Jump to content

Τώρα πωλείται και στην Ευρώπη το Vivo X80 Lite


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Κάπως… αγχωμένη φαίνεται η Vivo όσον αφορά την επικείμενη άφιξη του Vivo X Fold+, αφού το νέο αναδιπλούμενο smartphone θα κυκλοφορήσει σύντομα στην κινεζική αγορά και υπάρχει έντονη πίεση. Ως πρόταση θα ανταγωνιστεί την πρόσφατη παρτίδα πτυσσόμενων τηλεφώνων που διαθέτουν το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Η Vivo δεν θέλει να μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό και αναβαθμίζει το πτυσσόμενο μοντέλο της με τον νεότερο επεξεργαστή. Εν τω μεταξύ, η κινεζική εταιρεία φέρνει το Vivo X80 Lite στην Κεντρική Ευρώπη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Vivo X80 Lite είναι βασικά ένα Vivo V25 με νέο όνομα και τροφοδοτείται από το SoC MediaTek Dimensity 900. Αυτός ο επεξεργαστής μπορεί να είναι παλιός σε αυτό το χρονικό σημείο, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά πιο ιδανικός για να εκτελέσετε τις καθημερινές σας εργασίες. Η συσκευή διαθέτει έως 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, τουλάχιστον όσον αφορά την αγορά της Τσεχίας. Επιπλέον, έρχεται σε μαύρο και χρυσό χρώμα.

Vivo X80 Lite

Το χρυσό χρώμα συνοδεύεται από το φανταχτερό γυαλί Fluorite AG στο πίσω μέρος και παρέχει ένα εφέ αλλαγής χρώματος όταν η συσκευή σας βρίσκεται κάτω από το άμεσο ηλιακό φως. Το πίσω μέρος φιλοξενεί επίσης τη ρύθμιση της κύριας κάμερας των 64 MP με OIS. Υπάρχει επίσης αισθητήρας 8 MP και αισθητήρας βάθους 2 MP. Δεδομένου ότι το επίκεντρο της σειράς V είναι συνήθως η κάμερα, το τηλέφωνο διαθέτει μια ισχυρή εμπρόσθια κάμερα των 50 MP. Το τηλέφωνο έχει φανταχτερό σχέδιο με εγκοπής σε σχήμα σταγόνας.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Vivo X80 Lite διαθέτει κυψέλη 4.500 mAh. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 44 W που είναι αρκετά γρήγορη. Έχει πάχος μόλις 7,79 mm και ζυγίζει μόλις 186 γραμμάρια.

Άλλες προδιαγραφές του Vivo X80 Lite περιλαμβάνουν οθόνη OLED 6,44 ιντσών. Το πάνελ έχει ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Διαθέτει επίσης υποστήριξη HDR 10+ και προστασία εισόδου IP54. Όσον αφορά το λογισμικό, το Vivo X80 Lite τρέχει το Funtouch OS 12.

Στην Τσεχία, το τηλέφωνο θα πωλείται για 9.999 CZK ή 400 $. Θα είναι έτοιμο για παραγγελίες μέσω ορισμένων εμπόρων λιανικής τρίτων. Η σειρά Vivo V25 είναι διαθέσιμη από τον τελευταίο μήνα.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...