Jump to content

Apple Watch Ultra: ΜΗΝ αποσυναρμολογήσετε αυτό το smartwatch των 729 $, είναι δύσκολη υπόθεση


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κρίνεις ότι χρειάζεται να αποκτήσεις ένα νέο smartwatch και το οικονομικό σου όριο φτάνεις έως τα 729 δολάρια; Μάλλον σου έκανε “κλικ” το νέο Apple Watch Ultra που ξεπερνά το κόστος αγοράς ακόμη και του απλού iPhone 14, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός μαζί του!

Μια πρόσφατη αποσυναρμολόγηση του Apple Watch Ultra αποκαλύπτει ότι αυτή η συσκευή μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιδιορθωθεί. Το Apple Watch Ultra, το ισχυρότερο smartwatch στην ιστορία της Apple, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και είναι αναμφίβολα ένα επαγγελματικό ρολόι για χρήση σε κάθε εξωτερικό περιβάλλον. Η ομάδα του 9to5mac διέλυσε μια τέτοια μονάδα και δίνει την εξής συμβουλή: “μην ανοίξετε ποτέ μόνοι σας αυτό το ρολόι”.

Apple Watch Ultra

Πρώτα απ ‘όλα, το περίβλημα του Apple Watch Ultra είναι πολύ διαφορετικό από την κανονική έκδοση. Το μοντέλο Ultra έχει τέσσερις επιπλέον βίδες για τη στερέωσή του. Για να εξασφαλιστεί η αδιάβροχη στεγανοποίηση βάθους 100 μέτρων, υπάρχουν αδιάβροχοι ελαστικοί δακτύλιοι στο κάτω μέρος των βιδών και αφού αφαιρεθούν οι τέσσερις ελαστικοί δακτύλιοι, είναι σχεδόν αδύνατο να επανατοποθετηθούν τέλεια. Αυτό θα επηρεάσει σοβαρά την αδιαβροχοποίηση μετά την αποσυναρμολόγηση.

Στην αμέσως επόμενη φάση, στο άνοιγμα της κεραμικής πλάτης, ολόκληρο το πίσω μέρος και το κύριο σώμα εξακολουθούν να έχουν αυστηρά αδιάβροχα σημεία, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών δακτυλίων και των στεγανωτικών υλικών. Μάλιστα μετά το άνοιγμα, η συσκευή πόρπης που χρησιμοποιείται για τη στερέωση του λουριού, θα καταστραφεί πλήρως. Το μικρό ελατήριο εσωτερικά βγαίνει απευθείας και είναι δύσκολο να το επαναφέρετε ξανά. Αυτό σημαίνει ότι το λουράκι δεν μπορεί πλέον να χωρέσει σωστά.

Συμπέρασμα;

Δεν γίνεται από κανέναν τρίτο επισκευαστή να αποσυναρμολογήσει το  Watch Ultra και μάλιστα ούτε η Apple μπορεί να μην είναι σε θέση να το επαναφέρει τέλεια αφού το επιδιορθώσει.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...