Jump to content

Επιστροφή της Samsung στη ρωσική αγορά μετά από 6 μήνες;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεδομένης της επικρατούσας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά τις στρατιωτικές παρεμβάσεις της Ρωσίας σε εδάφη της Ουκρανίας, το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο στην Ευρώπη και μεταξύ άλλων υπάρχουν  ανησυχίες για τις νέες κυκλοφορίες smartphonse. Η Γηραιά Ήπειρος αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και οι συνέπειες της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία έχουν γίνει αισθητές παντού.

Μια λιγότερο συζητημένη πτυχή των πολιτικών συνεπειών είναι η αυξανόμενη απομόνωση της Ρωσίας από τον τεχνολογικό κόσμο. Με την αποχώρηση της Apple από τη ρωσική αγορά, το iPhone 14 είναι απίθανο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του εκεί σύντομα. Φυσικά, έχουν γίνει διαθέσιμες κάποιες λύσεις – θα υπάρχουν πάντα εκείνοι που θέλουν να αγοράσουν ένα iPhone ακόμα και σε περιόδους πολέμου. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με άρθρο του CNN, πολλοί Ρώσοι έμποροι λιανικής κατάφεραν να προμηθευτούν μονάδες iPhone 14, παρά την αποχώρηση της Apple, αλλά κανείς δεν γνωρίζει περί διαθεσιμότητας συσκευών.

Με τη Samsung, η λύση πιθανότατα θα είναι ακόμα πιο απλή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, ο κορεάτης τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να επιστρέψει στη ρωσική αγορά μόλις έξι μήνες μετά την αρχική του αποχώρηση. Ο αρχικός ισχυρισμός προέρχεται από ένα δημοφιλές ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο. Η πηγή που επικαλείται φέρεται να ισχυρίζεται ότι η Samsung θα μπορούσε να επανεκκινήσει τις πωλήσεις το συντομότερο, ίσως και τον Οκτώβριο του 2022. Η Samsung δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα. Αυτό παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Κρίνοντας από την εμπειρία της Apple, τα πιο πρόσφατα προϊόντα τεχνολογίας θα βρίσκουν πάντα το δρόμο τους για όσους θέλουν να ξεφτιλιστούν. Ωστόσο, αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι η Samsung πρέπει να υποχωρήσει και να εγκαταλείψει τη στρατηγική που υιοθέτησε τον Μάρτιο (δηλαδή να παγώσει όλες τις αποστολές στη Ρωσία);

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σε αλλα νεα το Αζερμπαιτζαν επιτιθεται στην Αρμενια αλλα δεν μιλαει κανενας.Επισης, η Τουρκια κατεχει την μιση Κυπρο αλλα παλι δεν μιλαει κανενας.Επιλεκτικη ευαισθησια ε?

Link to comment
Share on other sites

15 ώρες πριν, gustom2008 said:

Σε αλλα νεα το Αζερμπαιτζαν επιτιθεται στην Αρμενια αλλα δεν μιλαει κανενας.Επισης, η Τουρκια κατεχει την μιση Κυπρο αλλα παλι δεν μιλαει κανενας.Επιλεκτικη ευαισθησια ε?

Όλες οι "ευαισθησίες" ήταν, είναι και θα είναι επιλεκτικές για όλα! Τα φράγκα να μπαίνουν στην τσέπη. Αυτό τους νοιάζει! Για να μην πω τι τον έχουν τον καταναλωτή... 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...