Jump to content

Το Nokia 2660 Flip είναι το ιδανικό flip κινητό για τους λάτρεις των εύχρηστων συσκευών


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η HMD Global, αντιπρόσωπος εταιρεία των κινητών Nokia στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων του Nokia 2660 Flip στη χώρα μας, ενός flip κινητού που θα λατρέψουν όλοι και ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, χάρη στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που παρέχει. Ο χρηστικός σχεδιασμός του ενισχύει τη θρυλική αξιοπιστία των Nokia κινητών, ενώ τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως η μεγάλη οθόνη, τα μεγάλα κουμπιά, η συμβατότητα με τα ακουστικά βαρηκοΐας και το κουμπί έκτακτης ανάγκης εμπνέουν σιγουριά, προσφέροντας μία ασυναγώνιστη εμπειρία σε όσους αναζητούν μία πρακτική λύση.

Ο Adam Ferguson, Global Head of Proposition, HMD Global δήλωσε: «Τα flip κινητά μας ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλή στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά πρόσφατα παρατηρήσαμε το νεότερο κοινό να υιοθετεί την τάση των feature τηλεφώνων χάρη στην εύχρηστη λειτουργία τους, την ανθεκτικότητα και την εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Το Nokia 2660 Flip είναι μία αξιόπιστη επιλογή για όλες τις ηλικίες».

Σχεδιασμένο με γνώμονα την προσβασιμότητα                                                                                                    Η λειτουργία flip του Nokia 2660 Flip κάνει τη διαχείριση κλήσεων πιο εύκολη από ποτέ φέρνοντας το μικρόφωνο και το ακουστικό πιο κοντά σας. Η μεγάλη οθόνη 2,8 ιντσών και η μεγεθυμένη επιφάνεια διεπαφής σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο και εγγυάται ότι δε θα χρειαστεί ποτέ να μαντέψετε τι παρουσιάζεται στην οθόνη, ενώ η πρακτική μπροστινή οθόνη διασφαλίζει ότι οι εισερχόμενες κλήσεις θα αναγνωρίζονται εύκολα.

Τα μεγάλα, ειδικά σχεδιασμένα κουμπιά του τηλεφώνου εξαλείφουν κάθε πιθανό πρόβλημα πλοήγησης, ενώ μειώνουν αισθητά τα λάθη στην αποστολή μηνυμάτων.

Εκεί σε κάθε σας ανάγκη

Ο λεπτός και ο ελαφρύς flip σχεδιασμός του περιέχει μία ισχυρή μπαταρία 1450 mAh και ένα ενεργειακά αποδοτικό RTOS (Real Time Operating System), προσφέρει πολλές ώρες ομιλίας και εβδομάδες αναμονής, ώστε να παραμένετε συνδεδεμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή με τα άτομα που επιθυμείτε.

Στο μεταξύ, το εξειδικευμένο κουμπί έκτακτης ανάγκης σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε, επιτρέποντας τη γρήγορη επαφή με τους αγαπημένους σας. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι απροσδόκητο, θα ειδοποιηθούν έως και πέντε επαφές, ώστε να είναι βέβαιο ότι η βοήθεια είναι καθ’ οδόν.

Το Nokia 2660 Flip διαθέτει πεντακάθαρη ποιότητα κλήσης με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις έντασης και είναι συμβατό με βοηθήματα ακοής (HAC) – μετατρέποντας κάθε κλήση σε απολαυστική εμπειρία.

Δοκιμασμένο αυστηρά για να διαρκεί περισσότερο

Το Nokia 2660 Flip, το οποίο ανταποκρίνεται στους ρυθμούς των γνωστών ελέγχων ανθεκτικότητας τηλεφώνων Nokia, έχει τσεκαριστεί με δεκάδες χιλιάδες flips, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντοχή του στο χρόνο. Το σκληρό πολυανθρακικό υλικό της κατασκευής του επιτρέπει στα μοναδικά του χρώματα να παραμένουν ζωντανά για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αξεσουάρ που ταιριάζουν στο νέο Nokia 2660 Flip –  Η βάση φόρτισης

Για επιπλέον ευκολία, η στιβαρή βάση φόρτισης Nokia (πωλείται χωριστά) θα κρατά το τηλέφωνό σας πάντα φορτισμένο, ώστε να μην ανησυχείτε για τη μπαταρία. Απλώς τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στη στιβαρή βάση όταν κάνετε διάλειμμα από τη χρήση του και θα είναι πάντα φορτισμένο!

Τιμές και διαθεσιμότητα

To Nokia 2660 Flip είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε χρώματα μαύρο και μπλε, στα 79,90€.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...