνη. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 230 mAh. Μπορεί να λειτουργήσει για ένα μήνα με φόρτιση στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, ενώ με συνεχή χρήση σε φυσιολογικά επίπεδα θα παρέχει αυτονομία 10 ημέρες σύμφωνα με το OnePlus.

Τέλος, το OnePlus Nord Watch είναι διαθέσιμο σε τιμή γνωριμίας 4.999 INR (60 $) σε Midnight Black. Η κανονική τιμή λέγεται ότι είναι 6.999 INR (85 $), αλλά δεν είναι σαφές πότε θα τεθεί σε ισχύ. Μια έκδοση Deep Blue είναι επίσης καθ’ οδόν, αλλά δεν έχει δοθεί ημερομηνία διαθεσιμότητας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...