Jump to content

Εκλεπτυσμένες εκδόσεις των Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4 με την υπογραφή της JUUN.J


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλή σύμπτωση ή έτυχε φέτος η Samsung να δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη στο να κυκλοφορεί αποκλειστικές και περιορισμένες εκδόσεις για τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της; Ναι, αυτό πράττει από την πρώτη μέρα του 2022 και η αρχή έγινε με το Galaxy Z Flip 3, το βασικό αναδιπλούμενο μοντέλο της Samsung. Φαίνεται ότι η ίδια τάση πρόκειται να συνεχιστεί και σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία των Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4, ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας θα κυκλοφορήσει ήδη ειδικές εκδόσεις και των δύο συσκευών, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία μόδας JUUN.J.

Αυτές οι πληροφορίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από την ίδια τη Samsung μέσω μιας επίσημης ανάρτησης στον official ιστότοπο της και στην συνέχεια αναπαράχθηκε από την ιστοσελίδα Sammobile σε ένα ειδικό άρθρο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο πακέτο περιορισμένης έκδοσης, μέρος του οποίου είναι το Galaxy Z Fold 4. Για απλή αναφορά, να θυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, μια National Edition of the Fold 4 κυκλοφόρησε στη Νότια Κορέα. Το πακέτο Z Fold 4 JUUN.J edition αποτελείται από το ίδιο το αναδιπλούμενο τηλέφωνο (256 GB, Phantom Black), μια επώνυμη δερμάτινη θήκη για τη συσκευή, μια θήκη για S-Pen και μια τσάντα πολλαπλών χρήσεων.

Το πακέτο Z Flip 4 JUUN.J edition είναι λιγότερο γενναιόδωρο και αποτελείται από το Flip 4 (256 GB, Graphite), μια συμβατή δερμάτινη θήκη και πάλι, μια τσάντα πολλαπλών χρήσεων.

Ορισμένα άλλα προϊόντα της Samsung θα λάβουν επίσης μια ειδική έκδοση JUUN.J, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch 5. Η

Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των ειδών ειδικής έκδοσης της Samsung δεν βγαίνει ποτέ εκτός Νότιας Κορέας. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα – οι εκδόσεις Thom Browne των Galaxy Z Flip 3 και Z Fold 3 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για αγορά διεθνώς.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...